Avene Güneşten Korunma Seti 3 - Spray Spf 50+ 200ml - Spf 50+ Renkli Güneş Kremi 50 Ml Termal Su 50ml

2.284,95 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Avene Güneşten Korunma Seti 3 - Spray Spf 50+ 200ml - Spf 50+ Renkli Güneş Kremi 50 Ml Termal Su 50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVANTAJLARSEPETİ Satıcı Ünvanı: ALKIM AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1110101313
    Bu ürün AVANTAJLARSEPETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güneşten Korunma Seti 3 - Spray Spf 50+ 200ml - Solaire SPF 50+ Renkli Güneş Kremi 50 ml Termal Su 50ml Termal Su 50ml Avene Güneş Spreyi Spf50+ 200ml Avene Solaire SPF 50+ Renkli Güneş Kremi 50 ml Avene Termal Su 50 ml Avene Güneş Spreyi Spf50+ 200ml Ürün Faydaları: Hassas ve Toleransı düşük ciltler için güneş koruyucu sprey bakım ürünü. Açık tenli, hassas, toleransı düşük ciltleri güneşin zararlı ışınlarına karşı maksimum düzeyde korumaya yardımcıdır. Suya karşı dayanıklıdır, uzun süreli koruma sağlar. Cildi güneşten korurken nemlendirir ve besler. Avene termal suyu ile cildi rahatlatır ve ferahlık kazandırmaya yardımcıdır. Uygun Cilt Tipi: Hassas ve Toleransı düşük ciltler Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce cilde püskürtün. Her 2 saatte bir ve duştan sonra uygulamayı tekrarlayın. Avene Solaire SPF 50+ Renkli Güneş Kremi 50 ml Özet Bilgi: Özet Bilgi: Kuru ciltler için yüksek güneş koruma faktörlü renkli güneş kremi. Ürün Faydaları: Kuru ciltler için yüksek güneş koruma faktörlü renkli güneş kremi. Yüz ve boyun kullanımına uygundur. TriAsorB ultra geniş spektrumlu güneş koruma sağlar. Yüz ve boyunu nemlendirmeye yardımcıdır. Cilt tonuna uyumlu renk sağlar. Suya dayanıklıdır. Renkli bir anti-mavi ışın güneş filtresi içerir. Kullanım Şekli: Güneşe maruz kalmadan önce ürünü bol miktarda uygulayın ve korumanın devam etmesi için ürünü sık sık tekrarlayın. Avene Termal Su 50 ml Özet Bilgi: Cildin ferahlamasına yardımcı ve makyaj sabitleyici termal su. Ürün Faydaları: Avene Thermal Spring Water, yapısında zengin içerikler içeren doğal termal suyudur. Avene Thermal Water Termal Suyu markanın doğduğu Fransız Avene kasabasında, saf bir kaynaktan elde edilmektedir. Özel formülü sayesinde makyaj sabitleyici olarak da kullanıma uygundur. Yüz ve vücutta istenilen sıklıkta kullanıma uygundur. Uygun Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri. Kullanım Şekli: Cilde yaklaşık 20 cm uzaklıktan püskürtünüz. Birkaç saniye kurumasını bekleyiniz. Spordan sonra, Güneş sonrası cildi ferahlatmak için, makyaj temizliğini tamamlamak için, bez bölgesi için, tıraş sonrası için kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Görünüm Renkli
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver