AYAS 50 cm çapında YSA-500-4K-M 1500 D/D 220 230 volt Monofaze Yuvarlak Kasalı Sanayi Tipi Aspiratör Fan

4.378,48 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AYAS 50 cm çapında YSA-500-4K-M 1500 D/D 220 230 volt Monofaze Yuvarlak Kasalı Sanayi Tipi Aspiratör Fan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HVACTURK Satıcı Ünvanı: AYAS ASPİRATÖR VANTİLATÖR ELEKTRİK MOTORU SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108041183800015 Vergi Kimlik Numarası: 1080411838
    Bu ürün HVACTURK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kullanım Kolaylığı ile Sanayi Tipi Aspiratör Fan Çeşitleri

Endüstriyel davlumbaz fanı, soğutma maliyetlerinden tasarruf sağlayan, çok çeşitli gereksinimleri karşılayan ve enerji verimliliğini artıran gelişmiş soğutma sistemleridir. Ticari ve sanayi tipi aspiratör fan modelleri, gerçek dünya ihtiyaçlarını karşılamak ve çalışanların konforunu sağlamak için öncelikle ofis, depo ve diğer işyerlerinde kullanılmaktadır. Aspiratör fanlar, soğutma ihtiyaçlarınızı karşılar. Boyut, soğutma kapasitesi, kullanım amacı ve çalışma gürültüsü, fanın ortamı ne kadar etkili bir şekilde soğuttuğunu etkiler. Bir fanın nasıl çalıştığını ve rahat hissettiğini anlamak, ihtiyaçlarınız için doğru fanı seçmek için önemlidir. Monofaze sanayi tipi aspiratör modelleri, ev tipi fanlardan çok farklıdır ve daha büyük kanatlara, daha güçlü motorlara ve dayanıklı gövde tasarımına sahiptir. Çelik, alüminyum ve kompozitler gibi çeşitli malzemelerle daha zorlu endüstriyel ortamlarda sürekli olarak kullanılabilir.

  • Gelişmiş Özellikler
  • Tasarruf Sağlar
  • Soğutma İhtiyacını Karşılar

Yuvarlak Kasalı Sanayi Tipi Aspiratör Fan Özellikleri

Yuvarlak Kasalı Sanayi Tipi Aspiratör Fan Özellikleri

Monofaze aspiratör, ortam havasını ve taze havayı dışarıya dolaştıran bir sistemden oluşur. Oda havalandırması için oldukça önemli olan havalandırma sistemleri, evlerden kurumsal gruplara kadar birçok alanda kullanılmaktadır. Marangozluk ve taşlama işleri gibi yüksek yoğunluklu partiküllerin bulunduğu alanlarda yaygın olarak kullanılan bir havalandırma fanı türü, ortamdaki havayı arındırır ve temiz bir nefes alma yöntemi sağlar. Grip gibi bulaşıcı hastalıkların yayılmasını engelleyen havalandırma sistemleri hastanelerde ve diğer ortamlarda önemli rol oynamaktadır. Vantilatör tipi genel prensibi içerideki kirli havayı bir fan yardımıyla dışarı atmak olan bir sistemden oluşur ve genellikle hava sirkülasyonunu az olan yerlerde kullanılır. Yoğun kimyasalların kullanıldığı fabrikalarda endüstriyel fanlar gibi sistemlerin kullanılması devlet tarafından zorunlu kılınmıştır. Fan tipi, kimyasal partiküllerin bulunduğu ortamlarda insan sağlığının korunması açısından oldukça önemlidir.

Monofaze Yuvarlak Kasalı Sanayi Tipi Aspiratör Fan Kullanımı

Monofaze Yuvarlak Kasalı Sanayi Tipi Aspiratör Fan Kullanımı

230 volt monofaze yuvarlak kasalı sanayi tipi aspiratör fan, birçok özelliğe sahiptir. Programlanabilir zamanlayıcılar, enerji tasarrufuna ve aşırı kullanımın azaltılmasına yardımcı olur. Titreşimler havanın odanın içinde hareket etmesine yardımcı olur. 230 volt monofaze yuvarlak kasalı sanayi tipi aspiratör fan özellikleri arasında bulunan ayarlanabilir ve değişken hız ayarları, hava sirkülasyonu sırasında hava akışını ayarlamanıza olanak tanır. Uzaktan kumanda, fanın uzaktan kontrol edilmesine yardımcı olur. Fanın açısı ve yüksekliği ayarlanabilir, bu da farklı alanları soğutmak için hava akışının yönünü ayarlamanıza olanak tanır. Dijital kontroller, ayarlarınızı doğru bir şekilde programlamanıza yardımcı olur. İyonlaştırıcı, havayı yenilemek ve statik elektriği azaltmak için havaya negatif iyonlar bırakır. Sis işlevi, havada küçük su damlacıkları oluşturur ve bunlar buharlaştıkça daha verimli soğutma sağlar.

Sanayi Tipi Aspiratör Fan Fiyatları

Sanayi Tipi Aspiratör Fan Fiyatları

Havalandırılan ortamın miktarına ve şekline bağlı olarak farklı tiplerde fanlar kullanılmaktadır. Bu nedenle iç mekan fanları ile fabrika fanlarının fiyatları farklıdır. Çeşitli ek özellikler eklenip çıkarılarak fiyatı değişen fan tipi, dış hava soluma açısından önemli bir sistem haline gelir. Kapaklı fanlar ve pencere fanları farklı tasarım ve sistemler kullanır, bu nedenle farklı fiyatlandırılırlar. Fanın fiyatını etkileyen fanın boyutu, etkin havalandırma sağlanmasında önemli bir faktördür. Bu açıdan fiyatları öğrenmek ve 230 volt monofaze yuvarlak kasalı sanayi tipi aspiratör fan yorumları incelemek için Trendyol'a göz atabilirsiniz.