Aydın Yayınları 11. Sınıf Tyt Fizik Ders Işleyiş Modülleri 2020-2021

117,14 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
13 saat 1 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
1 saat 1 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
188 TL170 TL
13 saat 1 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
190 TL171 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
182,13 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aydın Yayınları 11. Sınıf Tyt Fizik Ders Işleyiş Modülleri 2020-2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NZM KITABEVI YAYIN DAGITIM TICARET LIMIT Satıcı Ünvanı: NZM KİTABEVİ YAYIN DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632072386200001 Vergi Kimlik Numarası: 6320723862
    Bu ürün NZM KITABEVI YAYIN DAGITIM TICARET LIMIT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aydın Yayınları 11. Sınıf TYT Fizik Ders İşleyiş Modülleri 2020-2021 Yeni Müfredata Uygun! ÖSYM Tarzında sorular Akıllı Tahtaya Uyumlu

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 11. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Aydın Yayınları 9786057945549 Fizik 11. Sınıf Ders Işleyiş Modülleri

Aydın Yayınları fizik 11. sınıf ders işleyiş modülleri, içerisindeki başlıkları detaylı bir şekilde öğrenmek isteyenlere hitap edebilecek bir üründür. 11. sınıf fizik konularını ayrıntılı olarak kavrayabilmeniz düşünülerek hazırlanmıştır. Kitabın içerisindeki tüm konular, ülke genelinde yapılan üniversiteye giriş sınavlarına tamamen hazırlıklı olmanız hedeflenerek bir araya getirilmiştir. Sınavlardaki performansınızı üst seviyeye çıkarmak için bu kaynağı tercih edebilirsiniz. Bu kitap aynı zamanda öğretmenlerin de rahatlıkla kullanabileceği bir kaynaktır. Derslerdeki verimliliği arttırmak için bu kaynaktan yardım almanız mümkündür. Aydın Yayınları fizik 11. sınıf ders işleyiş modülleri, 6 modül olacak şekilde bir araya getirildiğinden tüm başlıkları detaylı şekilde anlatır.

  • 11. sınıf fizik konularını içerir.
  • Standart boyutlardadır.
  • Konu anlatımlıdır.

Aydın Yayınları Fizik Konu Anlatımlı 6 Modül Kimler İçindir?

Aydın Yayınları Fizik Konu Anlatımlı 6 Modül Kimler İçindir?

Bu konu anlatımlı kitap, 11. sınıf öğrencileri için uygun bir içeriğe sahiptir. Fizik konularında yeterince bilgi sahibi olmak isteyen lise ikinci sınıf öğrencilerinin tercih edebileceği bir kaynaktır. Vektörlerden manyetizmaya kadar tüm başlıklarda bilgi edinmek isteyenler için uygundur. Var olan bilgilerini tazelemek isteyen 11. sınıf öğrencileri de bu kitabı tercih edebilirler. Hem okuldaki sınavlara hem de ülke genelindeki büyük çaplı sınavlara hazırlanan öğrenciler için uygundur. Kitap içerisinde bulunan örnek test soruları, AYT ve TYT’ye hazırlanan öğrenciler için yararlıdır. Aydın Yayınları fizik 11. sınıf ders işleyiş modülleri konu anlatımlı kitap, aynı zamanda öğretmenlere de hitap eden bir üründür. Bu kitap sayesinde, 11. sınıf fizik öğretmenleri dersin işleyişine yön verebilir. Ders esnasında bu kitabın konu anlatımlarından ve sorularından yararlanmaları mümkündür.

Aydın Yayınları 11. Sınıf Ders İşleyiş Modüllerinin İçeriği

Aydın Yayınları fizik 11. sınıf ders işleyiş modülleri, bu sınıfın tüm konularını detaylı şekilde anlatan bir kitaptır. Konu anlatımlı olan bu kitabın içeriği, yeni Anadolu ve fen lisesi müfredatına uygun olarak bir araya getirilmiştir. ÖSYM tarzında sorular bulunduran bu modüler kitap, AYT ve TYT konularını kapsayan bir içeriğe sahiptir. Her başlık; pratik konu özetleri ve testleri, çözümlü örnek sorular, karma testler ve yeni nesil sorular üzerinden detaylandırılmıştır. Vektörler konu başlığında bağıl hareket, Newton’ın hareket yasalarına bağlı olarak bir boyutta sabit ivmeli hareket ve iki boyutta hareket gibi 11. sınıf fizik konularını anlatır. Enerji ve hareket başlığı altında itme ve çizgisel momentum konularına yer verilmiştir. Tork, elektriksel kuvvet ve manyetizma, bu kitapta yer alan diğer 11. sınıf fizik konularıdır.

Aydın Yayınları Fizik 11. Sınıf Modülleri Faydalı mıdır?

Bu modüler kitap, tüm 11. sınıf fizik konularını detaylı olarak anlattığı için faydalı bir kaynaktır. Konu anlatımlarının yanı sıra çözümlü sorular vererek konuları pekiştirmeye de yardımcı olur. Akıllı tahtayla uyumlu olduğundan ders esnasında da kullanılmaya uygun bir kitaptır. Öğrencilerin, soruları ve konuları daha büyük ekranda görerek dersi takip etmesini kolaylaştırır. Soruların tamamı video çözümlü olduğu için kitabın üzerindeki QR kodu kullanarak içeriklere ulaşmanız mümkündür. Bu videolar sayesinde daha detaylı şekilde konuları öğrenebilirsiniz. Bu modüler konu anlatımlı kitap, aynı zamanda sınavlara hazırlık amacı taşıdığından, konuları en temelden öğretir. Her konu, anlaşılır olmasına özen gösterilerek ayrıntılı bir şekilde açıklanmıştır. Kullanıcı deneyimlerinden daha detaylı bir şekilde yararlanmak isterseniz Aydın Yayınları fizik 11. sınıf ders işleyiş modülleri yorumlarına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz satıcıyla iletişime geçerek, aklınızda oluşan sorulara yanıt bulabilirsiniz. Aydın Yayınları fizik 11. sınıf ders işleyiş modülleri fiyatına sitemizden göz atarak hızlıca satın alabilme imkȃnınız vardır.