AYKACAN Parmak Sucuk (Acılı) 10Kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

AYKACAN Parmak Sucuk (Acılı) 10Kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Aykacan Sucukları üretimi için bizzat kendimiz tarafından özenle seçilen yerli danalar, işletme onaylı kesimhanelerde kesilerek imalathanemize gelmekte ve burada işlem görmektedir. %100 dana etinden özel baharatıyla harmanlanmış sucuk içini doğal hayvan bağırsağına dolum yapıldıktan sonra meşe odunu ile fırınlanarak üretilmiştir. ( Sobada meşe odunu yakılarak ısıtılan odada ısıl işlem görmektedir. Tütsüleme işlemi değildir. ) Doğal evlik sucuktur. Çoğunlukla Niğde civarı ve Kayseri civarından bizzat özenle seçtiğimiz ithal olmayan yerli danalardan etleri temin edilmekte ve helal kesim yapan işletme onaylı mezbahanelerde kesimi yapılmaktadır. Ürünlerimiz %100 doğal, %100 yerli malıdır. Sağlığa zararlı katkı maddelerinin hiç biri bulunmamaktadır, sadece G.T.Ö'nün şart koştuğu antimikrobiyal (E250), antioksidan (E300) maddeleri bulunmaktadır. Ürünlerimizde kullandığımız baharatlar taze olarak haftalık alınmaktadır ve kesinlikle sakatat olarak bilinen hiçbir ürün bulunmamaktadır. Ürünlerimizde raf ömrü uzatıcı maddeler kullanılmamaktadır. Ürünlerimiz haftalık olarak üretilmektedir. İki ay içerisinde tüketeceğiniz ürünlerimizi teslim aldıktan sonra 0 ile 4° de 4 - 5 saat dinlendirdikten sonra tüketebilirsiniz . Buzdolabında en az +2° ve +4° ve mümkünse derin dondurucuda muhafaza ediniz.
Geri Bildirim Ver