AVULA -antakya Katıklı Ekmek - 6 Adet (ACILI)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AVULA -antakya Katıklı Ekmek - 6 Adet (ACILI)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • -Antakya yöresine ait , taş fırında pişirilen katıklı ekmek Avula güvencesiyle sofralarınızda. -Çökelek, zeytinyağı , yoğun kıvamlı biber salçası ve çeşitli baharatlarla hazırlanır. -Buzdolabında veya dondurucuda muhafaza edilmesi tavsiye edilir. -Uzun süreli mufazaya uygun değildir.Teslim aldıktan sonra kısa sürede tüketmeniz tavsiye edilir. -Kullanım talimatları ürün etiketinde mevcuttur. -Siparişinize özel , gününde hazırlanıp en kısa sürede taze olarak kargoya verilir.
Geri Bildirim Ver