aytekgold Hediyelik Çeyrek Altın

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

aytekgold Hediyelik Çeyrek Altın

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hediyelik Çeyrek Altın (8 Ayar) (0.45 gram) Ürün komple altındır. Ürün altın faturası ve garanti sertifikası ile gönderim yapılacaktır. Ürün özel kutusunda ve hediye paketi ile gönderim sağlanmaktadır. Ürün komple altın olduğu için kararma, solma ve renk atma kesinlikle yapmaz. Ürün Aytek Kuyumculuk (Aytekgold) tarafından gönderim sağlanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 8 Ayar
  • Altın Ayar 8 Ayar
  • Model Günlük
  • Taş Cinsi Boncuk
  • Renk Altın
  • Beden 69
  • Tema / Stil Özel Günler
  • Ortam Düğün/Nikah
  • Paket İçeriği Tekli
  • Ağırlık 0,5 gr
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Aytekgold Çeyrek Altın Hediyelik (0.45 Gram)

Pek çok kişinin özel günlerde ihtiyaç duyduğu hediyeliklerden olan çeyrek altın, her dönem yoğun rağbet görür. Bu ürün; düğün, nişan, sünnet ya da kına gibi merasimlerin vazgeçilmezi halindedir. Özellikle uygun fiyatlı altın almak isteyen kişiler 0.45 gram çeyrek seçeneğine yoğun rağbet gösterir. Hediyelik çeyrek altın almak isteyen pek çok kişi tarafından bu ürün, sık sık tercih edilir. Günlük olarak altın borsasının düşüş ve yükseliş durumuna göre ise fiyat güncellemesi gerçekleştirilir. Beğeni kazanan bu seçenek hem birikim yapmak hem de hediye vermek isteyen kişiler için son derece idealdir. Aytekgold çeyrek altın hediyelik (0.45 gram) seçeneği, kaliteli yapısı ve parlak renk tonu ile dikkat çeker. Siz de bu ürünü kendiniz veya sevdikleriniz için güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Hediyelik alternatif
  • Orijinal ürün
  • Yüksek kalite

Cazip Aytekgold Çeyrek Altın (0.45 Gram) Fiyatı

Cazip Aytekgold Çeyrek Altın (0.45 Gram) Fiyatı

Çeyrek altın hediyelik almak isteyenler sıklıkla fiyat aralıklarını araştırır. Altın fiyatları; bu ürünlerin borsasına göre değişim gösterir. Aynı zamanda ürünün ayarı ve gramı gibi özellikler de fiyat aralıkları üzerinde rol sahibi olur. Aytekgold çeyrek altın hediyelik (0.45 gram) fiyat bakımından son derece caziptir. Güncel olarak belirlenen fiyatlar ile avantajlı bir alışveriş deneyimi gerçekleştirilir. Böylece dileyen herkesin uygun fiyatlar ile Aytekgold çeyrek altın hediyelik (0.45 gram) satın almasına olanak sağlanır. Dikkat çeken bu ürün; orijinal altındır. Aynı zamanda 0.45 gram üzerinden fiyatlandırma yapılır. Bu sayede satın alacak kişilerin ürün hakkında herhangi bir endişeye düşmesi engellenir. Dilerseniz bu seçeneği ileriye yönelik birikim yapmak amacıyla da değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda sevdiğiniz kişileri özel günlerinde mutlu etmek için hediye niyetiyle de satın alabilirsiniz.

Aytekgold Çeyrek Altın (0.45 Gram) Detayları

Aytekgold Çeyrek Altın (0.45 Gram) Detayları

Aytekgold tarafından üretilen bu hediyelik altın; 0.45 gramdır. Uygun fiyatlı olması ile hediyelik olarak sıklıkla tercih edilir. Kaliteli olması ile de müşterilere güven verir. Aynı zamanda bu seçeneğin orijinallik garantisi de vardır. Kaliteli yapısı ile uzun süre deforme olmaz. İlk günkü halini uzun süre korumayı başarır. Pek çok kişiden tam not alan bu ürün; düğün, nişan ya da hediye götürülmesi gereken farklı organizasyonlar için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Siz de altın satın almak istiyorsanız bu ürünün siparişini güven içinde gerçekleştirebilirsiniz. Aytekgold çeyrek altın hediyelik (0.45 gram) yorumları ile de fikir sahibi olunabilir. Ürüne dair yapılan yorum ve tavsiyeler sayesinde kafanıza takılan sorulara da kolay bir şekilde yanıt bulmanız mümkündür. Bu sayede alışverişinizi de daha rahat biçimde yapabilirsiniz.

Aytekgold Çeyrek Altın (0.45 Gram) Avantajları

Aytekgold Çeyrek Altın (0.45 Gram) Avantajları

Aytekgold, altın satışı konusunda her zaman güven veren markalar arasında ilk sıralarda yer alır. Bu nedenle de hediyelik altın satın almak isteyen pek çok kişi gönül rahatlığıyla Aytekgold’u tercih eder. Ürün, hafif yapısı sayesinde kolayca taşınabilir. Aynı zamanda özel kutusunda da rahat bir şekilde muhafaza edilebilir. Dilerseniz satın alma işleminden önce yorum kısımlarına göz atılabilir. Böylece ürünü satın alan kişilerin görüşlerine kolay biçimde ulaşım sağlanabilir. Bu bağlamda da hediyelik altının alınıp alınmayacağına karar verebilir. Aytekgold çeyrek altın hediyelik (0.45 gram) kullananlar tarafından yapılan yorumlar, bu nedenle son derece önemlidir. Siz de hediyelik 0.45 gram altın satın almak istiyorsanız tercihinizi Aytekgold’un üretimini gerçekleştirdiği bu seçenekten yana kullanabilirsiniz. Trendyol fırsatlarından faydalanarak bu ürüne hem avantajlı biçimde hem de kolay şekilde sahip olabilirsiniz.