Aydın Yayınları Aydın 9.sınıf Biyoloji Soru Bankası 2023

182 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
168,80 TL
500 TL'ye 20 TL İndirim
4. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
188,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aydın Yayınları Aydın 9.sınıf Biyoloji Soru Bankası 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GKM Kitabevi Satıcı Ünvanı: HANİFE BİNİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3300294118
    Bu ürün GKM Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün adı: Aydın 9. Sınıf biyoloji soru bankası-Yeni Ürün kodu: 010359020 Kitabın yazarı: Hüseyin okur-Meltem tanır-Gamze çolum Basım yılı: 2023 Baskı sayısı: 1.Baskı Kağıt cinsi: 1.Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 9. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Umberto Eco
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Aydın Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Soru Bankası 03320

Biyoloji dersinde canlılar ve onların yaşadıkları ekosistem incelenmektedir. Biyoloji dersi temelleri lise öncesinde Fen Bilimleri dersiyle atılmaktadır. Temel düzeyde verilen bilgiler 9. sınıf biyoloji dersinde detaylandırılmaktadır. Fazla detay gerektiren biyoloji bilimi öğrenciler için karmaşık ve ezberlenmesi gereken bir ders gibi görünebilir. Eğlenceli hale getirildiğinde ise öğrencilerin ilgisini üzerine çekebilir. Aydın Yayınları 9. sınıf biyoloji soru bankası biyoloji dersini öğrenciler için eğlenceli bir hale getirmektedir. Renkli tasarımı sayesinde öğrencinin ilgisini uzun süre üzerinde tutabilir. Biyoloji ders içeriği birçok öğrenciye ezber yapılması gerektiğini düşündürebilir. Ezber yapılan her bilginin unutulma süresi oldukça kısadır. Bu nedenle konularla ilgili soru çözümü yapılarak konu hakkındaki bilgiler özümsenmelidir. Aydın Yayınları 9. sınıf biyoloji soru bankası indirim tarihleri öğrencilerin satın alması için büyük bir fırsattır.

  • Akıllı Tahtaya Uyumlu
  • Müfredata Uygun
  • Konu Tekrarı

Aydın Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Soru Bankası Özellikleri

Aydın Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Soru Bankası Özellikleri

Biyoloji 9. sınıf ders içeriğinde canlıların temel bileşenleri olan lipit, protein ve karbonhidrat gibi konular yer almaktadır. Ardından insanın en temel yapı taşı olan hücre yapısı incelenmektedir. Hücrenin tam anlamıyla öğrenilmesinden sonra ise canlılar alemi incelenmektedir. Biyoloji dersinde başarının yakalanabilmesi için bazı bilgilerin temelde öğrenilmesi gerekir. Adım adım ilerlenen derste konu atlanması halinde öğrenci ilerleyen konularda başarısız olabilir. Konuların tam anlamıyla öğrenilebilmesi için konu hakkında soru çözümü yapılmalıdır. Aydın Yayınları 9. sınıf biyoloji soru bankası satın al tercihi yaparak biyoloji dersinde öğrencinin başarısı desteklenebilir. Biyoloji dersinde yer alan konuların büyük bir çoğunluğu sözel niteliktedir. Sözel dersler gençlerde ezberlenmesi gerekliliği düşüncesi oluşturabilir. Bu düşünceyle hareket eden öğrenciler ezber yapılan bilgilerin kısa bir sürenin ardından unutulduğunu görebilir.

Aydın Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Soru Bankası İçeriği

Aydın Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Soru Bankası İçeriği

Aydın Yayınları 9. sınıf biyoloji soru bankası içeriği MEB müfredatına uygundur. 9. sınıf biyoloji soru bankası 4 bölümden oluşmaktadır. Kitabın ilk bölümünde Yaşam Bilimi Biyoloji hakkındaki temel bilgilere ait sorular bulunmaktadır. Test şeklinde bulunan sorularla öğrencinin konu hakkındaki bilgi düzeyi ölçülmektedir. İkinci kısımda canlıların temel bileşenleri ele alınmaktadır. Biyolojinin temel konuları arasında bulunan bu bölüm öğrenciler için oldukça önemlidir. Üçüncü kısımda Hücre son kısımda ise Canlılar Dünyası incelenmektedir. Her bölümün ardından test ve uygulama soruları gelmektedir. Uygulama soruları doğru-yanlış veya boşluk doldurma şeklindedir. Aydın Yayınları 9 sınıf biyoloji soru bankası çözümleri öğrencinin farklı soru tarzlarını deneyimlemesine yöneliktir. Biyoloji soru bankasında yer alan soruların tamamı yeni sınav sistemine uygundur. Üniversiteye hazırlık için rahatlıkla kullanılabilir.

Aydın Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Soru Bankası Kampanya

Aydın Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Soru Bankası Kampanya

Biyoloji dersi üniversiteye hazırlanan öğrenciler için oldukça önemlidir. 9. sınıftan itibaren alınan eğitimin kalitesi ve öğrencinin çalışma disiplini üniversite sınavındaki başarı oranını doğrudan etkiler. Sözel ağırlıklı olan biyoloji dersinde başarının yakalanabilmesi için düzenli tekrar ve bol soru çözümü yapılmalıdır. Seviyeye uygun olarak tercih edilen soru bankaları öğrencilerin başarısını arttırmaktadır. Aydın Yayınları 9. sınıf biyoloji soru bankası yorum yapan kişilerin verdiği bilgiler soru bankası seçimi yapacak kişilere referans olabilir. Aydın Yayınları biyoloji soru bankası öğrencinin dikkatini yoğunlaştırmaya yönelik olarak hazırlanmıştır. Renkli tasarımı öğrencide çalışma isteğini tetikleyebilir. Kitap akıllı tahtaya uyumludur. Sınıf içerisinde grup halinde soru çözümü yapmak için oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Biyoloji soru bankasına Trendyol üzerinden Aydın Yayınları 9. sınıf biyoloji soru bankası kampanya dönemini takip ederek uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.