Axen AX32DAB04 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV

5.299 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.345 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.977,77 TL

Ürün Bilgileri

Axen AX32DAB04 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VY Ticaret Satıcı Ünvanı: VAHAP YARALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9370724051
    Bu ürün VY Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 32" 82 Ekran 1366 X 768 HD Ready 200 Hz Dahili Uydu Alıcılı 2 X 8 W Ses Çıkışı SPDIF Optik Ses Çıkışı 1 X USB (Media Player) Scart Girişi 2 X HDMI Otomatik Kapanma Tek Kumanda Ürün Ölçüsü (Stand Dahil): 73.2 x 21.1 x 47.2 cm 2 Yıl Garanti Kurulum Ücretlidir.

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Garanti Tipi Sunny Garantili
  • Görüntüleme Teknolojisi LED
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ekran Boyutu 32 inç
  • Çözünürlük (Piksel) 1366 x 768
  • Smart TV Yok
  • Dahili Uydu Alıcı Yok
  • Renk Siyah
  • HDR Yok
  • Wi-Fi Özelliği Yok
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Model Yılı 2017
Geri Bildirim Ver

Axen AX32DAB04 32" 81 Ekran Uydu Alıcılı HD Ready LED TV

Televizyon modelleri, özellikle ev dekorasyonu yaparken gerekli görülen ürünlerden biridir. Çeşitl içerikleri izleme fırsatı sunan ürün, sadece teknik özelliklerine bağlı olarak tercih edilmez. Ortam ile uyumlu olmasına özen gösterilen Axen AX32DAB04 özellikleri sayesinde de öne çıkar. Müşterilerin ilgisini çeken ve kullanışlı bulunan model, siyah çerçeveye sahiptir. İnce çerçeve kısmı estetik bir görüntü verirken aynı zamanda ortama hoş bir hava katar. AX32DAB04 Axen markasına ait olan ürünlerden biridir. Farklı açılardan izlemeyi kolay kılan tasarımı sayesinde beğeni toplar. Çeşitli renklerdeki görüntüleri net şekilde yansıtır. İzlemeyi keyifli hale getirerek kişilerin kaliteli vakit geçirmelerine yardımcı olur. Görsel şölen oluşturan TV, pek çok öne çıkan özelliğe sahiptir. Farklı şekillerde konumlandırılabilen cihazı satın alarak yaşam alanlarınıza modern dokunuşlar yapabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • 81 ekran boyutu
  • Siyah renkli çerçeve

Axen AX32DAB04 32 inç TV ile Keyifli Anlar

Axen AX32DAB04 32 İnç TV ile Keyifli Anlar

Televizyon modelleri, yaşam alanlarını süsleyen temel ürünlerden biridir. Gerek evde gerekse de çeşitli iş yerlerinde sıklıkla tercih edilir. Birbirinden farklı büyüklükler arasından 81 ekran ürünü tercih ederek ideal boyuttaki televizyona sahip olabilirsiniz. Axen AX32DAB04 32 inç olarak sunulur. Cihazı farklı genişliklerdeki duvarlar üzerinde ya da ünite ile birlikte kullanabilirsiniz. Duvara monte ederken ayak kısımları kolaylıkla çıkarılabilir. Aynı şekilde ünite ile birlikte kullanımına karar verilen cihazın ayak kısımları pratik bir şekilde geri takılabilir. Müşterilerin ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde kullanabileceği televizyon, gelişmiş özellikleri ile birlikte kendini gösterir. Axen AX32DAB04 32’’ dahili uydu alıcılı LED TV, kumanda ile birlikte kullanılır. Uzun mesafeden bile yapılan işlemleri algılayarak gerçekleştiren cihaz, kişiler için memnun edicidir. Evinizin farklı bölümlerinde Axen 32 inç AX32DAB04 modelinin sunduğu teknolojilere ve sağladığı faydalara kolayca sahip olabilirsiniz.

Şık Tasarıma Sahip Axen AX32DAB04 32 inç TV

Şık Tasarıma Sahip Axen AX32DAB04 32 İnç TV

Teknolojik cihazların dış görünümü kadar müşterilere sağladığı imkanlar da önemlidir. Axen AX32DAB04 32 ekran uydu alıcılı HD LED TV, LED görüntüleme teknolojisi sayesinde etkileyici sonuçlar ortaya koyar. HD Ready görüntü kalitesine sahip olması, ürünün öne çıkan yanlarından biridir. Bu sayede, izlenen çeşitli içeriklerden alınan keyif artar. 1366x768 çözünürlük ile hizmet sunan Axen AX32DAB04 32 dahili uydulu LED TV, müşterilerin televizyon izlerken aldığı hazzı olumlu şekilde etkiler. Axen AX32DAB04 32 uydu alıcılı HD Ready LED TV ile birlikte evinizde kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Kendinize özel anlar ayırmak ya da ailecek zaman geçirmek için mevcut üründen yararlanabilirsiniz. Gelişen teknoloji ile birlikte bu gibi sık kullanılan cihazlarda meydana gelen yenilikler müşterilerde heyecan uyandırır. Farklı özellikler ile sunulan ve yüksek hizmet kalitesine sahip olan ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Uygun Axen AX32DAB04 32 inç TV Fiyatları ve Yorumları

Uygun Axen AX32DAB04 32 İnç TV Fiyatları ve Yorumları

Televizyon, mobilya kadar gerekli görülen ve özellikle ev dizayn ederken öncelikli olarak tercih edilen ürünlerden biridir. Estetik bir görünüme sahip olan Axen AX32DAB04 32” 81 ekran uydu alıcılı HD Ready LED TV, ortama uygun olan üniteler üzerinde kullanılır. Ayak kısımlarının farklı tasarımı, cihazın ayırt edici yönlerinden biridir. Siyah çerçeve kısmı ile uyumlu olan ayaklar, iki yanda bulunur. Sağ ve sol kısmın dengeli şekilde durmasına yardımcı olur. Axen AX32DAB04 32” 81 ekran uydu alıcılı HD Ready LED TV yorum kısımlarını inceleyerek ürünün farklı kullanım şekilleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Cihazın boyutuna ve ağırlığına uygun olacak şekilde ünite tercih ederek aynı ürünleri seneler boyunca kullanabilirsiniz. Axen AX32DAB04 32” 81 ekran uydu alıcılı HD Ready LED TV fiyat aralığını dikkate alarak bu modeli Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.