Ayex Web Kamerası Kapağı, Webcam Cover, Kamera Kapatıcı, Gizleyici Siyah

73,79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ayex Web Kamerası Kapağı, Webcam Cover, Kamera Kapatıcı, Gizleyici Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Metroshop Satıcı Ünvanı: ZİYAETTİN AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3262042627400001 Vergi Kimlik Numarası: 1150823845
    Bu ürün Metroshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Web Kamerası Kapağı Web Cam Cover Notebook, Macbook, Laptop, Telefon, Tablet Kamera Kapatıcı, Gizleyici Web kamerasından kameranın uzaktan kontrolü ile görüntünüzün alınmasını önleyebilmek bir güvenlik gereksinimidir. Bazı uygulamaları yüklemek istediğinizde kamera kullanım izni istiyor, izin vermeyince yükleyemiyorsunuz. Verilen bu izinler nedeni ile web kamerasını kullanmadığınız zaman veya bilgisayar korsanların kameranızı kullanarak görüntü elde etmesini önlemek için bu tür bir kapak kullanmanız önerilir. Kamerayı kullanmadığınız zamanlarda web kameranızı örter ve korsanlarının web kameranızı kullanarak görüntü almasını önlemiş olursunuz. Yüksek kaliteli ve dayanıklı plastikten üretilmiştir, Üzerinde gelen çift taraflı bandın jelatini kaldırılarak yapıştırılır. Süper ince (0,03 inç) tasarımıyla minimal bir alanı kapatarak ekranınızda gereksiz yer kaplamaz. Basitçe web kameranıza hizalayın, sağlam, ancak kalıcı olmayan bir sızdırmazlık sağlamak için sıkıca takın ve 10 - 15 saniye basılı tutun. Cihazınıza iz bırakmadan kolayca uygulayabilir veya çıkarabilirsiniz. Web Kameranıza uygulandıktan sonra basit bir parmak hareketi ile açılabilir veya kapatılabilirsiniz. Dizüstü bilgisayar, iMac, MacBook Pro, bilgisayar, tablet, iPad ve akıllı telefon gibi kameralı birçok elektronik cihazla uyumludur. Ultra ince tasarımı sayesinde gerektiğinde web kamerası kapağını kaydırarak kapatın ve potansiyel bilgisayar korsanlarını engelleyin. Teknik Detaylar: Boyut: 18mm x 9mm x 0.8mm Malzeme: Plastik Renk: Siyah Not: Görseldeki Tablet, Telefon, Bilgisayar Vs. Satışa Dahil Değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver