Babe Laboratorios Cradle Cap Pediatrik Bakım Şampuanı Konak Önleyici 200 ml

629 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 saat 46 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Babe Laboratorios Cradle Cap Pediatrik Bakım Şampuanı Konak Önleyici 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozvit Satıcı Ünvanı: KOZVİT SAĞLIK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582094389700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820943897
    Bu ürün Kozvit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Babe Pediatrik Cradle Cap Shampoo 200 ml Ürün Markası: Babe Ürün Boyutu: 200 ml Özet Bilgi: Bebek ve çocukların saç bakımını kolaylaştıran özel bir şampuan. Ne İşe Yarar: Saç Derisi Sorunlarına Çözüm: Saç diplerinde meydana gelen sorunları düzenlemeye yardımcı olur ve bebeğinizin sağlıklı bir saç derisine sahip olmasını destekler.
  • Yoğun Soyucu Etki: Yoğun soyucu özellikleri ile saç derisindeki olası sorunları hafifletmeye yardımcı olur.
  • Cilt Hassasiyetini Giderme: Hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiştir ve cilt hassasiyetini gidermeye yardımcı olur.
  • Kullanım Şekli: Babe Pediatrik Bebek Saç Derisi Bakımı Şampuanı, haftada 2-3 defa uygulamak için uygundur. Babe Pediatric Extra Mild Shampoo ile dönüşümlü olarak kullanılması önerilir. Islak saç ve saç derisine masaj yaparak uygulayın. Birkaç dakika beklettikten sonra bol suyla durulayın. Göz ile temasından kaçının. Bebeğinizin ve çocuğunuzun sağlıklı saç derisine sahip olmasına yardımcı olmak için Babe Pediatrik Bebek Saç Derisi Bakımı Şampuanını kullanabilirsiniz. Ürün Bileşimi: Aqua, lauryl glucosıde, dısodıum peg-5 laurylcıtrate sulfosuccınate, peg-200 hydrogenated glyceryl palmate, sodıum laureth sulfate, dısodıum undecylenamıdo mea-sulfosuccınate, peg-7 glyceryl cocoate, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrımonıum chlorıde, polyquaternıum-7, calendula offıcınalıs flower extract, salıcylıc acıd, glycerın, 1,2-hexanedıol, caprylyl glycol, tropolone, cıtrıc acıd, sodıum benzoate, tetrasodıum glutamate dıacetate, potassıum sorbate.

Ürün Özellikleri

  • Boy 100 - 200 ML
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver