Axe Cep Parfümü Black 17 Ml

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
265 TL255 TL

Ürün Bilgileri

Axe Cep Parfümü Black 17 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SHINING STAR Satıcı Ünvanı: ZEYNEP MERVE SÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9600675830
    Bu ürün SHINING STAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Axe Cep Parfümü ile sevdiğin Axe Kokusu Seninle her yerde! Erkeksi, baharatlı ve meyve kokularının birleşimiyle 48 saate kadar ferahlık sağlar.
  • 250 Spreye kadar kullanılır.
  • At Cebe, Lazım Olur!

Ürün Özellikleri

  • Tip EDC
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Axe Cep Parfümü Black 17 ml

Axe Black cep parfümü, birçok kişinin favori kokusudur. Bu model, taşınabilmesi için küçük şişelerde tasarlanır. Dikdörtgen şeklindeki tasarımı ile beğeni toplar. En üst tarafında ürünü püskürten sprey kısmı bulunur. Pantolona sığacak şekilde tasarlanması, bu parfümün öne çıkan özellikleri arasında yer alır. Rahatlıkla taşınabilmesi sayesinde herhangi bir yerde kısa zamanda hazırlanmanızı sağlar. Bu parfümü kullananlar, her yerde ferah ve temiz hissedebilirler. Pratik şişe tasarımıyla birçok kişinin dikkatini çeken bir üründür. Şık bir ambalaj tasarımına sahiptir. 250 spreye kadar kullanım sağlar. Baharatlı ve meyveli bir koku olarak öne çıkar. EDC parfüm olmasıyla hafif kokulu bir üründür. 17 ml hacmi sayesinde çantada veya cepte kolaylıkla taşınabilir. Her cilde uyum sağlayan bu kokuyu tercih edebilirsiniz.

  • Baharatlı ve meyveli aroma
  • Pratik kullanım
  • Farklı esanslar

Öne Çıkan Axe Cep Parfümü Black 17 ml Özellikleri

Öne Çıkan Axe Cep Parfümü Black 17 ml Özellikleri

Parfüm, birçok kişinin favori aksesuarıdır. AXE cep parfümü, baharatlı ve meyveli kokusuyla her zevke hitap edebilir. Dört mevsim kullanıma uygun aromalardan üretilir. 250 sprey kapasitesine sahip olan ürün, uzun bir süre boyunca kullanılır. 48 saate kadar ferahlık sağlayan bir formüle sahiptir. Bu sayede etkisinin uzun süre devam etmesi amaçlanır. Parfüm, dik bir şekilde tutularak boyun ve bilek kısımlarına arzu edildiği şekilde sürülür. Etkinliklerin yanı sıra işte, okulda ve spor salonlarında rahatlıkla tercih edilebilir. Ayrıca, her alana rahatlıkla sığması sayesinde seyahatlerde kullanıma uygun olur. Kolay taşınabilen ambalajıyla beğeni toplayan bu parfüm, hafif bir içeriğe sahiptir. Bu sayede etrafa, kullanan kişiyi rahatsız etmeyen hoş bir koku yayar. Bu ürünü satın alarak gün içinde kendinizi ferah ve temiz hissedebilirsiniz.

Taze ve Hoş AXE Cep Parfümü Black 17 ml Kullananlar

Taze ve Hoş AXE Cep Parfümü Black 17 ml Kullananlar

AXE cep parfümü Black 17 ml kokusu, AXE klasiklerini seven kişilerce tercih edilir. Her yaş grubuna hitap edebilen şık bir üründür. Baharatlı meyve, kakule ve frezya, bu parfümün yaydığı kokuda öne çıkar. Ayrıca sedir ağacı, silhat ve misket limonu da Black modelinin notaları arasında yer alır. Parfüm bünyesindeki vurucu notalar, rahatlıkla hissedilebilir. Black modeli, özellikle baharatlı kokuları arayan müşteriler için uygun olur. Odunsu kokulardan hoşlananlar, sedir ağacı içeriğiyle bu ürünü tercih edebilir. AXE cep parfümü Black 17 ml kullananlar, ürünün kalıcılık performansından memnun kaldıklarını söylerler. Bu yönüyle markanın parfümü, keskin aromalarıyla bilinir. Özel günlerde sevdiklerinize hediye etmek için ideal tasarımdır. Şık ambalajı ile birçok farklı zevke hitap edebilir. Çantanın içine rahatlıkla sığabilen bu parfümü satın alabilirsiniz.

Avantajlı AXE Cep Parfümü Black 17 ml Fiyatı ve Yorumları

Avantajlı AXE Cep Parfümü Black 17 ml Fiyatı ve Yorumları

AXE cep parfümü Black 17 ml fiyatı, oldukça geniş bütçe aralıklarına hitap eder. Cep boyu sayesinde ürün, uygun fiyatlı olarak değerlendirilir. Hafif kokusuyla kolaylıkla tazelenebilir. Ürünün taze ve hoş kokusu, gün içinde kalıcılığını uzun bir süre boyunca sürdürür. Özel günlerde veya günlük kullanımda tercih etmek için uygun bir içeriğe sahiptir. Kalıcılığı, yoğun kokusu ve şık ambalajı ile pek çok müşterinin favorisi olmayı başarır. Özellikle seyahat boy ürün arayışında olan kişilere önerilebilir. Ürünün kokusu ve uzun vadeli performansı hakkında fikir sahibi olmak isteyen kişiler, AXE cep parfümü Black 17 ml yorumlarına göz atabilir. Markanın Trendyol aracılığıyla sunulan cep parfümü modeli hakkında bilgi edinebilirsiniz. Hoş ve kalıcı Black kokusunu uygun fiyat avantajı ile değerlendirerek hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz.