AWOX Wego Açık Rezistans Kettle

278 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL

Ürün Bilgileri

AWOX Wego Açık Rezistans Kettle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DKN KURUMSAL Satıcı Ünvanı: DKN KURUMSAL TEDARİK VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302109227400001 Vergi Kimlik Numarası: 3021092274
    Bu ürün DKN KURUMSAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Awox Su Isıtıcı Wego Kettle KırmızıGENEL ÖZELLİKLER Çalışma Gücü: 200 W Çalışma Gerilim ve Frekansı: 230V, 50 Hz Kapasite: 1,7 Lt. Renk: Kırmızı Kaynama Sonrası Otomatik Kapanma: Var İki Yüzeyde Şeffaf Su Seviyesi Göstergesi: Var Taban Ünitesine Güç Kablosu Sarma Özelliği: Var Işıklı Açma – Kapatma Butonu: Var Menteşeli, Kilitli Kapak: Var Sökülüp, Yıkanabilir Filtre: Var Kablosuz Kullanı: Var Ürün Ölçüsü (ExBxD)cm: 15 x 18 x 25 Ürün Ağırlığı: 726 Gr. Kutu Ölçüsü (ExBxD)cm: 17x 19.5 x 25.5 Kutu Ağırlığı: 870 Gr.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Hacim 1 - 2 L
  • Renk Kırmızı
  • Gizli Rezistans Yok
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tema / Stil Modern
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Priz Tipi F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

AWOX Kırmızı Wego Kettle AWX-0074 ile Hızı Hisset

Yeni nesil mutfakların hemen hemen hepsinde yer alan kurtarıcı Awox kettle çağın getirmiş olduğu yenilikler arasındadır. Yemek yaparken, tatlı yaparken mutfakta geçirilen zamanı arttıran ısıtma ve soğutma işlemleri birçok kişi tarafından sevilmemektedir. Oldukça zaman alan ve mutfaktaki kişilerin çabuk yorulmasını sağlayan bu faaliyetler günümüzde oldukça kolay bir hale geldi. Mutfakların vazgeçilmez ürünü olan Awox wego kettle kullanıcılar tarafından oldukça sevilmektedir. Yeni teknoloji şartlarıyla birden fazla özelliğe sahip olan Awox wego modelleri satın alırken dikkat etmeniz gereken birden fazla detay bulunmaktadır. AWOX Kırmızı Wego Kettle satın al adımlarını takip edebilir, ürüne hızlı ve kolay sahip olabilirsiniz.

  • Yenilikçi
  • Gelişmiş
  • Kolaylık sağlayıcı

AWOX Kırmızı Wego Kettle AWX-0074 Avantajları

AWOX Kırmızı Wego Kettle AWX-0074 Avantajları

Mutfakta zaman geçirmeyi her ne kadar çok sevseniz de hazırlayacağınız ürünleri hızlı ve pratik olarak sunuma hazırlamak sizi her zaman mutlu eder. Kettle bu konuda sizin imdadınıza yetişmeyi başarıyor, ısıtma ve soğutma işlemlerini sizin elinize değdirmeyen ürün, mutfakta geçirdiğiniz zamanı yüzde elli oranında azaltmaktadır. Daha iyi ısıtılan ve sıcak hale besinlerin lezzeti de maksimum seviyede olmaktadır. Elektrikli mini mutfak aletleri arasında önemli bir yere sahip olan Awox kettle sizin bir numaralı yardımcınız olmayı başarıyor. Blender satın alırken dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi de Awox Kırmızı Wego Kettle AWX-0074 özellikleri olmaktadır.

Awox Kırmızı Wego Kettle AWX-0074 Yorumları

Awox Kırmızı Wego Kettle AWX-0074 Yorumları

Kettle satın alırken dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi ısıtma derecesidir. Kettle hazneleri plastik ve cam olarak iki kategoride yer almaktadır. Seçimleriniz sırasında ürünlerin iki farklı seçeneğini de göz önünde bulundurabilirsiniz. Awox kettle hayatınızı kolaylaştırmak için mutfaklarınızda yer alır. Kettle seti aldığınızda suyu daha çabuk kaynatabilir, kahvenizi ve yemeklerinizi çabucak hazırlayabilirsiniz. Satın aldığınız kettle de bulunan yedek parçalar sizin için kurtarıcı bir özellik olmaktadır. Awox Kırmızı Wego Kettle AWX-0074 sahip olduğu her aparatın yedek parçası bulunmaktadır. Kırılmalara, çatlamalara ve kaybolmalara karşı oldukça iyi bir çözüm önerisidir. Awox Kırmızı Wego Kettle AWX-0074 modelini öne çıkaran bir detay hızlı kaynatmadır. Bu detay satın alma işlemlerinizde size oldukça büyük avantaj sağlar. Kettle Awox zarar gören her noktası için yedek parça imkânı sunan ürün, uzun ömürlü kullanımıyla kullanıcıların bir numaralı tercihi olmayı başarıyor. Sağlık ve hijyen mutfak araçlarının kullanımında da oldukça önemlidir. Kettle satın alırken temizlemenin kolay olması için parçaların ayrılmasına oldukça dikkat etmeniz gerekmektedir. Awox wego kettle yorumları ve görüşlerini okuyarak ürün deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Awox Kırmızı Wego Kettle AWX-0074 Fiyatı

Awox Kırmızı Wego Kettle AWX-0074 Fiyatı

Kettle temizliği yaptığınızda ürünü parçalara ayırarak kolaylıkla temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Kettle, doğrudan yediğiniz ve içtiğiniz gıdalarla temas ettiğinden düzenli bakımı yapılmalıdır. Suyu ısıtma ve kaynatma özelliği olan kettle her yemeğin yapımında rol üstlenebilir. Awox kettle mutfak dekorasyonu ile de doğrudan ilişki içerisindedir. Bu nedenle ürünün metal kalitesinin iyi olması ve paslanmaz çelikten yapılması sağlık açısından da ürünü bir adım öne çıkarmayı başarıyor. Kettle seçimi yaptığınızda sahip olduğu malzeme kalitesinin yanı sıra ürün kullanımında işlevsel olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Awox Kırmızı Wego Kettle AWX-0074 ile tutuş kolaylığı sağlar, elinizden kaymadan sıkı tutabileceğiniz bu ürün mutfakta size pratiklik kazandırmayı başarır. Kettle elinize aldığınızda ağırlık bakımından elinizi yormamalıdır. Yardımcı mutfak ürünleri arasında değerlendirilen kettle oldukça uzun ömürlü olarak kullanılabiliyor. Awox kettle fiyat ve performans olarak kullanıcılarını memnun ediyor. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.