Avon Far Away Glamour Kadın Parfüm Edp 50 Ml.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (71)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Far Away Glamour Kadın Parfüm Edp 50 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AvonShop Satıcı Ünvanı: UCUZAVAR BİLGİ TEKNOLOJİ TURİZM GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883063881500001 Vergi Kimlik Numarası: 8830638815
    Bu ürün AvonShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODU : PARFUM0081 ÖZELLİKLER : Cilt Tipi Tüm cilt tipleri için uygundur. Ürün Özellikleri Seni her anında çekici hissettirecek parfüm. Far Away Glamour EDP… • Eau de parfum • Meyvemsi ve çiçeksi koku• Unutulmaz misk notaları, siyah frenk üzümü tomurcukları ve güçlü Madagaskar vanilyası Ürün Kullanımı Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkla uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon 5050136672270 1200540 Far Away Glamour Edp 50 ml Kadın Parfümü

Avon Far Away Glamour EDP 50 ml 5050136672270 kadın parfümü, gün boyunca üzerinde etkileyici bir koku taşımak isteyenler için uygun bir üründür. Bu parfüm, kendine özgü esanslara sahip olan bitkileri bir araya getiren kokusuyla ön plana çıkar. Dilediğiniz her an ve her yerde kullanabileceğiniz bir kokuya sahiptir. İçerisindeki alkol ve esans oranı, gün boyu hoş bir kokuya sahip olmanız için titizlikle hazırlanmıştır. Avon Far Away Glamour EDP 50 ml kadın parfümü, kokusunun yanı sıra şişesiyle de etkileyici bir üründür. Tamamen siyah renkteki yarı mat görünümlü şişesi, kendine özgü tasarımıyla parfümü tamamlar niteliktedir. Kapağına yerleştirilen püskülü, şişeye farklı bir hava katar. Parfümün altın rengi logosu, şişenin siyah görünümüne uyum sağlar.

  • 50 ml’dir.
  • Eau de sınıfındandır.
  • Siyah şişededir.

Avon Far Away Glamour Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Avon Far Away Glamour Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Avon Far Away Glamour EDP 50 ml 5050136672270 kadın parfümü; meyve, çiçek ve hafif baharatlı kokuları bir arada bulundurur. Parfüm, sıkıldığı andan itibaren çeşitli bitkilerin kokusunu bir araya getirdiğinden kendine özgü bir üründür. Yumuşak, temiz ve tatlı kokular içerir. Bu kokulara daha yoğun ve keskin bitkiler eşlik eder. Hem yumuşak kokuları hem de daha yoğun kokuları bütünleştiren bir parfümdür. Avon Glamour parfüm, ilk sıkıldığında duyulan koku frenk üzümü, greyfurt ve pembe biberdir. Daha sonra bunlara nergis, portakal çiçeği ve Madagaskar vanilyası eşlik eder. Son olarak da siyah misk ve paçuli, bu kokularla bütünleşir. Tüm bu kokular belli oranlarda bir araya getirildiğinden, etkileyici ve özel bir koku yayar. Son derece güçlü ve feminen bir koku olarak ön plana çıkar.

Avon Edp 50 ml Kadın Parfümü Hangi Ortamlarda Kullanılır?

Avon Far Away Glamour EDP 50 ml 5050136672270 kadın parfümü, çoğunlukla sonbahar ve kış mevsimlerinde tercih edilir. İlk sıkıldığı anda duyulan notalar daha yoğun olduğundan serin havalara uyum sağlayabilen bir parfümdür. Tercihe göre her mevsimde kullanabilmeniz mümkündür. Günlük hayatınızda sosyalleşirken bu parfümü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sevdiklerinizle buluşmalara giderken tarzınızı tamamlayıcı bir unsur olarak bu ürünü kullanmayı tercih edebilirsiniz. Avon Far Away Glamour EDP 50 ml siyah şişe kadın parfümü; doğum günü, kutlamalar ve yıl dönümleri gibi özel anlarda da kullanabileceğiniz bir üründür. Bu gibi özel davetlerde ve etkinliklerde üzerinizdeki şık kıyafetleri tamamlayabilen bir parfümdür. İsteğinize göre hem gündüz hem de gece kullanılabilir.

Avon Siyah Şişe Kadın Parfümünün Kalıcılığı Nasıldır?

Bu kadın parfümünün kalıcılığı uzun süre boyunca devam edebilir. Kalıcı ve belirgin olmalarıyla ön plana çıkan EDP sınıfından bir parfümdür. Alkol içerisindeki koku konsantresi daha fazla olduğu için kalıcılığı da bu oranda artar. Parfümün özel formülasyonu da bu kalıcılığa etki eden bir diğer faktördür. Ürün, koku esansı %30’a kadar çıkabilen EDP parfümlerden biri olduğu için kalıcılığının 8-10 saate kadar devam etmesi mümkündür. Kullanmayı tercih ettiğiniz bölgelere göre de bu kalıcılığı arttırma imkȃnınız vardır. Kulakların arka kısmı, boyun ve göğüs çevresine sıkarak bu kalıcılık süresini daha da arttırabilirsiniz. Duş sonrasında kullanılması da kokunun etkisinin daha uzun süre boyunca sürmesini sağlayabilir. Avon Far Away Glamour EDP 50 ml 5050136672270 kadın parfümü yorumlarına Trendyol’dan ulaşarak kullanıcı deneyimlerinden yararlanmanız mümkündür. Dilerseniz satıcıyla iletişime geçerek, aklınızdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz. Avon Far Away Glamour EDP 50 ml 5050136672270 kadın parfümü fiyatına Trendyol üzerinden göz atarak, hızlıca satın alma imkȃnınız vardır.