Avon Aydınlatıcı İnciler Top Allık 5050136351991

390 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Avon Aydınlatıcı İnciler Top Allık 5050136351991

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SevSev Kozmetik Satıcı Ünvanı: SEVİLAY ATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0991008166
    Bu ürün SevSev Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıcak ve sağlıklı bir pırıltı için ışığı yansıtan renkli pigmentler içerir
  • #HR-308171
  • #Özel Ürün
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon 5050136351991 TEN0201 Aydınlatıcı İnciler Top Allık

Avon aydınlatıcı i̇nciler top allık 5050136351991, sürümü oldukça kolay bir makyaj malzemesidir. Ürün, büyüklüğünden dolayı, uzun zaman süren kullanıma elverişlidir. Avon allıklar, ürün için uygun olan koşullarda saklandığında, açılmadan önce 36 ay yani 3 yıl boyunca ilk günkü formunu korur. Açıldıktan sonra ambalajın altındaki koda bakarak üretim tarihini görebilirsiniz ve bu tarihe ürününün üzerinde, kavanoz sembolünün yanında yazan ayları ekleyerek son kullanma tarihini hesaplayabilirsiniz. İçindeki farklı türdeki incilerin yardımıyla, kahve, pembe ve bronz tonların mükemmel dengesini yansıtan bir renk deneyimini size sunar. Kahveye kaçan şeftali tonlarına sahiptir. Kapağı güzelce kapatıldığı sürece etrafa dağılmaz ve ufak darbelerde ürünün top top olan yapısı bozulmaz.

  • Kendi süngeriyle birlikte gelir.
  • Ürün, bol miktarı sayesinde uzun süren kullanım sağlar.
  • Ciltte, ışıltılı bir bitişi vardır.

Avon Aydınlatıcı İnciler Top Allık Kimlere Hitap Eder?

Avon Aydınlatıcı İnciler Top Allık Kimlere Hitap Eder?

Avon aydınlatıcı i̇nciler top allık 5050136351991, oldukça kullanışlı bir renge sahiptir. Farklı cilt tonlarında bile hoş rengini gösterir. Her türlü yaş grubundan kullanıcılar için uygundur. Ürünün kolayca taşınabilen ambalajı sayesinde, makyaj malzemelerini sıklıkla farklı mekanlara yanında götüren kişilerin rahatlıkla çantalarına veya bavullarına sığdırabileceği türden bir üründür. Gözenek veya pürüzlü cilt sorunları yaşayan kullanıcıların da rahatlıkla kullanabileceği Avon aydınlatıcı i̇nciler top allık 5050136351991, bu kusurların daha fazla ortaya çıkmamasını ve mümkün olduğunca azalmasına yardımcı bir üründür. Allık işlevinin dışında, göz kapaklarınıza hafif bir renk vermede bile kullanabileceğiniz bu ürün, makyaj çantalarının vazgeçilmezleri arasında yer almaya hazır. Sevdiklerinize allık hediye etmeyi planlıyorsanız Avon aydınlatıcı i̇nciler top allık 5050136351991 bu isteğinizi yerine getirmede size yardımcı olacak bir üründür.

Avon Aydınlatıcı İnciler Top Allığın Kullanımı Kolay mıdır?

Avon aydınlatıcı i̇nciler top allık 5050136351991, içinde halihazır bir şekilde bulunan süngeri yardımıyla kolayca uygulanır. Arzu ederseniz, herhangi bir allık fırçasıyla da kullanabilirsiniz. Ürünün top halindeki formu, zamanla ufak parçalara ayrılmaz. Allığınız, her sürüşten sonra uygun metotlarla temizlendiğinde, uzun süreli kullanıma bağlı gözenek tıkanmalarına sebep olmaz. Aplikatörünüze aşırı miktarda veya yetersiz ölçüde ürün gelmez. Siz de, bu sayede uygulamak istediğiniz ürün miktarını ayarlarken zorluk yaşamazsınız. Fırçanızı, ürünün üstünde nazikçe gezdirmeniz ve rengin kendisini göstermesini istediğiniz bölgeye uygulamanız yeterlidir. Avon aydınlatıcı i̇nciler top allık 5050136351991 fiyatının uygunluğunun yanı sıra kullanışlı rengi sayesinde, gündüz veya gece, resmi ya da günlük makyajların hepsinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Çok amaçlı kullanımı sayesinde, çok sayıda allığa sahip olmanıza gerek kalmaz.

Avon Aydınlatıcı İnciler Top Allığın Makyaja Etkisi Nasıldır?

Avon aydınlatıcı i̇nciler top allık 5050136351991, sıkıştırılmış pudra formundaki allıklardan olmadığından, ürün miktarını ayarlamak sizin için çok daha kolaydır. Yoğun pigmenti sayesinde, fırçanıza alacağınız az miktarda ürünle tüm ihtiyacınızı karşılamış olursunuz. Allık, kullanımı oldukça kolay bir makyaj malzemesi olmasına karşın, yüzde büyük etkiler oluşturma potansiyeline sahiptir. Kişinin kendi yüz tipine ve erişmek istediği bitişe bağlı olarak, elmacık kemiklerinin tam üstüne, şakaklara veya elmacık kemiklerinden şakaklara doğru uygulanabilir. Avon aydınlatıcı i̇nciler top allık 5050136351991, en basit makyajı bile bir üst seviyeye taşıyarak, minimal eforla büyüleyici görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Altına herhangi bir cilt ürünü uygulamadığınızda bile, temiz teninizde oldukça başarılı bir görüntüye ulaşmanızı sağlar. Uzun saatler süren kullanımda, tazeleme ihtiyacı hissetmeden, ilk sürüşünüzdeki canlılığını korumayı başarır. Zamanla, ciltteki bütünlüğü bozulmaz, dökülme yapmaz. Avon aydınlatıcı i̇nciler top allık 5050136351991 yorumlarını Trendyol’dan inceleyebilir, kolay bir şekilde sipariş verebilirsiniz.