AYAZGURUP Renault Symbol 2 Uyumlu Dikmeli Direksiyon Kılıfı Siyah Düz Deri Esnek Kokusuz

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
65 TL62 TL
Kurumsal Fatura
64,90 TL
Kurumsal Fatura
150 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
110 TL79 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

AYAZGURUP Renault Symbol 2 Uyumlu Dikmeli Direksiyon Kılıfı Siyah Düz Deri Esnek Kokusuz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Garden Auto Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN YAĞCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1099793071600001 Vergi Kimlik Numarası: 9270539908
    Bu ürün Garden Auto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bütün ürünlerimiz 1. Sınıf malzemelerden üretilmiş olup esnek ve kolay dikilebilen bütün binek ve hafif ticari araçlara uygun olarak üretilmiştir. Direksiyon kılıfı direksiyonu dış etkilere, aşınmalara ve özellikle güneş ışınlarının zamanla sararmalarına karşı korurken aynı zamanda konforlu bir sürüş elde etmenizi sağlar. Özel tasarımı ile aracınızda orijinal bir görünüm kazandır. Profesyonellik gerektirmeyen özel üretilmiş mumlu ipi ve iğnesi sayesinde çok daha iyi dikmesini sağlar. Kişisel uygulamalı bir ürünüdür. Direksiyona geçmesini sağlarken yırtılma, kopma ve iade edememe endişesi duymadan güçlü bir şekilde direksiyona geçmesini sağlayın. Gerekirse bir kişiden yardım alabilirsiniz. Direksiyonda bombeli (şişkin) kısım var ise sadece bombeli yeri hafiften esneterek boşluk bırakmadan (atlamadan), diğer kısımları birer boşluk bırakarak dikebilirsiniz. Ürün özellikleri : Derinin vazgeçilmez kullanışlılığını ve orijinal görünüm sevenlere özel tasarlanmıştır. Ultra lüx vinil deri özelliğiyle uzun vadeli ve sıcak, doğal kullanım sunmaktadır. Kullanım şekli kılıfı direksiyona geçirin ve iç tarafındaki deliklerden ipi sırasıyla geçirerek en son delikte bağlayın. Bu ürünün satışı, ve imalatı ayaz oto direksiyon kılıfları ve aksesuarları imalat şti tarafından yapılmaktadır.
Geri Bildirim Ver