Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Dark Temptation 48 Saat Etkileyici Koku Vücut Spreyi 150 ml X3 Adet

399,90 TL
(133,30 TL / adet)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
324,50 TL
6 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Dark Temptation 48 Saat Etkileyici Koku Vücut Spreyi 150 ml X3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PECELYA Satıcı Ünvanı: CENGİZ DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3030552484
    Bu ürün PECELYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.130

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Pudrasız
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Axe Erkek Deodorant Sprey Dark Temptation 150 ml x 3

Axe erkek deodorant spray Dark Temptation 150 ml, erkekler için tasarlanan bir deodorant ve vücut spreyidir. Bu ürün, güçlü ve kalıcı bir koku sunan bir formüle sahiptir ve kullanıcıların rahat hissetmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Dark Temptation, kahve, çikolata ve vanilya gibi lezzetli notalar içeren bir karışımdır ve kullanıcıların çekici kokmasına sebep olan bir deodoranttır. Üstelik bu paket 3 adet 150 ml’lik deodorant içerdiğinden dolayı oldukça avantajlı bir ürün olmaktadır.

 
  • 150 ml şişe
  • 3’lü set halinde
  • 48 saat etkili

Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Dark Temptation İçeriği

Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Dark Temptation İçeriği

Axe Dark Temptation, hafif ve hızlı kuruyabilen bir formüle sahiptir ve vücutta rahat bir his verir. Kullanıcılar, uzun süre kalıcı bir koku bırakması için günlük olarak kullanabilirler. Ürün, standart boyuttaki bir 150 ml’lik deodorant sprey şişesi içinde bulunur ve geniş bir dağıtım ağı ile kolayca bulunabilir. Axe Dark Temptation 3'lü set halinde satıldığından dolayı kullanıcılarının karşısına oldukça avantajlı bir ürün olarak çıkmaktadır. 150 ml’lik 3 şişe halinde satılan bu ürün sayesinde bu çekici deodorantı uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Axe Dark Temptation, erkekler için tasarlanmış bir deodorant ve vücut spreyidir. Kullanıcılar, uzun süre kalıcı bir koku bırakması için günlük olarak kullanabilirler. Bu, kişinin rahat ve çekici hissetmesine yardımcı olabilir. Deodorant, ter ve ter kokularının giderilmesine yardımcı olur ve kişinin vücudunda rahat bir his bırakır. Bu ürün Dual Action teknolojisi ile geliştirildiğinden dolayı 48 saat boyunca sizlere ferahlık sağlar.

 

Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Dark Temptation Kullanımı

Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Dark Temptation Kullanımı

Axe Dark Temptation erkek deodorant sprey 150 ml, enfes çikolata kokusu ile ferahlık hissi sunan bir üründür. Yeni Dual Action teknolojisi ile kötü kokularla savaşır ve 48 saat boyunca harika kokmanızı sağlar. Kötü kokuya neden olan bakterileri engelleyen formülü ile rutininizden ödün vermeyerek her zaman güzel kokabilirsiniz. Açın, uygulayın ve etkileyici kokunuz ile dikkatleri üzerinize çekin. Kullanımı oldukça basit olan bu deodorantı temiz ve kuru bir cilde uygulamanız önerilmektedir. Ürün, günlük rutininde asla ödün vermeyi ve enfes bir kokuda kalmayı hedefler. Kötü kokuları durdurmak için geliştirilen Dual Action teknolojisi, kalıcı bir etki ve kötü kokuya karşı maksimum koruma sağlar. Aynı zamanda bu deodorant tasarımı ve benzersiz kokusu ile de dikkat çeker. Tüm vücuda uygulandığında 48 saat boyunca harika kokmanızı sağlar.

 

Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Dark Temptation Yorumları

Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Dark Temptation Yorumları

Axe erkek deodorant sprey Dark Temptation 150 ml, kötü kokulara karşı Dual Action teknolojisi ile savaşan ve çikolatanın kışkırtıcı kokusu ile çekiciliğini artıran bir deodorant & bodyspray'dir. 48 saat süren etkisi ile harika kokmanızı ve zengin çikolata kokusu ile dikkatleri üzerine toplamanızı sağlar. Dual Action teknolojisi kötü kokuları önlerken, tasarımı ise günlük kullanımda kolaylık sunar. Tüm vücuduna uygulayarak 48 saat etkileyici kokmaya devam edebilirsiniz. Axe erkek deodorant & bodyspray Dark Temptation 150 ml X3 adet paketlemesi ile kullanıcılarının karşısına avantajlı bir ürün olarak çıkmaktadır. Bu ürünün yorumlarında kullanıcılar ürünün fiyat performans ürünü olduğunu dile getirmişlerdir. Axe erkek deodorant & bodyspray Dark Temptation 150 ml X3 adet fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünün siparişini güvenli bir şekilde oluşturabilirsiniz.