Avanos Toprak Fincan Seti Renk Dünyası 6 'lı Set

270 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Avanos Toprak Fincan Seti Renk Dünyası 6 'lı Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KESAL AVANOS Satıcı Ünvanı: MÜSLÜME KESAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5450268068
    Bu ürün KESAL AVANOS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Toprak Kahve Fincanı Takımı 6 'lı Cezveli ( Su yeşili cezve ) ve Lokumluklu Set - Rengarek
  • Doğa çömlekçilik
  • Fincan Takımı ve Lokumluk
  • Kullanmış Olduğumuz Sır Kesinlikle Kanserojen Madde İçermez.
  • Avanos Toprağından Yapılmıştır.
  • Bulaşık Makinasında Yıkanabilir.
  • Sunumlarınız İçin Nostaljik Bir Tasarıma Sahiptir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Hacim 0-99 ml
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Turuncu
  • Tema / Stil Anneler Günü
Geri Bildirim Ver

Avanos 43451TP Renk Dünyası 6'lı Toprak Fincan Seti

Avanos toprak Renk Dünyası 6'lı fincan seti , materyali ve tasarımıyla sunumlara renk katar. Alışılmışın dışında bir kahve sunumu yapabilmek için mükemmel bir tercihtir. Çömlek geleneğini sürdüren yapısıyla nostaljiyi mutfaklara taşır. Setteki ürünlerin renkli olması ise daha canlı bir görünüme sahip olmalarını sağlar. İdeal boyutları ve kolay kullanılabilir olması kullanıcılardan beğeni toplayan özellikler arasındadır. Fincan seti, kusursuz bir sunum için gerekli olan tüm parçaları içerir. Cezvesi, fincanları ve lokumluğu sayesinde servisler eksiksiz şekilde tamamlanabilir. Hem şık hem de kullanışlı olan bu ürün, fiyatıyla da oldukça avantajlıdır. Ekonomik bir satış fiyatına sahip olması sebebiyle kullanıcılarından tam not almayı başarır.

  • Set İçeriği: 6 adet fincan ve altlık, 1 adet cezve ve lokumluk
  • Malzeme: Avanos toprağı
  • Kullanım Şekli: Kısık ateşte kullanılmaya uygun

Avanos Toprak Fincan Seti Renk Dünyası 6'lı Set Özellikleri

Avanos Toprak Fincan Seti Renk Dünyası 6'lı Set Özellikleri

Şık bir kahve sunumu için tercih edilebilecek ürünler arasında Avanos 6'lı toprak fincan seti de yer alır. Üründe geleneksel ve modern detaylar bir araya getirilmiştir. Bu fincan seti, toprak çömlek geleneğinin izlerini taşıyan bir üründür. Avanos toprağından özenle üretilmiş olup ayrıca renklendirilmiştir. Çeşitli renklerin bir arada bulunması ürüne ekstra bir şıklık kazandırmıştır. Fincanların renkleri; mint yeşili, kraliyet mavisi, gri, kahverengi, kırmızı ve yeşil şeklindedir. Bu fincanlara renkli cezve ve lokumluk da eşlik eder. Cezve ve fincanların dizaynı ise son derece şıktır. Avanos 6’lı toprak fincan setinin cezvesi hafif bombeli bir yapıya sahiptir. Her detayıyla nostaljik bir tasarıma sahip olan bu ürün, alışılmışın dışında bir sunum yapmayı mümkün hâle getirir.

Avanos Toprak Fincan Seti Renk Dünyası 6'lı Set Kullanışlı mıdır?

Avanos Toprak Fincan Seti Renk Dünyası 6'lı Set Kullanışlı mıdır?

Avanos Renk Dünyası 6'lı toprak fincan seti, şık ve modern tasarımının yanı sıra kullanışlı olduğu için de sıkça tercih edilir. Bir fincan setinden alınabilecek maksimum verimi sunabilen bir üründür. Bu set sadece fincandan meydana gelmeyip geniş hacimli bir cezveyi de içerisinde barındırır. Böylece kahve, toprakta pişmiş gibi olur. Pişirme işlemi ise ocak ateşinde rahatlıkla yapılır. Kısık ateşte ve kısa bir sürede lezzetli bir pişirme işlemi yapabilmek mümkündür. Avanos Toprak kahve fincanı takımı 6'lı cezvelinin bir diğer üyesi de lokumluktur. Bu küçük lokumluk da ürünün kullanışlı olmasına katkı sağlar. Kahve yanında lokum ya da çikolata gibi yiyecekler de servis edilir. Bu işlem için sete uygun renkli ve toprak bir lokumluk kullanmak servise şıklık katacaktır.

Avanos Toprak Fincan Seti Renk Dünyası 6'lı Setin Materyali Nedir?

Avanos Toprak Fincan Seti Renk Dünyası 6'lı Setin Materyali Nedir?

Tasarımıyla ön plana çıkan Avanos Renk Dünyası 6'lı toprak fincan setinin üretim malzemesi de dikkat çeker. Sette yer alan tüm parçalar, toprak malzeme kullanılarak imal edilmiştir. Üretim sürecinde Avanos toprağı kullanılmıştır. Avanos, çömlekçilik konusunda ünlü ilçelerden biridir. Bölgedeki toprak son derece kaliteli ve sağlamdır. Bu topraktan üretilmiş olan cezve, kısık ateşte rahatlıkla kullanılabilir. Çok yüksek ateşe maruz bırakılmamalıdır. Ürün, bulaşık makinesinde yıkanabilir. Hemen herkes tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek olan son derece kaliteli bir settir. Dilerseniz Avanos toprak Renk Dünyası 6'lı fincan seti yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu şık sete sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.