Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol I?letişim

296 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
312,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
312,99 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol I?letişim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AZ LAKIRTI BOL İLETİŞİM OYUNU 2-8 oyuncu Bu oyun ailecek oynanacağı gibi her türlü grup çalışmalarında, şirket, arkadaş toplantılarında, aile buluşmalarında, uzmanların terapötik süreçlerinde keyifle kullanılır. Kartların resimli kısmı üste gelecek şekilde ortaya dizilir ve kaç kişi oynayacaksa aralarından küçük olan başlar ve kartta yazan hakkında konuşur. Diğerleri konuşulana ekleme yapmak isterse konuşabilir ancak eleştirme, küçük düşürme ya da söz kesme oyunun kurallarına aykırıdır. Sırası gelen aynı şekilde oyuna devam eder . 110 karttan oluşur. Minimum 30 dakika oynanır. 6 yaş ve üzeri için uygundur. 110 Adet 8x12 cm 6 yaş+

Ürün Özellikleri

  • Dil Evrensel Dil
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 6+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol İletişim

Kart oyunları keyifli vakit geçirme noktasında yardımcı olan materyallerden biridir. Farklı yaş grupları için çeşitli şekillerde üretilen bu ürünler, pek çok kişi tarafından tercih edilir. Evlerde yerini alan ve özellikle çocuklar için kullanışlı olan kartlar, kaliteli yapıları sayesinde uzun ömürlüdür. Küçük yaştaki çocuklar için bu tür olanaklar sağlaması ürünü öne çıkarır. Çocukların büyüme sürecine eşlik eden kartlar, tasarımları ile de dikkat çeker. Özellikle tasarım alanında yapılan çalışmalar sayesinde pek çok kişinin beğenisini kazanır. Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol İletişim isimli materyal, sevimli tasarımlara sahiptir. Aynı zamanda baskı kalitesi de yüksektir. Dolayısıyla uzun ömürlü olarak nitelendirilen ürünler arasında bulunur. Bu nedenle oyunu yıllar boyunca saklayarak istediğiniz zaman keyifle oynayabilirsiniz.

  • 6 - 9 yaş için uygun
  • 110 adet
  • 8 cm x 12 cm

Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol İletişim Özellikleri

Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol İletişim Özellikleri

Ayben Yayıncılık ile birlikte müşterilere sunulan kart oyunu belirli kurallar çerçevesinde oynanarak eğlenceli anları beraberinde getirir. Oldukça basit bir mantığa sahip olduğundan dolayı çocuklar tarafından kolaylıkla kavranır. Keyifli anların habercisi olan bu ürünü tercih ederek çocuğunuzun ya da kardeşinizin gelişimini de destekleyebilirsiniz. Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol İletişim kullananlar kendilerine sunulan çeşitli olanakları memnuniyetle karşılar. Siz de bu gibi konularda bilgi sahibi olmak için yorumlar kısmını inceleyebilirsiniz. Verilen tavsiyeleri dikkate alarak kaliteli sonuçlar ortaya koyabilirsiniz. Ailecek geçirilen vakitlerin olmazsa olmazlarından olan bu oyun, 6 yaş ve üzeri için uygundur. Renkli kartlar, belirli bir yaş aralığında bulunan kişiler için cezbedicidir. Cıvıl cıvıl ve dikkat çekici renkler ile süslenen bu ürünü tercih edebilirsiniz. Sipariş vererek sevdikleriniz ile birlikte kaliteli şekilde vakit geçirebilirsiniz.

Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol İletişim Kullanım Biçimi

Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol İletişim Kullanım Biçimi

Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol İletişim yorumları müşterilerin görüşlerini kapsar. Materyal hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra farklı kişilerin deneyimlerinden yararlanabilmek için yorum kısmına da bakabilirsiniz. Ayrıca verilen tavsiyeleri dikkate alarak olabildiğince kurallara uygun olacak şekilde oynayabilirsiniz. Her bir kağıt boyutu yeterli düzeydedir. 8 cm x 12 cm olarak bilinen ölçüler, kartların boyutunu ifade eder. 110 tane olan malzemeler çeşitli tasarımları ile ilgi çekici bulunur. Renk hassasiyeti yüksek olan çocuklar için bu gibi materyaller ayrı bir öneme sahiptir. Sevdikleriniz ile eğlenceli anlar yaşayabilmek için bu üründen destek alabilirsiniz. Unutulmaz anlara sahip olarak hayat kalitenizi yükseltebilir ve çocuğun sosyalleşmesine de katkı sağlayabilirsiniz. Az Lakırtı Bol İletişim adı ile merak uyandıran ürün, kutusu sayesinde kolaylıkla muhafaza edilir. Bu nedenle siz de gönül rahatlığı ile sipariş oluşturabilirsiniz.

Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol İletişim Fiyatı

Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol İletişim Fiyatı

Grup çalışmalarında ya da aile buluşmalarında tercih edilen kart oyunları belirli bir yaş grubuna hitap eder. Minimum 30 dakika boyunca oynanan oyunun basit bir kuralı vardır. Resimli kısmı öne gelecek şekilde dizilen kartlar ortaya konulur. Sonrasında kişiler arasından küçük yaşa sahip olan çocuk ortadaki kartın üzerinde yer alan resim hakkında konuşmaya başlar. Yanlarda bulunan diğer kişiler ise belirtilen görüşlere ekleme yapabilir ve kendi görüşlerini dile getirebilir. Bu sayede hem iletişimi kuvvetlendirir hem de birlikte vakit geçirmenin vermiş olduğu hissi taze tutar. Belirtilen Ayben Yayıncılık Az Lakırtı Bol İletişim fiyatı ile birlikte ürüne sahip olabilirsiniz. Gerek materyallerin boyutu gerekse sayısı fiyat unsurunun belirlenmesinde etkilidir. Baskı kalitesi gibi müşterilerin önem verdiği ayrıntıların da etkisi büyüktür. Siparişinizi kolaylıkla oluşturarak Trendyol sayesinde sunulan çeşitli kampanyaları değerlendirme yoluna gidebilirsiniz.