Avene Hydrance Aqua Gel 50 ml

596 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
696,86 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avene Hydrance Aqua Gel 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczacım Göndersin Satıcı Ünvanı: ACAPPELLA MEDİKAL DERMOKOZMETİK BİTKİSEL VE KİMYASAL İLAÇ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0003096798500001 Vergi Kimlik Numarası: 0030967985
    Bu ürün Eczacım Göndersin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nemlendirici Aqua Jel Krem -Eksiksiz hepsi bir arada nemlendirici, koruyucu, matlaştırıcı ve parlaklaştırıcı cilt bakımı Hydrance Aqua-Gel, nemlendirici aktif bileşenlerin kombinasyonu sayesinde uzun süreli nemlendirme sunar. -Ferah bir aqua-jel dokusuna sahip bu jel krem, cilde rahatlık, esneklik ve ışıltı kazandırmak için cildin üzerine yumuşak bir su örtüsü koyulmuş hissi verir. -Nemsiz kalmış bütün hassas ciltleri tek adımda nemlendirir, matlaştırır ve aydınlatır. -Bu nemlendirici bakım, cildi aydınlatmaya ve ışıltı kazandırmaya yardımcı olan Myrthe (Mersin ağacı) özü ile birlikte Provitamin E'nin (Pre-tocopheryl) antioksidan etkisi sayesinde cildi günlük saldırganlardan korur. -Cucurbita Pepo ile zenginleştirilmiş krem, parlamayı azaltır ve gözenekleri daha az görünür hale getirir. Kullanım Şekli -Küçük bir miktar Hydrance AQUA-GEL'i parmak uçlarınıza yayın ve yüzünüze, boynunuza ve göz çevrenize nazikçe uygulayın. İÇERİK: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. PENTYLENE GLYCOL. 1,2-HEXANEDIOL. DIMETHICONE. ISOCETYL STEAROYL STEARATE. TRIETHYLHEXANOIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. BETAINE. METHYL GLUCETH-20. POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BHT. BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. C14-22 ALCOHOLS. CARBOMER. CITRIC ACID. CUCURBITA PEPO (PUMPKIN) SEED OIL (CUCURBITA PEPO SEED OIL). FRAGRANCE (PARFUM). PHYTOSTEROLS. POTASSIUM HYDROXIDE. SODIUM CITRATE. SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYALURONATE. SQUALANE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. WATER (AQUA)

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Balm
  • Yaşlanma Karşıtı Hayır
Geri Bildirim Ver