Avene Dış Etkilere ve UVA-UVB Işınlarına Karşı Solaire B-protect Spf 50 Güneş Kremi 30ml.….Güneş_0010

902,31 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Avene Dış Etkilere ve UVA-UVB Işınlarına Karşı Solaire B-protect Spf 50 Güneş Kremi 30ml.….Güneş_0010

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turuncukasa Satıcı Ünvanı: NUSAPP İNTERNET MAĞAZACILIK İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632055480400001 Vergi Kimlik Numarası: 6320554804
    Bu ürün Turuncukasa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • B-Protect SPF 50+ 'nin özel 3'ü 1 arada formülü aşağıdakileri sunar: - UV ışınlarına karşı koruma - Hava kirliliğine karşı koruma - Cilt Güzelleştirici Bakım B-Protect içeriğindeki 50+ Sunsitive® Protection kompleksi sayesinde ideal UVA-UVB korumasını sağlar. Avene Termal Su ile zenginleştirilmiş renkli formülündeki mikrokapsüle edilmiş olan pigmentlerin salınımı ile cilde dengeli bi parlaklık sağlar. Cildi tazelermeye, aydınlatmaya ve parlatmaya yardımcı olur. İnovasyon -Yokmuş Hissi Veren FormülBelirsiz bir görünüm
  • Yapışkan olmayan, yağsız bir his
  • Çabuk penetrasyon
  • Kullanım şekli: Güneş maruziyetinden önce parmağınıza** aldığınız ürünü yüzünüze ve boynunuza uygulayınız. Özellikle yüzdükten, havlu kullandıktan ve terledikten sonra güneşten korunmayı devam ettirmek için sıklıkla yeniden uygulayınız. Güneş kremi kullanıyor olsanız bile güneşin altında çok fazla durmaktan kaçınınız. Güneşe fazla maruziyet tehlikelidir. Öğlen 12’den 4’e kadar güneşe maruz kalmaktan kaçınınız. Bebekler ve küçük çocuklar direkt güneşin altında kalmamalıdır. Koruyucu kıyafetler giyiniz. (Büyük şapkalar, güneş gözlükleri, tişört..vb) Gözlerle temasından kaçınınız. Eğer gözlerle temas ederse bol su ile yıkayınız.? *Pre-tokoferilin in vitro çalışmasının değerlendirmesidir. **Uygulanan miktar azaldıkça koruma seviyesininde de azalma olur. Alerji riskini minimize edecek şekilde formüle edilmiştir. Komedojenik değildir. ÜRÜN MENŞEİ FRANSA’DIR.
Geri Bildirim Ver