1
Banyo Köpüğü kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Avon Senses Lavender Calm Lavanta Kokulu Banyo Köpüğü 1 Lt. İkili Set

200 TL
(100 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Avon Senses Lavender Calm Lavanta Kokulu Banyo Köpüğü 1 Lt. İkili Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AvonShop Satıcı Ünvanı: UCUZAVAR BİLGİ TEKNOLOJİ TURİZM GIDA PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883063881500001 Vergi Kimlik Numarası: 8830638815
    Bu ürün AvonShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN KODU : SAMPUAN0003-2 ÖZELLİKLER : 2 adet gönderilmektedir. Köpük köpük bir banyo keyfine hazırlanın! Muhteşem lavanta kokusu ile büyüler. Vücudu etkin şekilde temizler ve arındırır.
Geri Bildirim Ver

Avon 5050000106214 2'li Set 1000 Ml Lavanta Kokulu Banyo Köpüğü

Avon lavanta kokulu banyo köpüğü 1000 ml 2’li set ile banyo keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. Bol baloncuklu ve mis gibi bir spa deneyimi için lavantanın özel kokusu kullanılmıştır. Bu sayede yıkanma sürecinizden maksimum verimli alabilmenizi hedefler. Lavantanın çiçeğinin kokusu ile kişi daha dingin ve huzurlu bir moda bürünebilir. Sinir sistemini düzenleyen lavanta kokusu, daha sakin günler geçirmek isteyenlere hitap eder. Çoklu seti ve şişe başına 1000 ml’lik hacmiyle duşlarınıza uzun süre eşlik edebilir. Cilt sağlığı için gerekli tetkiklerden geçen ürün, hassas ciltler için de kullanılabilir. Tüm cilt tipleri için uygundur. Vücudu derinlemesine temizleyerek yorgunluktan arındırır.

  • Aroma: Lavanta
  • Hacim: 2 x 1000 ml
  • Cilt tipi: Tüm cilt tipleri

Avon Lavanta Kokulu 1000 ml Banyo Köpüğü Kokusu Nasıldır?

Avon Lavanta Kokulu 1000 ml Banyo Köpüğü Kokusu Nasıldır?

Avon 1000 ml lavanta kokulu banyo köpüğü içerisinde barındırdığı lavanta çiçeği özü ile eşsiz ve ferah bir koku sağlar. Topraksı ve bitkisel esanslarından, narin mor bir çiçeğin anımsattığı her notayı tecrübe etme hissi verebilir. Avon lavanta kokulu banyo köpüğü 1000 ml 2’li set; orkide, yasemin ve sandal ağacının ayırt edici kokuları ile gevşeyip rahatlamaya yardımcı olur. Depresyon ve kaygılara iyi geldiği bilinen bu bitkilerin esansları ile sinir sisteminin düzenlenmesine yardımcı olur. Farklı bir banyo keyfi deneyimlemek için ürünü banyonuza misafir edebilirsiniz. Güzel ve sıcak bir duşun uykuya olan katkısının yanı sıra lavanta çiçeği kokusu da insomnia ve uyku apnesi gibi rahatsızlıklara da iyi gelir. Uyku problemi olan kişilere lavanta çiçeği ürünleri kullanmaları önerilir. Regl dönemindeki kadınlara da iyi gelen lavantayı banyolarınıza taşımak iyi bir tercih olabilir.

Avon Lavanta Kokulu Banyo Köpüğü Cilde Zarar Verir mi?

Avon Lavanta Kokulu Banyo Köpüğü Cilde Zarar Verir mi?

Avon lavanta kokulu banyo köpüğü 1000 ml 2’li set, dermatolojik olarak test edilmiştir. Tüm cilt tipleri için özel olarak geliştirilen ürün bu sayede cilde zarar vermez. Lavanta özü içerisinde egzama ve böcek ısırıklarının neden olduğu cilt iltihaplarına karşı iltihap önleyici bir niteliktedir. Birçok cilt bakım formülünde kullanılan bu içerik, antioksidan barındırması sebebiyle tercih edilir. Sivilce ve aknelere iyi gelen antibakteriyel yapısı, cilt için tam koruma sağlar. Gözenek tıkamayan formülü ile deri yüzeyinin nefes almasına yardımcı olur. Bu nedenle banyo köpüğü etkin bir vücut temizliği haricinde cilt için de faydalıdır. Avon lavanta kokulu banyo köpüğü 1000 ml 2’li seti kullanmak için küvet önce ılık su ile doldurulur. Daha sonra istenen köpük miktarına göre 1 ya da 2 kapak banyo köpüğü su içerisine eklenir. El ile hafifçe karıştırarak isteğinize göre köpük miktarını ayarlayabilirsiniz.

Avon Lavanta Kokulu 1000 ml Banyo Köpüğü Kaliteli mi?

Avon lavanta kokulu banyo köpüğü 1000 ml 2’li set, kullanıcı dostu bir markadan çıkan bir üründür. Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle kaliteli bir niteliğe sahiptir. Banyo süreçlerinize keyif katmaya gelir. Küvet içerisinde geçirilen zamanı artırırken cilt sağlığını da korur. Tüketicilerini önemseyen marka, yumuşak dokusunu, lavanta çiçeğinin ferah kokusuyla birleştirir. 2 x 1000 ml’lik şişeleri ile ekonomik bir üründür. Derin ve etkili arındırıcı bakımı ile banyonun vazgeçilmezleri arasında yer alabilir. Avon lavanta kokulu banyo köpüğü 1000 ml 2’li set yorumlarından da anlaşılacağı üzere kullanıcı memnuniyetini üst seviyede tutan ürünlerdendir. Avon kalitesi ile banyoları hoş lavanta kokusu ile bezemeyi hedefler. Söz konusu ürün hakkında detaylı bilgiye erişmek, kullanıcı yorumlarını incelemek ve fırsatlardan yararlanarak satın almak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.