AYN-Shoes Çocuk Siyah-flo Yeşil Çift Çırtlı Ortapedik Spor Ayakkabı

369 TL
Beden:
28
29
30
31
32
33
34
35
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AYN-Shoes Çocuk Siyah-flo Yeşil Çift Çırtlı Ortapedik Spor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYNSHOES Satıcı Ünvanı: FAHRİ AYAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1070004661
    Bu ürün AYNSHOES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Günlük 2 bantlı çocuk spor ayakkabı anatomik taban

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bantlı
  • Taban Teknolojisi Phylon/Termo (Kaydırmaz) Taban
  • Materyal Suni Deri
  • Dış Materyal Suni Deri
  • Taban Tipi Kalın Taban
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Ayn Shoes Spor Ayakkabı Çocuk Ortopedik Siyah - Yeşil Cırtlı

AYN-Shoes çocuk siyah-flo yeşil çift cırtlı ortopedik spor ayakkabı, çocukların ayak sağlığı ve iyileşmesi için özel olarak dizayn edilen ortopedik bir ayakkabıdır. Sağlıklı ve konforlu adımlar için rahatlıkla kullanılabilir. Kaliteli malzemesi ve özel iç taban tasarımı ile konforlu bir kullanım sunan ortopedik spor ayakkabı, dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sunar.

  • Şık tasarım

  • Ergonomik

  • Ortopedik

AYN-Shoes Çocuk Siyah - Yeşil Çift Cırtlı Spor Ayakkabı Özellikleri

AYN-Shoes Çocuk Siyah-flo Yeşil Çift Cırtlı Ortopedik Spor Ayakkabı ÖzellikleriAyYN-Shoes çocuk siyah-flo yeşil çift cırtlı ortopedik spor ayakkabı özellikleri incelendiğinde ayak sağlığını koruyan iç tabanı, konforlu yapısı, cırtlı tasarımı ve siyah rengi ile birçok detayı ön plana çıkar. Çocuklar için özel olarak dizayn edilen ortopedik spor ayakkabı şık tasarımı ve ortopedik yapısı ile dikkat çeker. Sağlık ve tarzı bir araya getiren bu ayakkabı, çocukların ihtiyaç ve zevkine hitap eder. Kaliteli malzemeden üretilen ayakkabı, uzun süreli kullanım sağlar. Bireylerin ayaklarını korurken rahat bir deneyim sunar. İşçilikli ve kaliteli yöntemlerle üretilen ayakkabı, uzun süre kullanımlar için uygun yapıya sahiptir. Rahat bir kullanım sağlarken, ayak sağlığını da koruyan ayakkabı, özellikle ayak gelişimi ve yapısı için de önemli bir üründür. Oyun ve günlük aktiviteler sırasında uzun süre yıpranmadan ilk günkü dayanıklılığını koruyabilen marka ve malzeme kalitesi yüksek bir üründür.

Çocuk Siyah-Flo Yeşil Çift Cırtlı Ortopedik Spor Ayakkabı Kullanımı

AYN-Shoes Çocuk Siyah-flo Yeşil Çift Cırtlı Ortopedik Spor Ayakkabı KullanımıAYN-Shoes spor ayakkabı, nefes alabilen yapısı, ortopedik tasarımı ve rahat kullanımı ile ön plana çıkar. Konfor ve nefes alabilirlik açısından müşterilerinden tam not alır. Estetik tasarımıyla öne çıkan spor ayakkabı, ayakların konforunu artıran yastıklı iç tabanı sayesinde konfor sağlar. Ayakların gün boyu özgür ve rahat şekilde hareket etmesine yardım eder. Çift cırt cırtlı tasarımı kolay ve pratik bir kullanım sağlar. Tabanı çocukların ayak sistemlerini desteklemek için özel olarak geliştirilir. Ayak kemerini doğru şekilde tutarak yürüme sırasında çocukların ayaklarını korur. Çocukların sağlıklı ve konforlu şekilde adım atmalarına yardım eder. Sizin ve çocuklarınızın zevkini ön plana çıkaran, şık bir ayakkabıdır. Çocukların günlük giyimi ve spor kıyafetleriyle uyum sağlayabilen son moda bir ayakkabı seçenekleri arasında yer alır. Çocuklarınızın rahat ve şık olmasına imkan tanır. AYN-Shoes çocuk siyah-flo yeşil çift cırtlı ortopedik spor ayakkabı yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında bilgi sunar.

AYN-Shoes Çocuk Siyah-Flo Ortopedik Spor Ayakkabı Fiyatı

AYN-Shoes Çocuk Siyah-flo Yeşil Çift Cırtlı Ortopedik Spor Ayakkabı FiyatıÇocukların ayak yapısı ve konforunu korumak için ideal olan ortopedik spor ayakkabı, çocukların zevkine uygun tasarımı ve renkleri ile göz alıcıdır. İç tabanının yastıklı formda olması, ayak yapısını koruyarak daha sağlam ve güçlü bir kullanım sunar. Ayak tabanının zemine doğru basmasını sağlayan bu taban, ayak altında bulunan noktaları destekleyerek, yorgunluk ya da ağrı olmadan uzun süreli kullanım sağlar. Nefes alabilen kumaşı sayesinde çocukların ayağında koku oluşumunu önleyerek, terlemeden rahat bir kullanım sunar. Kaymaz taban özelliğine sahip olup çocukların güvenli ve rahat şekilde koşmalarına olanak tanır. Çocukların düşme ve kaymalarını azaltabilen taban kalitesi yüksek bir ayakkabıdır. Kolay ve pratik bakım için ideal olup hijyenik ve kaliteli bir kullanım sunar. AYN-Shoes çocuk siyah-flo yeşil çift cırtlı ortopedik spor ayakkabı fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.