Aveda Damage Remedy Yeni Ritüel Seti Yıpranmış Saçlara Özel 3 lü Set

1.467 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aveda Damage Remedy Yeni Ritüel Seti Yıpranmış Saçlara Özel 3 lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Keykuaför Satıcı Ünvanı: MEHMET KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6020566683
    Bu ürün Keykuaför tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • damage remedy™ restructuring shampoo ı onarıcı şampuan Kinoa proteini içeren nazik şampuan, hasar görmüş saçı onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. • Zengin lipit içeren babassu yağından elde edilen yüzey aktif maddeler
  • hasara sebep olabilecek kiri nazikçe temizler. damage remedy™ restructuring conditioner ı saç kremi Kinoa proteini içeren saç kremi hasar görmüş saçı onarmaya ve güçlendirmeye yardımcı olur. • Saç kremleri, saçın hasar gören bölümlerini hedef alarak saçın kolay taranmasını ve böylece kırılmamasını sağlar. • Saçlara pürüzsüzlük ve dokunulası bir yumuşaklık verir. damage remedy™ daily hair repair ı onarıcı saç bakım kremi Saçı ısının verdiği zarara karşı korur ve anında onarır. • 98 doğal içeriklere sahiptir*, saç yüzeyini anında onarır. • Yalnızca 1 haftada kırılmaları %90'a kadar azaltır** • 450°ye kadar kırılma ve ısı hasarına karşı saçı korumaya yardımcı olur. • Kinoa proteini ile formüle edilen bakım kremi saçları daha uzun süre güçlü tutar.*** • Dengeleyici yağ Macadamia, saç yüzeyini pürüzsüzleştirir ve soya ise saçı besler.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Kırık Giderme
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Aveda Damage Remedy Yeni Ritüel Seti Yıpranmış Saçlara Özel 3'lü Set

Saçlar vücutta bakıma en çok ihtiyaç duyulan yerdir. Bu nedenle bakım için tercih edilen ürünlerin son derece kaliteli ve sağlığa yararlı olması gerekir. Aveda Damage Remedy yeni ritüel seti yıpranmış saçlara özel 3’lü set KO180849279 beklentilerinize karşılık vererek saçlarınıza hak ettiği değeri göstermenize yardımcı olur. İçeriğinde yer alan besleyici özler, bakım için gerekli olan her şeyi size sağlar. Set içeriğinde yer alan şampuan, onarıcı krem ile maske işlem görmüş ve kırılan saçları besleyerek eskisinden daha canlı ve göz alıcı hale getirir. Günlük rutin kullanım için uygundur ve ipek gibi bir dokunuş sunar. İlk kullanımda bile gözle fark edilir bir canlılık ve bakım sağlayan bu seti gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

  • Yıpranmalara karşı onarım
  • Kaliteli bakım
  • Üstün koruma

Saçlarınız Aveda Damage Remedy Seti ile Artık Daha Canlı

Saçlarınız Aveda Damage Remedy Seti ile Artık Daha Canlı

Aveda Damage Remedy yeni ritüel seti yıpranmış saçlara özel 3’lü set farklı nedenlerden dolayı yıpranan saçlara nazik bir bakım yapar. Dış faktörlerden dolayı yıpranan saçları hava kirlerinden temizler. Isı gören saç tellerinizi yıpranmalardan kurtararak kırıkların düzelmesine destek olur. Kimyasal boyalar zamanla saçın doğasını bozduğu için eski yumuşak ve canlı halini kaybettirir. Bu gibi durumlarda da saçı yoğun bir şekilde onarır ve daha sonrasında oluşacak yıpranmalara karşı dahi korur. Fiziksel yıpranmalarda sıklıkla karşılaşılan durumlardandır. Setin içinde yer alan onarıcı maske, banyo sonrası karışan saçın daha kolay taranmasına yardımcı olur. Dolanmaları engeller ve esneklik katar. Uçlarda bulunan kırılmaları onarır ve bir sonraki yıkamaya kadar yumuşak kalarak etkisini uzun süre korur. Saçlarınız bu set sayesinde artık daha canlı ve bakımlı bir hale gelir.

Aveda Damage Remedy Yeni Ritüel Seti Seçimi

Aveda Damage Remedy Yeni Ritüel Seti Seçimi

Saçlar sağlık açısından ve görünüş itibarıyla oldukça önemlidir. Bakım ürünü tercih ederken birçok detaya dikkat etmek gerekir. Özellikle seçilen ürün, cilt sağlığına uygun olmalı ve içerik olarak beklentilerinizi karşılamalıdır. Aynı zamanda seçim yaparken saçınıza uygun olan ürünü tercih etmeniz tavsiye edilir. Bunun için tercih yapmadan önce detaylı araştırma yapılarak Aveda Damage Remedy setinin içerik bilgilerinin incelenmesinde fayda vardır. Set içinde bulunan besleyici ve onarıcı şampuan, içeriğinde Kinoa vitamini barındırır. Bu sayede doğal nemlendirici formülü ile saçı pürüzsüz ve yumuşacık yapar. İçeriğinde kimyasal ve hayvansal maddeler bulundurmaz. Siz de bir tercihte bulunmadan önce bu setin içinde bulunan onarıcı maskeyi ve kremi de inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda Aveda Damage Remedy yeni ritüel seti yıpranmış saçlara özel 3’lü set kullananların tavsiyelerinden de faydalanabilirsiniz.

Aveda Damage Remedy Yeni Ritüel Set Fiyatı ve Yorumları

Aveda Damage Remedy Yeni Ritüel Set Fiyatı ve Yorumları

Saç bakım ürünlerinin tercihinde bulunmadan önce özelliklerine dikkat etmek gerektiği gibi aynı zamanda fiyat unsurlarına da dikkat etmek gerekir. Aveda Damage Remedy yeni ritüel seti yıpranmış saçlara özel 3’lü set fiyatları her kesim müşterinin bütçesine hitap etmeyi başarır. Set halinde olan bu bakım ürünü son derece kaliteli ve cilde zarar vermeyecek şekilde üretilir. Kullanımı oldukça kolaydır. Maske ve onarıcı krem durulanma gerektirmez. Saçlarınızı Aveda bakım şampuanı ile yıkadıktan sonra setin içinde bulunan maskeyi ve kremi rahatça uygulayabilirsiniz. Bu ürün boyanan saçların onarılmasına katkı sağladığı gibi aynı zamanda uçlardaki kırık tellere de bakım yapar. Dilerseniz seçim yapmadan önce Trendyol’a göz atarak Aveda Damage Remedy yeni ritüel seti yıpranmış saçlara özel 3’lü set yorumları kısmından yardım alabilirsiniz.