Azzaro Wanted By Night Edp 100 Ml Erkek Parfüm 3351500009848

3.990 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Azzaro Wanted By Night Edp 100 Ml Erkek Parfüm 3351500009848

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Azzaro Satıcı Ünvanı: BAŞARAN BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0146076452000001 Vergi Kimlik Numarası: 1460764520
    Bu ürün Azzaro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tepe Nota: Mandalina - Tarçın- SedirKalp Nota : Kırmızı Sedır- KımyonDıp Nota : Tütün Ve Atlas Sediri Ürün AçıklamasıAzzaro'yu Tanıtıyor Gece Eau de Parfum, canlı ve patlayıcı bir tazelik kokusuyla, parlak ve baharatlı bir kişiliğe sahip, cesur ve baharatlı bir anlaşmaya dönüşüyor. Şehvetli odunsu notaları, zarif ve büyüleyici bir erkekliği simgeliyor. Azzaro Aranan insan bir hedonist ve isyankârdır, tüm gözler onun üzerindedir. O, şansı alır, içgüdülerine güvenir ve istediği gibi yaşar.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Azzaro Wanted By Night Edp 100 ml Erkek Parfüm

Azzaro Wanted By Night mandalina, tarçın, kırmızı sedir, tütün ve atlas sediri gibi bileşenlerden oluşur. Canlı ve patlayıcı taze koku özelliğine sahip olup parlak ve baharatlı yapısı ile dikkat çeker. Ürün şehvetli, odunsu notalardan oluşur. Antialerjik yapı özelliği sayesinde kaşınma ve kabarma kızarıklık gibi cilt sorunlarına neden olmaması amaçlanmıştır. Uzun süre bozulmadan sağlıklı ve rahat kullanım imkânı sunar.

 
  • Çekici ve etkileyici görünmenizi sağlar.
  • Hoş bir anı ve ambiyans oluşmasını sağlar.
  • Büyüleyici ve eşsiz erkek tanımın hissiyatını karşı tarafa hissettirir.

Azzaro Wanted By Night Erkek Parfüm Özellikleri

Azzaro Wanted By Night Erkek Parfüm Özellikleri

Wanted By Night Edp 100 ml erkek parfüm tepe hoş nota ve aroması ve fresh etkisiyle ön plana çıkar. Uzun süre etkisini yitirmeyen güçlü ve aromatik esanslara sahiptir. Farklı nota ve kokularıyla hayranlık uyduran kokular ilk 10 dakikada geniş alana yayılarak çarpıcı, natürel ve etkili kokusuyla dikkatleri üzerine çeker. Cildinizle uyumlu kokular, zengin vitamin ve mineral desteği sunarak cildinizi besler. Sevdiğiniz hoş kokusunu tüm vücudunuzda hissetmenizi sağlar. Cildi yatıştırarak ferahlatan ve cildin sterilize edilmesine olanak sağlayan ürün kadifemsi ve özel formülü sayesinde konforlu kullanım deneyimi yaşatır. Temiz giysilere uyguladığınızda kötü kokuları maskelemek durumunda kalmayacağınız için parfümün etkisini uzun süre hissedebilirsiniz. Parfüm kullanmadan önce deodorant kullanarak parfüm kalıcılığını bir hayli uzun süre yaşayabilirsiniz. Cam şişe tasarımı sağlam, dayanıklı yapı özelliğine sahip olup uzun süre kırılmadan, hasar görmeden sorunsuz ve emniyetli kullanım deneyimi yaşatır.

 

Azzaro Wanted By Night Erkek Parfüm Kullanımı

Azzaro Wanted By Night Erkek Parfüm Kullanımı

Azzaro Wanted By Night Edp 100 ml erkek parfüm el ergonominiz için özel olarak üretilmiş olup pratik ve rahat kullanım avantajı sağlar. Gün içerisinde kokunuzu duyumsayacak kişilerin pek çoğu parfümünüzün hoş notalarının etkisinde kalabilir. Kalıcılığı birkaç saat süren, özel notalı, doğal, fresh parfüm ve hoş kokusuyla cezbeder. Tüm gün üzerinizde kalma eğilimi gösteren bu koku, derinden gelen hafif ve doğal etki uyandırır. Yakın temasta bulunan kişilerin hissedebileceği aromatik, yoğun ve en seçkin kokular arasında yer alır. Yüksek sıcaklığa maruz kalan parfümlerin içeriği bozulacağı için yüksek performans göstermeyebilir. Bu nedenle parfümünüzü evlerin en serin yerlerinde ve banyo gibi alanlarda muhafaza etmelisiniz. Modern dünyaya hitap eden, etkili koku içeriği ve aromasıyla ilgi, beklentilerinize cevap veren ve güçlü bir his uyandıran fresh bir parfümdür. Parfümleri temiz cilt üzerinde uygulamanız tavsiye edilir. 100 mililitrelik şişesi uzun süre bitmeden rahatlıkla kullanılabilir.

 

Azzaro Wanted By Night Erkek Parfüm Fiyatı ve Yorumları

Azzaro Wanted By Night Erkek Parfüm Fiyatı ve Yorumları

Wanted By Night Edp 100 ml erkek parfüm fiyatı indirimli ve kampanya seçenekleri ile bütçenize hitap edebilir. Uzun süre rahat ve emniyetli şekilde kullanabileceğiniz ürünle güçlü hissederek hijyenik ve rahat kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Ter ve koku oluşumunu gideren cilt yapınıza özel olarak geliştirilen bu parfüm çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulur. Aşırı sıcaktan korunarak serin yerlerde muhafaza etmeniz önerilir. Wanted By Night Edp 100 ml erkek parfüm yorumları bölümünü analiz ederek ürünün yüksek ferahlatıcı etkisi, koku kalıcılığı ve natürel yapısını fark edebilirsiniz. El bilekleri ve dirseklerin iç taraflarıyla kulak arkası noktalarını parfüm sıkarak parfümün yüksek etkili, güçlü, dikkat çekici ve hoş kokulu etkisini fark edebilirsiniz. Cilt yapınıza özel olarak tasarlanan kalıcılığını her an hissettiren bu ürünü Trendyol'dan detaylı olarak analiz ettikten sonra tek tıkla rahatlıkla satın alabilirsiniz.