5
Zeytinyağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

AVİLO 5 Lt Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı

1.999,90 TL
(399,98 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AVİLO 5 Lt Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKTAV ZEYTİNYAĞI Satıcı Ünvanı: OKTAV ZEYTİNYAĞI GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0638031403500014 Vergi Kimlik Numarası: 6380314035
    Bu ürün OKTAV ZEYTİNYAĞI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güney Ege Bölgesi, Küçük Menderes havzasının en güzel zeytinlerini sizler için hassas şekilde toplayıp, hiçbir işlemden geçirmeden, soğuk sıkım yöntemi ile özenle ürettik. Serbest yağ asitliği cinsinden % 0,8’in altından olan soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağımızı kahvaltılarınızda, soğuk yemeklerinizde ve salatalarınızda kullanabilirsiniz. Avilo Zeytinyağı tesislerinden tüm analiz süreçlerinden geçen soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı çeşitlerimiz ayrıca duyusal testlerden geçerek sofralarınıza gelmektedir. Her ambalajda aynı lezzet ve Güney Ege’nin aromalarını bulacağınız bu ürün çeşidimiz çiğ tüketim için uygun olmakla birlikte sıcak yemekleriniz içinde kullanılabilmektedir. 250 ML, 500 ML, 1 Lt, 2 Lt, 2 Lt,5 Lt ve 18 Lt ambalajlarda satışa sunulan ürünlerimizi güneş ışığı görmeyen, serin ve rutubetsiz ortamlarda saklamanızı öneririz. Peki Soğuk Sıkım Nedir? Zeytinyağı üretimi esnasında ısıtma işlemi zeytinyağı içerisinde ki pek çok faydalı vitamin ve mineralin kaybolmasına neden olur. Soğuk Sıkım yöntemi ile üretilen zeytinyağlarımızda ise zeytin hamurunu en fazla 27 dereceye kadar ısıtır ve bu hamuru mekanik yöntemlerle sıkarız. Böylelikle daha az ama daha sağlıklı ve kaliteli zeytinyağı elde ederiz.
Geri Bildirim Ver

AVİLO AV-01-002-004 5 lt. Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı

Zeytinyağı, lezzeti ve doğallığı ile kahvaltılardan ana yemeklere kadar pek çok yerde kullanılır. Avilo 5 l soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı, tamamen doğal içeriğiyle tüm yemeklere lezzet ve sağlık katar. 5 litre hacme sahip Avilo zeytinyağı, soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Optimum güvenlik ve sağlık sunan soğuk sıkım, Avilo zeytinyağının lezzetini de son derece artırır. Avilo 5 l zeytinyağı, özel bahçelerde yetiştirilen zeytinlerden elde edilir. Güvenli ve doğal üretimin ardından zeytinler, Avilo markasının hijyenik tesislerinde sıkılır. El değmeden hazırlanan soğuk sıkım yağ, uzun ömürlü kullanım ve sağlıklı koruma imkânı veren teneke kutularda satışa sunulur.

  • Avilo zeytinyağı, yüzde 100 doğal içeriğe sahiptir.
  • Soğuk sıkım zeytinyağı, İzmir yöresine aittir.
  • Avilo zeytinyağı, maksimum yüzde 30 etil ester değerine sahiptir.

Avilo 5 L Natürel Sızma Zeytinyağının Üretim Şekli Nasıldır?

Avilo 5 L Natürel Sızma Zeytinyağının Üretim Şekli Nasıldır?

Avilo 5 l soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı, son derece özenli üretim aşamalarından geçer. Avilo yağın üretiminde kullanılan zeytinler, Güney Ege Küçük Menderes yöresinden gelir. Yağlık zeytinler, hasat beklenmeden ve yere düşmeden toplanır. Tek bahçeden toplanan zeytinlerin asidite oranı ve aroması aynıdır. Optimum kaliteye sahip zeytinler hassas şekilde toplanarak Avilo tesislerine gönderilir. Zeytinler, Avilo değirmenlerinde çekirdekleriyle birlikte ezilerek hamur hâline getirilir. Zeytin hamuru, maksimum 27 dereceye kadar ısıtılarak mekanik yöntemlerle sıkılır. Üretim aşamasında fazla ısıtma işlemi uygulanmadığı için zeytinler tüm vitaminlerini ve minerallerini korur. Avilo 5 l soğuk sıkım natürel sızma teneke zeytinyağı, yüzde 0.8'in altında asiditeye sahiptir. Yumuşak ve doğal bir aromaya sahip yağ, düşük asit oranıyla kaliteli sızma zeytinyağı sınıfına dâhil edilir.

Avilo 5 L Soğuk Sıkım Zeytinyağı Yemeklik Kullanıma Uygun mudur?

Hemen hemen her yemeğin lezzetini onlarca kat artıran zeytinyağı, şifa deposu doğal ürünler arasında yer alır. Avilo 5 l soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı, yüzde 100 doğal içeriğiyle çiğ tüketim için uygundur. Bu ürün, çeşitli rahatsızlıkları gidermek için sade olarak tüketilebilir. Soğuk sıkım zeytinyağı, kahvaltılıkları süslemek ve aromalandırmak için de kullanılır. Bağışıklığını güçlendirmek ve sindirimi kolaylaştırmak isteyenler, güne Avilo zeytinyağıyla başlayabilir. Avilo naturel sızma soğuk sıkım zeytinyağı, soğuk yemeklerde ve salatalarda sıkça kullanılır. Zeytinyağı, soslama ve et marinasyonu için uygun malzemeler arasında yer alır. Bu ürün, yüksek yanma derecesi sayesinde sıcak yemeklerin hazırlığında da kullanılabilir. Birçok yemek, Avilo zeytinyağıyla daha sağlıklı şekilde pişirilebilir. Bu ürün, doğal içeriğiyle cilt ve saç bakımı rutinlerinde de haricî olarak kullanılabilir.

Avilo 5 L Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı Kaliteli midir?

Soğuk sıkım zeytinyağı, Avilo tesislerinde güvenli ve sağlıklı bir şekilde üretilir. Mekanik yöntemlerle sıkılan zeytinyağı, kalitesiyle her kullanıcının beğenisini kazanır. Düşük asiditeye ve yumuşak kıvama sahip zeytinyağı, helal sertifikasına sahiptir. Avilo 5 l soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı, ISO 9001 ve ISO 22000 standartlarına uygun şekilde üretilir. Türk Gıda Kodeksi'ne uygun Avilo zeytinyağı, sayısız testten başarıyla geçmiştir. Üretilen her parti için Avilo tesislerinde özel kalite testleri uygulanır. Tüm testlerde kalitesini ve lezzetini kanıtlayan zeytinyağı, güvenli ambalajıyla uzun süre boyunca saklanabilir. Teneke kutularda satışa sunulan Avilo zeytinyağının güneş ışığı görmeyen yerlerde saklanması gerekir. Serin ve rutubetsiz alanlarda muhafaza edilen ürün, uzun süre tüm yemeklerinize lezzet ve sağlık katar. Avilo 5 l soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağı yorumları, ürünün güvenilir ve kaliteli olduğunu kanıtlar niteliktedir. Sevdiklerinize sağlıklı ve lezzetli tarifler hazırlamak için Avilo zeytinyağını uygun fiyatlar ve online alışveriş kolaylığıyla Trendyol'dan satın alabilirsiniz.