Avene Hydrance Uv Light Spf30 Emulsion 40 ml

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
636,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
737,95 TL
500 TL Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avene Hydrance Uv Light Spf30 Emulsion 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sachane Satıcı Ünvanı: MOT GRUP BİLİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622058118900013 Vergi Kimlik Numarası: 6220581189
    Bu ürün Sachane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas ve Karma Ciltler İçin Güneş Korumalı Nemlendirici Emülsiyon -Nemini kaybetmiş hassas ciltlerde, gerginlik, kuruluk, rahatsızlık ve donukluk hissinin giderilmesine yardımcı olur. Kullanım Önerileri -Sahahları yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayın. İçerik: Avene thermal spring water (avene aqua),c12-15 alkyl benzoate,dicapryly carbonate,diisopropyl adipate,glycerin,methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol(nano),water(aqua),bis-ethylhexylloxyphenol methoxyphenyl triazine,diethylhexyl butamido triazone,aluminum starch octenylsuccinate,butyl methoxydibenzoylmethane,methyl gluceth-20,polymethyl methacrylate,isocetyl stearoyl stearate,triethylhexanoin,hydrogenated starch hydrolysate,glyceryl stearate,peg-100 stearate,potassium cetyl phosphate,benzoic acid,caprylic/capric triglyceride,caprylyl glycol,decyl glucoside,disodium edta,fragrance(parfum),glyceryl behenate,glyceryl dibehenate,phytosterols,polyacrylate-13,polyisobutene,polysorbate 20,propylene glycol,sorbitan isosterarate,tocopherol,tocopheryl glucoside,tribehenin,xanthan gum,

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Avene Hydrance Spf30 40 ml 3282770208788 Emulsion Hydratane Uv Legere

Avene Hydrance Legere Light cildi hem güneş ışınlarına hem de çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olan bir bakım kremidir. İçeriğinde bulunan kapsüller sayesinde ciltteki yağlanmayı kontrol altına alır. Özel olarak geliştirilmiş termal su ile ciltteki hassasiyeti yatıştırır. Cildi güçlendirir ve canlılık kazandırır. Avene Hydrance Legere Light nemlendirici kremin etkisinden faydalanabilmek için düzenli kullanım son derece önemlidir. Avene Hydrance Legere Light; güneş ışınları, serbest radikaller ve kirliliğe karşı koruma sağlar. Yoğun kadifemsi yapısı cildin gün boyu aydınlık, esnek ve yumuşak kalmasına yardımcı olur. Losyon formu ile kolayca uygulanabilir. Cilt tarafından hızla emilir. Düzenli kullanımda fark edilir bir değişim yaratır.

  • Boy: 40 ml
  • Etki: Nemlendirme ve koruma
  • Koruma: SPF 30

Avene Hydrance Emulsion Hydratante’nin Özellikleri Nelerdir?

Avene Hydrance Spf30 40 ml 3282770208788 Emulsion Hydratane Uv Legere Kullanıcıları

Avene Hydrance Legere Light, normalden karmaya dönük olan ciltlerin kullanımına uygun bir üründür. Cildi nemlendiren ve zararlı UV ışınlarına karşı bariyer görevi gören Avene Hydrance Emulsion Hydratante krem; strese, kirliliğe ve hava şartlarına karşı da koruma sağlar. Bu sayede yaşlanma belirtilerinin önlenmesine de olanak tanır. İçeriğindeki yağ asidi, seramid, aktif koruyucular ve termal su ile cildin sebum dengesinin korunmasına yardımcı olur. Ciltteki nem kaybını engeller.  Günlük kullanıma uygun olan Avene Hydrance Light nemlendirici; cildinize esnekliğini, yumuşaklığını ve parlaklığını geri kazandırır. Ciltte pürüzsüz bir görünüm oluşmasını sağlar. İçeriğindeki yağ emici bileşenler ile parlaklığa neden olan faktörleri ortadan kaldırır ve mat bir görünüm elde edilmesine destek olur. Ürünün etkisinden faydalanabilmek için düzenli olarak günde iki kez temiz cilde masaj yaparak uygulanması yeterlidir.

Avene Hydrance Emulsion Hydratante Hangi Ciltlere Uygundur?

Avene Hydrance Spf30 40 ml 3282770208788 Emulsion Hydratane Uv Legere Kullanıcıları

Avene Hydrance Legere Light; nemini kaybetmiş, normal ve karma yapıdaki cilde sahip kişiler için üretilmiştir. Cildin güneşin zararlı etkilerinden korunmasına yardımcı olur. Kirliliklere karşı cilt yüzeyinde bariyer oluşturur. Ayrıca nemlendirici özelliğe sahiptir. Bu sayede güneş ve kuruluk nedeniyle oluşan yaşlanma belirtileri ile de mücadele eder. Avene Hydrance Legere Light; ciltte hızlı bir koruma, yatıştırma ve rahatlama etkisi yaratır. Avene laboratuvarlarında yapılan araştırmalar sonucunda formüle edilen ürünün içeriğinde özel bir termal su bulunur. Bu sayede cilde anında ferahlık verir. Avene Hydrance Light nemlendirici krem, yağ içermeyen bir formüle sahiptir. Böylece cildi yağlandırmadan nemlendirir. Ciltteki parlamaları gidermeye yardımcı olur. Normal ve karma yapıdaki ciltler için kapsamlı bir bakım sunar.

Avene Hydrance Emulsion Hydratante Cildi Nemlendirir mi?

Avene Hydrance Spf30 40 ml 3282770208788 Emulsion Hydratane Uv Legere Kullanıcıları

Avene markası köklü bir geçmişe ve uzun yıllara dayanan sektör deneyimine sahiptir. Marka, Avene Hydrance Emulsion SPF 30 40 ml krem de üstün kalite standartları çerçevesinde üretmiştir. Pratik bir kullanıma sahip olan ürün, zengin içeriği ve besleyici yapısı ile cilde yoğun nem desteği sağlar. Avene Hydrance Legere Light aynı zamanda güneşten koruma sağlar. Bu sayede güneşin zararlı ışınlarının cildin nem dengesini bozmasını engeller. İçeriğindeki termal su etkisi sayesinde güneşten korurken, cildi yatıştırarak ferahlatmayı ve güçlendirmeyi de başarır. Avene Hydrance Emulsion Hydratante krem Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz ürün sayfasından Avene Hydrance Emulsion SPF 30 40 ml yorumlarını ve tavsiyelerini okuyabilirsiniz. Böylece ürün hakkında daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Avene Hydrance Light Emulsion kremi hemen şimdi satın almak için Trendyol web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.