Babil Home Jel Kaymaz Tabanlı Kesme Rulo Halı Yolluk Prizma Desen Bhj860

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Babil Home Jel Kaymaz Tabanlı Kesme Rulo Halı Yolluk Prizma Desen Bhj860

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün özellikleri -Şık tasarımlı yeni ve kaymaz serisinin en kaliteli ürünüdür.-kaliteli taban, dökülmez, atmaz, koku yapmaz.-Antialerjik ve antibakteriyel halilar -leke tutmaz, kolay silinir ve süpürülür.-çamaşır makinesinde düşük sıcaklıklarda yıkanabilir (30 derecede çok az deterjan ile sıkma kurutma yapmadan). 0,8 mm yüksekliğindedir.-yumuşacıktır. Ürünler overlok yapılarak gönderilmektedir. Ürünler pamuk olduğu için üretim esnasında istenen ölçülerden %1-2 oranında değişiklik gösterebilir. Robot supurge kullanimina uygundur. kaymaz taban yolluk , yıkalabilir ozel olcu kesme hali yolluklar mutfak salon antre koridor halisi hali kilim kesme paspas , desenli kaymaz taban yolluk , kalin yolluk magazamızda ürünlerimiz
  • 6m2 hali 6 m2 hali 6m hali 6 hali m2 4 m2 hali 4m2 hali 4 m2 hali 4m hali 6 metrekare hali 6metrekare hali 4 metrekare hali 4 metre kare hali 4 metre hali 4m hali 6m hali 4m kare hali 6m kare hali 200x300 hali 80x150 hali 120x180 hali 200x290 hali 100x300 hali 100x200 hali 120x200 hali 120 180 hali 80x200 hali 80 200 hali 80x300 yolluk 120x250 hali 200x290 salon halisi 80x200 80x250 yolluk 100x300 100 150 80x200 bedenleri ve ozel olcu olarakta yapılabilmektedir

Ürün Özellikleri

  • Özellik Antibakteriyel
  • Taban Jel
  • Tema / Stil Figürlü
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Babil Home BHJ860 Jel Kaymaz Tabanlı Prizma Desen Kesme Rulo Halı Yolluk

Babil Home jel kaymaz tabanlı prizma desen halı, yaşam alanlarını dekoratif açıdan zenginleştiren bir üründür. Kullanışlı yapısıyla bir adım öne çıkan halı, son derece şık duruş sergiler. Yumuşak dokusu sayesinde her adımda oldukça konforlu hissetmenize yardımcı olur. Kalitesiyle dikkat çeken ürün, uzun ömürlü kullanıma uygun bir yapıya sahiptir. Yolluk olarak kullanıma uygundur. Salon, antre, mutfak, çocuk odası ve yatak odalarında güvenle tercih edilebilir. İnce ve hafif yapısı sayesinde, rahat bir deneyim yaşatır. Ürün, jel tabanlı yapısıyla bir adım öne çıkar. Kaymaz taban, duruşunun her koşulda korunmasını sağlar. Ayrıca sağlam ipliklerden dokunduğu için ilk günkü görünümünü kaybetmez. Siz de Babil Home jel kaymaz tabanlı prizma desen halı ile dilediğiniz alana konfor kazandırabilirsiniz.

  • Taban Yapısı: Jel
  • Yükseklik: 7-8 mm
  • Antibakteriyel özellik

Babil Home Yolluk Prizma Desen Jel Halının Özellikleri

Babil Home Yolluk Prizma Desen Jel Halının Özellikleri

Babil Home jel kaymaz tabanlı prizma desen halı, pek çok kullanışlı özellikte hazırlanır. Bu ürün, yüksek kaliteli malzemelerden imal edilir. Uzun ömürlü kullanım imkânı vererek dilediğiniz alanda dekorasyonu verimli şekilde zenginleştirir. Halının tabanı jel malzeme yapısına sahiptir. Kaymaz bir yapı sunan jel doku, sabitliğinin her durumda korunmasına önemli ölçüde yardımcı olur. Zemine kuvvetli şekilde yapışarak yürüme ve süpürme sırasında hareket etmez. Babil Home jel kaymaz kesme rulo tabanlı halı, iplik kalitesi sayesinde pek çok ayrıcalık sunar. Materyal yapısı antibakteriyel ve antialerjik özellikte hazırlanır. Toz oluşumu minimum düzeyde tutulduğu için güvenle tercih edilir. Bebek ve çocuk odaları için sağlıklı kullanım avantajı sağlar. Ürün leke tutmaz yapısıyla da dikkat çeker. Temizlik noktasında kullanıcısına büyük kolaylık sağlar. Çamaşır makinesinde rahat biçimde yıkanabilir.

Babil Home Kaymaz Tabanlı Halının Tasarımı Nasıldır?

Babil Home Kaymaz Tabanlı Halının Tasarımı Nasıldır?

Babil Home desenli halı, göz alıcı duruşuyla tam not alır. Modern desenleri sayesinde kullanıldığı her alan şıklık kazandırır. Bu ürün, geometrik desenlerle süslenir. Sadeliği ve zarafeti bir arada sunarak dekorasyonlara katkı sağlar. Siyah motifler, uyumlu görünümleriyle öne çıkar. Ayrıca gri mermer deseni de halıya şıklık katan özgün detaylar arasında yer alır. Babil Home jel kaymaz tabanlı prizma desen halı, 7-8 mm yükseklik ölçüsüne sahiptir. İdeal kalınlığı sayesinde her mevsim kullanılabilir. Süpürme işlemleri sırasında kolaylık sunan dokusu, her bastığınızda konforlu bir yaratır. Yumuşacık kumaş yapısı sayesinde yaşam alanlarının farklı köşelerinde rahatlığı sonuna kadar yaşamanız mümkün olur. Kaliteli desenler, yıkama sonrasında görünümün korunmasını sağlar. Renkleri kolay kolay solmadığı için şıklığını uzun süre korumayı başarır.

Babil Home Kesme Rulo Halının Ebatları Nasıldır?

Babil Home jel kaymaz tabanlı prizma desen halı, farklı ebat seçenekleriyle sunulur. Kullanım alanına bağlı olarak farklı ölçülerde hazırlanan alternatifleri seçmeniz mümkündür. 80×120 cm, 120×390 cm, 80×550 cm, 200×380 cm, 120×460 cm, 100×550 cm gibi pek çok seçenek arasından ihtiyaçlarınıza uygun olanları belirleyebilirsiniz. Babil Home jel kaymaz tabanlı halı prizma desen 80x50 da sık tercih edilenler arasında yer alır. Dikdörtgen formunda tasarlanan bu ürün, özellikle uzun halılardan hoşlananlara hitap eder. Her açıdan kullanışlı olduğu için geniş kitlelere hitap etmeyi başarır. Babil Home jel kaymaz tabanlı prizma desen halı yorumları, ürünü daha önce satın almış kullanıcıların gerçek deneyimlerine ulaşmanıza yardımcı olur. Değerlendirmeleri dikkate alarak ürün hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak mümkün olur. Siz de bu kullanışlı ve şık halıyı satın almak isterseniz Trendyol ayrıcalıklarından faydalanabilir, siparişinizi hızlı ve kolay şekilde hemen oluşturabilirsiniz.