Aynaz Ağın Leblebisi 750 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aynaz Ağın Leblebisi 750 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ağın leblebimizi en taze haliyle fabrikadansize ulaştırıyoruz. Piyasadaki Ağın leblebilerinin tüketicide oluşturduğu sert ve taze olmadığına dair olumsuz izlenime meydan okuyoruz. Ağın ilçesinin merkezinde yer alan üretimhanemizde, sipariş miktarına göre hazırlanan leblebilerimizi, en taze haliyle sizlere gönderiyoruz. Elazığ ilinin Ağın ilçesine özgü olan Ağın leblebisinin, coğrafi işaret taşıyan, sadece Ağın ilçesi ve köylerinde üretilmesi gereken bir ürün olduğunu bilmenizi isteriz. Üretim süreci kısaca şu şekildeilerlemektedir: Yörede yetişen tüylü nohut, meşe küllü su ve kaya tuzu ile odun ateşinde kaynatılır, yine odun ateşinde kum ile tek sefer kavrulur. (Kum,ilçeye bağlı Bademli Köyü’nden çıkarılmaktadır. %93 oranında magnezyum,kalsiyum, karbonat içermektedir.) Kavrulan nohutlar çuvala alınarak dinlendirilir ve daha sonra kabukları ayrılmak üzere silindire alınır. Kabuklar soyulduktan sonra paketlemeleri yapılır. Sonuçta, hafif tuzlu, gevrek, besleyici değerini koruyan, katkısız, koruyucusuz, vegan ve glutensiz bir ürün elde edilmektedir. Küçük çocukların tek başına yememelerine dikkat ediniz. Buruna ve boğaza kaçabilir. Leblebinin Bilinen Faydaları: -Leblebi, kalsiyum, manganez, fosfat,magnezyum, çinko gibi minerallerin yanı sıra K vitamini ve B6 gibi vitaminler bakımından zengin bir besindir. -Nohuttan elde edilmesi sebebiyle iyi birprotein kaynağıdır. -Tok tutması nedeniyle diyetlerde yer alan faydalı bir atıştırmalıktır. -Mide bulantısı, yanması gibi şikayetlerde mideyi yatıştırdığı bilinmektedir.
Geri Bildirim Ver