Avon Individual Blue Erkek Parfüm Edt 100 ml 5'li Set 5050000104036

900 TL
(180 TL / adet)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Individual Blue Erkek Parfüm Edt 100 ml 5'li Set 5050000104036

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muratticaret Satıcı Ünvanı: EBRU DEMİRCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3113279295200001 Vergi Kimlik Numarası: 2810131050
    Bu ürün Muratticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 adet gönderilmektedir.
  • Çekici, karizmatik ve dinamik erkekler için yaratılmış bir parfüm!
  • Attığı her adımda etki yaratmak isteyen erkeklerin bu parfümü kaçırmamasını öneririm. Jacques huclier
  • Parfüm uzmanı turunçgil-odunsu. Adaçayı, lavanta ve greyfurt kokuları orta notalarda sardunya ve biberiye kokuları ile buluşuyor. Alt notalardaki sandal ağacı, amber ve misk, parfümü sonlandırıyor.
  • Ürün %100 orijinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Avon Individual Blue Edt 100 ml 5'li Set 5050000104036 Erkek Parfüm

Gittiğiniz her yerde unutulmaz bir etki bırakmanız için üretilmiş Avon Individual Blue 100 ml x5 erkek parfümü, çekici ve baştan çıkarıcı kokular ile harmanlanmıştır. Barındırdığı oryantal etkiye sahip kokular, etrafınızdaki gözleri direkt olarak üzerinize çeker. Orta derecedeki yoğunluğu sayesinde üzerinizdeki güzel kokunun fark edilmesini sağlarken rahatsız edici bir etkide yaratmaz. Jacques Huclier gibi profesyonel parfümörlerin de önerdiği Avon Individual Blue 100 ml x5 erkek parfümü, attığı her adımla dikkatleri üzerine çekmek isteyen kullanıcıların beğenebileceği bir üründür. İçerisinde bulunan adaçayı, greyfurt ve lavanta esansları sayesinde kullanıcılarına oldukça hoş bir deneyim yaşatır.

  • Avon Individual Blue EDT 100 ml erkek parfümü %100 orijinaldir.
  • Temiz cildin veya kıyafetin üstüne uygulanır.
  • Ürün, odunsu bir kokuya sahiptir.

Avon Individual Blue 100 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Avon Individual Blue 100 ml Erkek Parfüm Özellikleri

Avon Individual Blue EDT 100 ml erkek parfümü, 5'li set halinde satılır. Şişelerin her birini süsleyen kokular adaçayı, greyfurt ve lavanta gibi esanslar ile başlar. Bu esanslar ortada sardunya ve biberiye kokuları ile buluşur. Dip noktalara inildiğinde ise parfüm, amber, misk ve sandal ağacı kokuları ile sonlanıyor. Tüm bu esanslar ile birlikte odunsu ve oryantal bir koku elde eden Avon Individual Blue for him EDT 100 ml erkek parfüm orta derecede bir yoğunluğa sahiptir. EDT yani Eu de Toilette bir parfüm olan ürünün esans yoğunluğu %4 ile %10 arasındadır. Avon Individual Blue 100 ml x5 erkek parfümü ne çok hafif ne de çok yoğundur. Ürün, tam kıvamındaki yoğunluğu ile etraftaki insanların dikkatini çekerken onları rahatsız etmez.

Avon Individual Blue Erkek Parfümün Kokusu Kalıcı mı?

Avon Individual Blue Erkek Parfümün Kokusu Kalıcı mı?

Avon Individual Blue 100 ml x5 erkek parfümü, gün boyu gittiğiniz her yerde gözlerin üzerinizde olmasını sağlamak için üretilmiştir. Kullanıcıların parfümden gelen esansla birlikte artan etkileyiciliğinin uzun süre devam etmesi için kokunun uzun süre boyunca etkili olması önemlidir. Bu durum göz önünde bulundurularak geliştirilen Avon Individual blue erkek parfümünün kokusu uzun süre boyunca üzerinizde kalır. Ürünün kalıcılığı yüksek olduğu için tek kullanımda dahi etkileyiciliğinizin uzun süre devam etmesini sağlar. Avon Individual Blue erkek parfümünü kullananlar, üzerlerindeki eşsiz kokunun da yardımı ile etrafındakileri etkiler. Parfümün sunduğu eşsiz kokunun etkisinin gün boyu devam edeceğinden şüphesi olmayan kullanıcılar, ürünün tadını kesintisiz bir şekilde çıkarmaya devam edebilirler. Etrafındaki insanları, odunsu ve çekici kokuları ile kendilerine hayran bırakabilirler.

Avon Individual Blue 100 ml Erkek Parfüm Kaliteli mi?

Kullanıcıya yüksek bir etkileyicilik sağlayan Avon Individual Blue 100 ml x5 erkek parfümü, profesyonellerin ellerinden çıkmıştır. Aynı zamanda yine profesyoneller tarafından değerlendirilen ürünün yüksek kalite standartlarında olduğu anlaşılmıştır. Kullanıcıların, Trendyol üzerindeki Avon Individual Blue EDT 100 ml erkek parfüm yorumları, ürünün yalnızca profesyonellerin değil kullanıcılarının da onayını kazanacak kadar kaliteli olduğunu gösterir. Uzun zamandır kişisel bakım ürünleri üreten Avon’un tecrübeleri doğrultusunda geliştirilen parfüm, zarif, baharatlı ve zengin odunsu kokusu ile kullanıcıların etrafındaki insanların dikkatini çeker. Esans yoğunluğu ilgi çekici fakat rahatsız etmeyecek derecede ayarlanan Avon Individual Blue 100 ml x5 erkek parfümü, kullanıcıya hoş bir deneyim yaşatır. Günlük kullanımda temiz cildin veya kıyafetin üzerine uygulanabilen ürün, tüm cilt tipleri için uygundur. Trendyol’dan uygun fiyata ve güvenli bir şekilde elde edilebilecek olan ürün, fiyatının hakkını verir ve kullanıcısının, bulunduğu ortamın odak merkezi haline gelmesine yardımcı olur.