Babe Laboratorios Pediatric Emollient Cream - Çok Kuru Ve Atopiğe Yatkın Ciltler Için Nemlendirici 200 ml

649 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Babe Laboratorios Pediatric Emollient Cream - Çok Kuru Ve Atopiğe Yatkın Ciltler Için Nemlendirici 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dercosmetic Satıcı Ünvanı: MEHMET DAĞILMIŞGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2660331987
    Bu ürün Dercosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Amacı Bebek ve Çocuk için Çok Kuru ve Atopik Ciltler İçin Nemlendirici Krem Ürün Faydası Kuru, çok kuru, hassas ve atopik cildi anında derinlemesine nemlendirmeye ve beslemeye yardımcı olur. Cildi yatıştırırken kaşıntıyı, hassasiyeti ve gerginliği gidermeyi destekler. Cilt bariyerini güçlendirerek, cildi dış etkenlere karşı korumaya ve cilde uzun süre kalıcı rahatlık vermeye yardımcı olur. Atopik bebek ve çocuk cildi için idealdir.Cildin kompleks bir yapısı bulunmakla birlikte bu yapı her bireyde farklı özelliklere sahip olabilmektedir. Kimisinde yağlı, kimisinde kuru, kimisinde ise hassas olabilme özelliği bulunan cilt bebek ve çocuklarda ise çok daha farklı bir boyut kazanmaktadır. Zira bebek ve çocuklarda cilt yapısı henüz gelişmekte olan bir yapı olduğundan ötürü dış etkenlere karşı oldukça hassas ve zayıftır. Ayrıca kuru olması da doğaldır. Bütün bu özellikleri bebek ve çocuk cildinin yetişkinlere oranla daha çok bakıma ihtiyaç duyduğunun kanıtıdır. Babe markası cilt bakımı konusunda olan uzmanlığını babe Pediatri kısmında özelleştirmiştir. Bu bölümde sadece bebek ve çocuk cilt yapısına uygun bakım ürünleri üreten marka konusundaki uzmanlığını bir kez daha kanıtlamıştır. Babe Pediatrik Emoillent Krem özellikle kuru ve hassas yapıda olan bebek ciltleri için nemlendirici etkiye sahip bakım ürünüdür. Omega yağ asitleri bakımından zengin içeriği bulunan babe pediatrik Emoillent Krem cildi derinlemesine beslemektedir. Özellikle cildin su tutma kapasitesini artırarak nemlendirmeyi hissettirmektedir. Cildin güçlenmesine yardımcı olur. Yumuşatıcı ve cildin elastikiyetini korumayada yardımcıdır. Babe Pediatrik Emoillent Krem koruyucu madde içermediği gibi alkol ve paraben gibi zararlı bileşenlere de içeriğinde yer vermez. Babe Pediatrik Emoillent Krem ile bebek ve çocukların ciltleri ilk günkü gibi saf, doğal, nemli ve canlı şekilde tutulabilmektedir. Kullanım Şekli Cilde masaj yaparak uygulayınız. İhtiyaç duydukça tekrarlayınız. Uyarılar Dermatolojik Olarak Atopik Eğilimli Ciltler Üzerinde Test Edilmiştir.Pediatrik Olarak Test Edilmiştir.Hipoalerjeniktir. İçermez Parfüm İçermez.Koruyucu Madde İçermez.Alkol İçermez.Mineral Yağlar İçermez.Boyar Madde İçermez.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 0 - 3 L
Geri Bildirim Ver