Baboo Organik Pamuk Bebek Kundak Havlu

689 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baboo Organik Pamuk Bebek Kundak Havlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baboo Satıcı Ünvanı: BABOO BEBEK ÜRÜNLERİ REKLAM DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0128102924400001 Vergi Kimlik Numarası: 1281029244
    Bu ürün Baboo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baboo Organik Pamuk Bebek Kundak Havlu Bu ürün, %100 organik koton ipliği kullanılarak üretilenözel bir bebek kundak havlusudur. Tamamen doğal koton iplik kumaşı ve başlığısayesinde bebeğinizin hassas cildinin kullanımına her yerde hazır. Hem yenidoğan bebeklerin günlük bakımı hem de banyo sonrası kullanım için son derecepratik ve işlevsel bir tercihtir. Bebek Kundak Havlu, geniş tasarımı sayesindekışın banyo sonrası veya yazın deniz veya havuz sonrası bebeğinizi sıcacıktutar ve her yerini örter. Bu sayede bebeğinizin konforunu ve sıcaklığını herzaman koruyabilirsiniz. Bu havlu, son derece yumuşak dokusu ve yüksek suemiciliği ile öne çıkar. Bebeğinizin cildine nazikçe dokunur ve hızla kurur,böylece bebeğinizin rahatlığını ve sağlığını korur. Banyo, plaj veya havuzkullanımı için mükemmel olan bu havlu, alerjen maddeler içermez ve bebeğinizinhassas cildine zarar vermez. Bebeğinizin bakımı ve konforu için mükemmel birseçenektir. Başlıklı Pamuk Bebek Kundak Havlusunu makinenizde elde yıkamaprogramı ile 30 derecede bebek şampuanı kullanılarak yıkanması tavsiye edilir. Takviyeedildiği şekilde yıkanması ürünün kullanım süresini uzatacaktır. Başlıklı Pamuk Bebek Kundak Havlusu yenidoğandan itibaren 2yaşa kadar kullanıma uygundur. Yenidoğandan itibaren kullanıma uygun olan bebekve çocuk havlusunun ölçüleri 120 cm en ve 70 cm boydur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal %100 Organik Pamuk
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Bej
  • Boyut/Ebat 120 x 70
Geri Bildirim Ver