Avene Kuru ve Hassas Ciltler için Güneş Koruyucu Spf 50 + 50 ml 3282770100013

152,54 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Avene Kuru ve Hassas Ciltler için Güneş Koruyucu Spf 50 + 50 ml 3282770100013

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermo Dr Satıcı Ünvanı: ATA İŞİTME OPTİK MEDİKAL KOZMETİK TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Mersis Numarası: 0092045180000010 Vergi Kimlik Numarası: 0920451800
    Bu ürün Dermo Dr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas ciltler için çok yüksek koruma faktörlü güneş koruyucudur.Uva ve uvb ışınlarına karşı etkili koruma özelliğine sahiptir.Suya karşı dayanıklıdır.Paraben içermez.%100 fotostabildir.En az miktarda kimyasal filtre sayısı içerir.Pre – tokoferil e vitamini sayesinde hücrelerin korunmasına yardımcı olur.Avene termal suyu doğal sakinleştirici ve yatıştırıcı özelliğiyle destek vermektedir.Ince ve yağsız yapısı sayesinde uygulanması kolaydır.Göz yakmaz formüle sahiptir.Kullanım şekli:Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayınız.Tüm yüze eşit miktarda uygulayın.2 saatte bir yenileyin.Güneşe çıkmadan yarım saat önce uygulayın.Suya temas , terleme gibi durumlarda sık sık yenileyin.Bebek ve çocuklar direkt güneş ışığına maruz bırakılmaz.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Hassas
  • Görünüm Renksiz
  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver

Avene Kuru ve Hassas Ciltler İçin Güneş Koruyucu Spf 50 + 50 ml

Özellikle sıcak yaz günleri kullanımı için uygun olan Avene kuru ve hassas ciltler için güneş kremi Spf 50 ile cildinize ihtiyacı olan korumayı sağlayabilirsiniz. Uzun süre güneş ışığına maruz kalmanız halinde cildinizde gözle görülür zararlar ortaya çıkar. Kimi zaman bu durum cilt kırışıklıklarına da neden olabilir. Uzun saatler güneş altında kalan kişilerde çillenme gibi problemler ortaya çıkar. Tüm bu olumsuzlukların ortaya çıkmaması için koruyuculuğu yüksek bir güneş kreminden yardım alabilirsiniz. Bu şekilde gün boyu dışarıda olsanız dahi cildinizi koruma fırsatı elde edebilirsiniz. Günlük kullanımlarınız için bu ürünü, iki saatte bir tazeleyerek etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Kullanımlar sonucunda cildinizde herhangi bir deformasyon olmaması için yüzünüzün ve parmaklarınızın temiz olduğundan emin olmalısınız.

  • Kuru ciltler için nemlendirici
  • Düzenli kullanımda etki
  • Hassas ciltler için uyumluluk

Kuru Cilt Tipleri İçin Avene Güneş Kremi

Kuru Cilt Tipleri İçin Avene Güneş Kremi

Pek çok cilt ve deri hastalığının nedeni zararlı güneş ışınlarıdır. Cildinizi bu zararlı ışınlardan koruma noktasında Avene kuru ve hassas ciltler için güneş koruyucu ürününden yardım alabilirsiniz. Böylece yaz aylarının yoğun sıcağından hassas teninizi koruma fırsatı elde edebilirsiniz. Ürünü eşit oranda temiz cildinize uygulayarak tüm bölgeyi güneş ışınlarından koruyabilirsiniz. Kimi zaman güneş gözlüğü ya da şapka kullanımlarının etkisiyle ciltte bölgesel güneş izleri ortaya çıkabilir. Bu tip bölgesel kızarma ve yanıkları önleme noktasında ürünü düzenli kullanarak bunun önüne geçebilirsiniz. Böylece eşit tona sahip sağlıklı bir tene sahip olabilirsiniz. Cildinizi düzenli olarak koruma noktasında bu ürünü kullanmanız size fayda sağlar. Kuru ve hassas ciltler için güneş koruyucu Spf 50 kullanımlarınız ile cildi yaşlanmaktan koruyabilirsiniz. İçerisindeki nem oranıyla kuru ciltlere hassas ve etkin bir bakım sağlar.

Düzenli Kullanımlarda Kesin Çözüm Sunan Güneş Kremi

Düzenli Kullanımlarda Kesin Çözüm Sunan Güneş Kremi

Güneş kreminin yanlış kullanımı sonrasında cilt yüzeyinde sivilcelenme ortaya çıkabilir. Bu tarz olumsuzlukların önüne geçilmesi noktasında temizliğe özen göstermeniz size fayda sağlar. Avene kuru ve hassas ciltler için güneş koruyucu SPF 50 + 50 ml yorumları incelendiği zaman kuru ve karma ciltler için nemlendirici etkisi ön plana çıkar. Çoğu kişinin memnuniyetini belirttiği bu ürünü, yaz ve kış ayları için düzenli olarak kullanabilirsiniz. Günlük düzenli kullanımlar ardından cildinize hassas bir bakım sağlayabilirsiniz. Ayrıca Avene kuru ve hassas ciltler için güneş koruyucu Spf 50 + 50 ml kullananlar tarafından yazılan yorumları okuyabilirsiniz. Bu sayede sizden önce satın alan müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz. Sıcaklığı yoğun olan havalara karşı bilinçli davranarak uygun kıyafetler tercih etmeniz sağlığınız açısından önemlidir. Buna ek olarak cildinizin korunması için de bu ürünü düzenli olarak kullanmanız önerilir.

Hassas Cilt Tipleri İçin Güneş Koruyucu SPF 50 Uygun Fiyatlarla

Hassas Cilt Tipleri İçin Güneş Koruyucu SPF 50 Uygun Fiyatlarla

Hassas cilt tipine sahip olan kişiler kozmetik ürün tercihlerinde özenli davranmalıdır. Aksi halde ciltlerinde kızarıklık ve tahriş meydana gelebilir. Bu tarz olumsuzluklarla karşı karşıya kalmama adına Avene kuru ve hassas ciltler için güneş koruyucu SPF 50 + 50 ml kullanımlarınızı düzenli olarak devam ettirebilirsiniz. Uygulamayı sadece yüzünüze değil kol ve bacaklarınıza da yapabilirsiniz. Bu şekilde kıyafetten açıkta kalan derinizi koruma fırsatı elde edebilirsiniz. Böylece vücudunuzda renk tonu farklılıkları ortaya çıkmaz. Hassas cilt tipine sahip kişilerin sivilce problemiyle karşılaşmaları halinde özenli kullanımlara devam etmeleri gerekir. Doğru sürüş teknikleri bu sorunun önüne geçer. Avene kuru ve hassas ciltler için güneş koruyucu SPF 50 + 50 ml fiyatları uygun seçeneklerle size sunulur. Trendyol’dan sahip olacağınız bu ürünü her mevsim uzun süre kullanabilirsiniz.