Aydın Yayınları Aydın 2024 Ayt Matematik Ders Işleyiş Modülleri 2. Kitap

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aydın Yayınları Aydın 2024 Ayt Matematik Ders Işleyiş Modülleri 2. Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dynar store Satıcı Ünvanı: YALÇIN ÖZAYDINLIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2083980422800017 Vergi Kimlik Numarası: 6650107134
    Bu ürün dynar store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitabın Adı: Aydın 2024 Ayt Matematik Ders İşleyiş Modülleri 2. Kitap Yayınevi Aydın Yayınları Barkod: 9786057945297 -------------------------------------

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 1-25
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Tüm Dersler
Geri Bildirim Ver

Aydın Yayınları AYT - YKS Matematik Ders İşleyiş Modülleri 2

Aydın Yayınları matematik 2 ders işleyiş modülleri, liseden üniversiteye geçiş döneminde yıllardır kazanım sağladığı tecrübesi, bilgi ve birikimi ile öğrencilerin yanındadır. Aydın yayınları başta üniversiteye geçiş olmak üzere pek çok sınav döneminde hazırladığı soru kalıpları ile başarıya ulaşmada birçok farklı soru stilinin görülmesine olanak sağlar. Aydın Yayınları’nın soru kalıbı özellikleri göz önünde bulundurulursa, sınava hazırlık kitapları sizlere bu süreçte eşlik etmeye yardımcı oluyor. Matematik bilimi sözel ve yorumlamanın yanı sıra pratiklik ve bilgi gerektirmektedir. İlk olarak konuyu anlamalı ardından soru çözümü ile desteklemelisiniz. Ülkemizde de dahil olmak üzere neredeyse tüm dünya ülkelerinde matematik son derece önemli ders grupları arasında yer alır. Özellikle üniversiteye geçiş alanında matematik soru çözümlemelerini doğru bir şekilde yapmak rakiplerinize oranla sizi bir adım öne geçirecektir.

  • Pratik Soru Çözme Yetisi
  • Hız Kazandırma Becerisi
  • Farklı Soru Stilini Tek Kaynakta Görme

Aydın Yayınları YKS-AYT Üniversiteye Hazırlık Matematik

YKS ve AYT sınavlarında öğrencilerin başarı düzeyleri ölçülmek için çoktan seçmeli sorularla durum değerlendirilmesi yapılmaktadır. Özellikle üniversite sınavlarında istenilen bölüm için belirli seviyede matematik düzeyine ulaşmak son derece önemlidir. Üniversiteyi kazanmak için bu değerlendirmelerden yüksek puan kazanılması hedefe ulaşmada gerekli bir kriterdir. Matematiği öğrenmek ve soru kalıplarına hakim olabilmek için konuyu anlamanın yanı sıra Aydın Yayınları YKS-AYT üniversiteye hazırlık matematik ders işleyiş modüllerinden edinmek sizlere pratiklik kazandırmada yardımcıdır. Son derece hakim olduğunuz bir konu Aydın Yayınları soru kalıpları ile desteklenirse hemen hemen her konuda fikir sahibi olmanız muhtemeldir. Bu tür matematik modülleri üniversiteye geçiş sağlayacak öğrenciler için önemli bir kaynaktır. Aydın Yayınları matematik modülleri arasında farklı seviyelere hitap edebilecek soru tipleri bulunmaktadır.

Matematik Ders İşleyiş Modülleri 2. Kitap Fiyatı ve Yorumları

Matematik modüllerinin yer aldığı Aydın Yayıncılık kaynakları, her an destekleyici bir şekilde yanınızda olmaya adaydır. Lisede öğrendiğiniz bilgi ve birikimlerinizi tazelemek için gerekli olan her seviyeye uygun bilgiler bu kaynaklar içerisinde yer almaktadır. Bu kitap içerisinde yer alan bilgiler açısından ders işleyişleri tekrar etmek ve pekiştirmek için sizlere yardımcı olacaktır. Konuyu öğrenmek ve daha iyi kavrayabilmek için Aydın Yayınları ders işleyiş kitapları son derece öğretici ve kullanışlıdır. Fiyat aralığının belirlenmesi; soruların zorluk derecelerine, kitabın kalınlığına, sayfa kalitesine göre değişim göstermektedir. Aynı zamanda videolarla konu anlatımına sahip olan matematik kitapları ile yalnızca test kitapları arasında fiyat farklılığı gözlemlenir. İnteraktif kitaplar teknolojiden faydalanmaları sayesinde; videolu anlatımlar içeren destekleyici kitaplardır, bu nedenle fiyatlar bu ölçütlere göre şekillenir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Aydın Yayınları AYT - YKS matematik ders işleyiş modülleri 2 kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Değerli Kaynaklarla Matematik Keyifli Hale Gelir

Matematik kaynağı belirlenmeden önce ilk olarak tespit edilmesi gereken şey uygun matematik kitabı seviyesinin belirlenmesidir. Aydın Yayıncılıkta her seviyeye uygun matematik modülleri bulunmaktadır. Adından sıkça söz ettiren ve deneyimi ile tarzını soru kalitelerine yansıtan kitap markaları soru çözümünde matematik dersini daha keyifli hale getirebilir. Her soru stili üniversite sınavı için farklı bir pencereden bakarak bakış açınızın değişmesine neden olabilir. Aydın Yayıncılık; müfredata uygun, gerekli bilgileri eksiksiz bir şekilde öğrenmeye yardımcı olan modülleri sizlere sunmaktadır. Üniversite sınavına yönelik olarak yaptığınız çalışmalarda çözümlediğiniz soru tipleri gerçek sınav ile örtüşmelidir. Aydın Yayıncılık bu tarzı başarılı bir şekilde sizlerle buluşturmaktadır. YKS-AYT üniversiteye hazırlık matematik ders işleyiş modülleri 2. kitap özellikleri bu etmenlere göre belirlenmektedir. Kolay taşınabilir ve çözülmesi bakımından keyifli ve öğrenmeye yardımcı olur.