Azzaro Azz Sport Edt New V100ml

1.520 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Azzaro Azz Sport Edt New V100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Azzaro Satıcı Ünvanı: BAŞARAN BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0146076452000001 Vergi Kimlik Numarası: 1460764520
    Bu ürün Azzaro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Daha fazla harekete hazır mısın? Azzaro Sport ile kendini daha da güçlü, daha enerjik ve daha çevik hisset Maskülen, net ve sportif bir şişe tasarımına sahip transparan cam şişesi ile Azzaro Sport içerisindeki mavi renkteki o taze ve canlı parfümü adeta öne çıkarmak istiyor gibi. Bu duru cam şişedeki kırmızı çizgiler ise Azzaro Sport'a atıfta bulunarak bu taze parfüme modern ve sportif bir hava katıyor Aromatik lavanta ve sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen adaçayı Azzaro Sport'a tazelik ve güç katarken, sandal ağacının sıcak titreşimleri Tonka fasülyesinin şehvetli notalarında eriyerek adeta bu modern maskülen parfümün tüm beklentileri fazlasıyla karşıladığını kanıtlar. Fougere aromatik citrus koku ailesinden çok güçlü ve bir o kadar da taze bir parfüm olan Azzaro Sport, eşsiz bir koku deneyimi sunuyor Azzaro Sport adeta bir doz enerji olarak tasarlandı duyularına kulak veren, kendine güvenen sportif erkekler için! Koku Ailesi: Fujer Aromatik Citrus Koku İçeriği: Greyfurt Yağı, Adaçayı, Sandalağacı Kullanım Şekli: Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz. Boy:100 ML Tip:EDT Cinsiyet:ERKEK Yaş Grubu:ERKEK Cilt Tipi:Her Cilt Tipine Uygun Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
Geri Bildirim Ver