Genel Markalar Polyester Soft 250 Gr. Makrome Ipi 4079

99,95 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Polyester Soft 250 Gr. Makrome Ipi 4079

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hobiburada Satıcı Ünvanı: HOBİBURADA ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463118161800001 Vergi Kimlik Numarası: 4631181618
    Bu ürün hobiburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayaz Polyester Soft 250 Gr. Makrome İpi % 100 Polyester den üretilmiştir. Bir yumak 250 gram / 175 metredır. Kalınlık sınıfı 0,7 Nm ' dir. ( Metrik Numara Sistemi (Nm): Bir gram ağırlığındaki ipliğin kaç metre olduğunun ifadesidir. ) Tüylenme, solma ve akma yapmaz, parlak ve canlı durur. Aksesuarlar, püskil, çanta, supla, paspas, Runner, dekorasyon ürünleri gibi geniş bir alanda kullanılabilir. Üretici tarafından 5 mm - 6 mm şiş veya 4 mm tığ kullanımı tavsiye edilmektedir. Ürünü renk kodunu dikkate alarak satın almalısınız. Dijital ortamdaki renk ile gerçek renk arasında teknoloji kaynaklı farklılıklar olabilir. Renk kodu ve renk ismi üreticinin tespiti ve kataloğu ile belirlenmiştir. Farklı zamanlarda alacağınız aynı marka renk koduna ait ürünler arasında farklılık olabilir. Bu sebeple iplik grubu ürünlerde aynı ton aynı LOT numaraları ile mümkündür. Daima ihtiyacınız olan yumak sayısından bir fazla alarak örgünüzdeki ton farkı riskinden kurtulabilirsiniz. Elde yıkama tavsiye edilmekle beraber makine ile yıkamada kesinlikle 30 derece yi geçmeyen sıcaklıkta yıkamalısınız. Asarak değil sererek kurutma sünme tabir edilen bozulmaları engeller. Düşük sıcaklıkta ütü kullanmak tavsiye edilmektedir. İplik grubu standart ulusal renk kodları ile satılmaktadır. Eğer renk kodundan emin değilseniz satınalma işlemi yapılmamalıdır. İplik grubunda değişim ve iade yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Polyester
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver