Avon Celebre Kadın Parfüm Edt 50 Ml.

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (107)
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Celebre Kadın Parfüm Edt 50 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AvonShop Satıcı Ünvanı: UCUZAVAR BİLGİ TEKNOLOJİ TURİZM GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883063881500001 Vergi Kimlik Numarası: 8830638815
    Bu ürün AvonShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm cilt tipleri için uygundur
  • Ürün avon firması tarafından jelatinsiz üretilmektedir
  • Çiçek meyve kokuları
  • Gün ışığı gibi parlayan ve sıcacık gülümsemesiyle içinizi ısıtan kadınlara özel masum ve zarif bir deneyim...
  • Beyaz çiçeklerin kalpleri okşayan dokunuşu meyvelerin gülümseten enerjisi ile sarmalanır
  • Beyaz şeftali ve kış üzümünün romantik birleşimi ile eşsiz bir koku ortaya çıkar.
  • Avon celebre edt'nin büyüleyici çiçeksiği ile doğada, sıcacık bir gökyüzünün altında, keyifli bir yürüyüş yaparmış gibi hissedin...
  • Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkla uygulanabilir
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon Celebre Edt 50 ml Kadın Parfümü

Parfüm denilince ister istemez birçok koku aklınıza gelebilir. Çevreden duyulan ya da uzun süredir kullanılan kokular insanlarda kalıcı hatırlama duygusu bırakır. Hatırlanan güzel bir esans bazen mutlulukları, sevinçleri, geçmişten bir sayfayı, unutulmayacak anları ve birçok şeyi akla getirir. Geçmişten gelen hatıralar için bir aroma kokusu yeterli olur. Celebre Avon parfüm ile yeni anılar yaratabilirsiniz. Hem günlük kullanımda hem özel günlerde rahatlıkla kullanılabilen ve 5059018007278 kod numarası ile kolayca bulunabilen bu ürün içeriğinde çiçeksi meyve kokuları yer alır. Avon Celebre parfüm fiyatları da meraklıları için önem taşır. Uygun bir koku seçerken kontrol edilecek birçok kriter yer alır. Her cilt tipine uygun olan bu parfümü siz de seçebilir, yeni bir imza olarak kullanabilirsiniz.

  • Kalıcı çiçek notaları
  • Günlük kullanılabilir
  • Tüm cilt tiplerine uygun

Avon Celebre 50 ml Kadın Parfüm EDT Özellikleri

Avon Celebre 50 ml Kadın Parfüm EDT Özellikleri

Parfümler farklı tenlerde farklı kokular yayar. Bu yüzden bir kişide çok hoş duran bir parfüm, başka bir kişide keskin, şekerli ya da uçuk kokuya sahip olabilir. Bu gibi sebeplerden dolayı tene uygun koku seçimi önem taşır. Bu seçimden önce cilt tipi belirlenir. Cilt tiplerine göre kokuların duruşu değişebilir. Cilt tipinin belirlenmesinden sonraki aşama sevilen kokulara karar verilmesidir. Meyveli çiçek kokusuna sahip olan Avon Celebre EDT 50 ml kadın parfümü 5059018007278 kodu ile kolayca bulunabilir. Parfüm seçerken çevresel faktörler de göz önüne alınırsa uygun bir seçim yapılabilir. Çok hava almayan, kalabalık ortamlarda çalışılıyorsa ağır ve sert kokulu parfümlerden uzak durulması tavsiye edilir. Avon Celebre 50 ml kadın parfüm EDT ile dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz ve her ortama uygun olan bir koku edinebilirsiniz.

Çiçek Kokulu Avon Celebre Kadın Parfüm EDT 50 ml

Çiçek Kokulu Avon Celebre Kadın Parfüm EDT 50 ml

Bu ürünler birden fazla aromatik esansın karışımıyla hazırlanır. Kokuların içerikleri ve hangi ürünlerden oluştukları özellikle ilgili ürünü çok beğenenler için merak konusudur. İçerisinde her üründen farklı ya da aynı oranlarda bulunabilir. Avon Celebre kadın parfüm EDT 50 ml ürünü de birçok farklı esansın karışımı ile özenle elde edilir. Avon tarafından geliştirilen ve sizlerin beğenisine sunulan bu koku, kadınlar için meyveli çiçek kokusu düşünülerek hazırlanır. Üst notalarında siklamen, biber ve meyveli tonlar bulunur. Esansın orta notalarında yasemin, frezya, şakayık, müge ve beyaz manolya yer alır. Alt notalarında ise sedir ve sandal ağacı içeriğe eşlik eder. Birçok kokunun birleşimi ile oluşan bu parfümle teninize bahar tazeliği verilebilir. Avon Celebre EDT 50 ml kadın parfümü 5059018007278 kullananlar tarafından yapılan yorumları detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

Romantik Koku Avon Celebre Parfüm Fiyatı ve Yorumları

Romantik Koku Avon Celebre Parfüm Fiyatı ve Yorumları

Birçok kişi tarafından beğenilebilecek kokuların birleşimi olması nedeniyle Celebre parfüm fiyatı merak konusu olur. Her tene uygun koku bulmak zor olduğu için müşteriler alıştıkları ürüne sahip olmak isteyebilir. Avon Celebre EDT 50 ml kadın parfümü 5059018007278 yorumları ile birlikte teninize nasıl uyum sağlayacağını tahmin edebilirsiniz. Romantik anların yaratıcısı denilebilecek parfümleri seçerken ruh haline de uyacak olan kokunun seçimi önemlidir. Celebre’nin içeriğini oluşturan aromalar incelenerek alt, orta ve üst tonlarında hangi çiçek ya da esansların yer aldığı belirlenir. Bulunulacak ortam kadar mevsimlerin de koku üzerindeki etkisi unutulmamalıdır. Kış aylarında hoş gelen bir koku yazın ağır bir etki yaratabilir. Dört mevsim kullanabileceğiniz Avon Celebre EDT 50 ml kadın parfümü 5059018007278 fiyatları ve kampanyalarını Trendyol üzerinden inceleyebilir, güvenli ödeme sistemiyle sipariş verebilirsiniz.