6
KadınParfüm kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Avon Incandessence Kadın Parfüm Edp 50 Ml.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (86)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
235,90 TL
3 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
5 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Incandessence Kadın Parfüm Edp 50 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AvonShop Satıcı Ünvanı: UCUZAVAR BİLGİ TEKNOLOJİ TURİZM GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883063881500001 Vergi Kimlik Numarası: 8830638815
    Bu ürün AvonShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçinizdeki ışığı ortaya çıkarın!
  • Koku ailesi: Oryantal-Çiçeksi.
  • Elmas orkide, beyaz şakayık ve frezya.
  • Sıcak, enerjik ve göz alıcı.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon 8681298900146 Incandessence 50ml Edp Kadın Parfüm

Avon Incandessence EDP 50 ml kadın parfümü sayesinde girdiğiniz ortamlarda insanları kokunuzla mest edebilirsiniz. Oryantal ve çiçeksi notaların harmanlandığı bu eşsiz parfüm sayesinde çevrenize sıcak bir koku yayabilirsiniz. Enerjik hissetmenize katkı sağlayan bu parfüm çevreye yaydığı koku ile herkesin içini ısıtır. Şık ve minimal bir şişe tasarıma sahip ürünü yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. Ürünün yuvarlak şişesinin yarısı şeffaf camdan diğer kısmı ise gümüş renkli kapaktan oluşur. Parfümün iç ısıtan sarı rengi şeffaf camdan rahatça görünür. Bu ürün, çiçek kokularını seven kadınların vazgeçemeyeceği bir parfümdür. Avon Incandessence EDP 50 ml kadın parfümü içinizdeki ışığı ortaya çıkarmak için kullanabileceğiniz çok hoş kokulu bir üründür.

  • Parfüm, orkide ve beyaz şakayık notaları içerir.
  • Ürün 50 ml hacme sahiptir.
  • EDP olarak hazırlanan parfümün esans yoğunluğu yüksektir.

Avon Incandessence EDP 50 Ml Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Avon Incandessence EDP 50 Ml Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Avon Incandessence EDP 50 ml kadın parfümünün kokusu son derece yoğundur. Oryantal ve çiçeksi notaları barındıran bu parfüm ile oldukça güzel bir kokuya sahip olabilirsiniz. Bu ürün; orkide, beyaz şakayık, sarı lale ve frezya notalarından oluşur. Çiçek kokularının yoğun olduğu parfüm, zarif ve şık kombinlerinizi tamamlamanızı sağlar. Avon Incandessence EDP 50 ml kadın parfümü, yoğun bir esansa sahiptir. Eau de parfum (EDP) olarak hazırlanan ürünün esans yoğunluğu %10 ile %20 arasında değişkenlik gösterir. Dolayısıyla parfümün kokusu son derece yoğundur. Yüksek koku yoğunluğuna sahip ürün kış aylarında kullanılmaya uygundur. Parfüm ayrıca özel günlerde de kullanılabilir. Incandessence 50 ml parfüm yoğun kokusu ile çevrenizdeki herkesin başını döndürür.

Avon Incandessence 50 Ml Kadın Parfümünün Kalıcılığı Nasıldır?

Avon Incandessence 50 Ml Kadın Parfümünün Kalıcılığı Nasıldır?

Avon Incandessence EDP 50 ml kadın parfümü son derece kalıcı bir üründür. Katman katman farklı çiçek notalarından oluşan bu eşsiz koku saatlerce teninizde ya da kıyafetinizde kalabilir. Yoğun bir kokuya sahip olduğu için Avon Incandessence 50 ml parfüm kolay kolay uçup gitmez. Böylece ürünü çok sıkmanıza gerek kalmaz. Az miktarda kullandığınızda dahi parfüm, yoğun kokusu ile sizi daha zarif ve güçlü gösterir. Ayrıca ürün, yoğun kokusu ve kalıcılığı sayesinde uzun süreli kullanım sunar. Kış aylarında gündüz sıktığınız yoğun kokulu bu parfümü akşam tazeleme ihtiyacı duymazsınız. Avon Incandessence EDP 50 ml kadın parfümü kış aylarında bile çiçek bahçesi gibi kokmanızı sağlar. Bir alana girdiğiniz an tüm kokunuzla odanın atmosferini değiştirebilirsiniz.

Avon Incandessence Kadın Parfüm Kimlerin Kullanımına Uygundur?

Avon Incandessence Kadın Parfüm Kimlerin Kullanımına Uygundur?

Avon Incandessence EDP 50 ml parfüm, yetişkin kadınlar için son derece uygun bir üründür. Oryantal ve çiçeksi notaları seven kadınlar bu ürünü kullanabilir. Son derece kalıcı ve uzun ömürlü olan parfüm romantik kadınların sıkça tercih ettiği bir kokudur. Doğanın yaydığı kokuları teninde ya da kıyafetinde taşımak isteyen kadınlar bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Özellikle soğuk kış aylarında içinizi ısıtmak için sıcak ve yumuşak bir his yaratan bu ürünü alabilirsiniz. Avon Incandessence EDP 50 ml kadın parfümü tüm cilt tipleri için uygundur. Cİldinizde alerjiye yol açmayan bu ürünü ofise giderken ya da akşam yemeğe çıkarken sıkabilirsiniz. Soğuk havalarda içinizdeki ışığı ortaya çıkaran bu parfüm ile çevrenizi aydınlatabilirsiniz. Dilerseniz bu parfümü yaz aylarında da kullanabilirsiniz. Hoş kokulu bu ürünü Trendyol'dan birkaç tıkla anında alabilirsiniz. Ürünün kokusu ve kalıcılığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanıcıların yaptığı Avon Incandessence EDP 50 ml kadın parfüm yorumlarını okuyabilirsiniz.