Barbie Büyük Şehir Büyük Hayaller Malibu Bebeği Gyj21-gxt03

401,19 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
474,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
573,98 TL

Ürün Bilgileri

Barbie Büyük Şehir Büyük Hayaller Malibu Bebeği Gyj21-gxt03

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEBEJİ Satıcı Ünvanı: BEBEJİ MOBİLYA TEK.DAY.TÜK.MAL.İNŞ.E.M.O.A.K.S.VE T.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160066644181687 Vergi Kimlik Numarası: 1600666441
    Bu ürün BEBEJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Büyük Şehir Büyük Hayaller Malibu Bebeği GXT03 Kızlar
  • Barbie'nin Büyük Şehir, Büyük Hayaller serisinden ilham alan bebekler ile şehir ışıkları altında veya ışıltılı sahnelerde etkileyici sahne performanslarını canlandırabilir. Bebeğin yıldız desenli, fırfırlı eteği ve kot ceketi ekranlarda görmeye alışık olduğumuz tarzına spor bir hava katar. Beyaz spor ayakkabıları şehri keşfetmek için idealdir. Şık siyah bilekliği ise modaya uygun tarzını tamamlar. 3 yaş ve üzeri kızlar, Barbie'nin Büyük Şehir, Büyük Hayaller serisinden ilham alan bebekler ve oyun setleri ile en sevdikleri anları yaşamaya veya kendi maceralarını yaratmaya bayılacak. Bebek tek başına ayakta duramaz.Barbie: Büyük Şehir, Büyük Hayaller serisinden ilham alan bebekler ile Barbie ve arkadaşlarının atıldığı harika maceralara yakından tanık olacaksınız. Barbie Malibu Bebeği kot ceket ve yıldız baskılı, fırfırlı bir etek giyer. Beyaz renkli boğazlı spor ayakkabıları şehri keşfetmek için idealdir. Şık siyah bilekliği ise modaya uygun tarzını tamamlar. 3-7 yaş arası kızlar, klasikleşmiş tarza sahip bu Barbie Bebek ile oynarken şehrin ışıkları altında veya parıltı sahnelerde geçen çeşitli hikayeleri canlandırabilir. Kızlar, diğer Barbie: Büyük Şehir, Büyük Hayaller bebeklerini de koleksiyonlarına ekleyerek en sevdiği anları canlandırabilir veya kendi muhteşem maceralarını hayal edebilir. 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver