Baby Alive E3693 Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim - Sarışın / +3 Yaş

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baby Alive E3693 Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim - Sarışın / +3 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ju-ju Satıcı Ünvanı: MUHAMMED YUSUF BİKBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1969966925200001 Vergi Kimlik Numarası: 1700277420
    Bu ürün ju-ju tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim ile minikler, bebekleriyle suda da oyun oynayıp keyifli anlar yaşayacak. Deniz Kızı Bebeğim’in eteği aşağı çekildiğinde bebek ışıltılı kuyruğuyla bir deniz kızına dönüşüyor. Böylece suda eğlence başlıyor. Sudan çıktığında da çocuklar bebeklerini biberonla besleyip bezini değiştirebiliyor. Kutuya
  • oyuncak bebek, çıkarılabilen üst giysisi, çıkarılabilen deniz kızı kuyruğu biçiminde mayo altı, biberon ve bir bebek bezi dahil.
  • İçindekiler: Baby Alive oyuncak bebek, çıkarılabilen üst giysisi, çıkarılabilen deniz kızı kuyruğu biçiminde mayo altı, biberon, bir bebek bezi
  • Oyuncak bebek, eteği aşağı çekildiğinde deniz kızına dönüşüyor.
  • Çocuklar bu bebekle hem suyun içinde hem dışında oynayabiliyor.
  • Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim biberonundan içtikten sonra altını ıslatıyor.
  • Tek paket ölçüsü: 10 x 23 x 35 cm
  • Net ağırlık: 0,650
  • 3 yaş ve üzeri içindir.
  • UYARI: BOĞULMA TEHLİKESİ - Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir.
  • NOT: Paket bağları/paketleme malzemeleri bir yetişkin tarafından çıkarılıp atılmalıdır.
  • Oyuncak bebeğin giysilerini hassas programda (soğuk suyla, yumuşak bir deterjanla, çamaşır suyu kullanmadan) yıkayın. Kurutma makinesinin düşük ısı ayarında kurutun.
  • Tuzlu suda kullanılmamalıdır.
  • © 2018 Hasbro. Tüm Hakları Saklıdır.
Geri Bildirim Ver

Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim

Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim, çocuğunuzun hayal dünyasını geliştirir ve zevkle oyun oynamasını sağlar. Farklı özellikte onlarca et bebek arasından Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim oyuncağını seçerek, çocuğunuza oynamaktan zevk alacağı bir oyuncak hediye edebilirsiniz. Her kız çocuğun hayalini süsleyen Baby Alive deniz kızı, 4 yaş ve üzeri yaş grubuna hitap etmektedir. Deniz kızı bebeğinin eteği aşağı indirildiğinde bebek, deniz kızına dönüşür. Çocuklar sudan çıktıklarında bebeklerini biberonla besleyip bezini değiştirebilirler. Baby Alive deniz kızı, çocuğunuzun yeni oyun arkadaşı olacaktır. Bu oyuncak ile minikler bebekleriyle suda oynayabilir ve keyifli anlar yaşayabilirler.

  • Set İçerisinde; 1 adet Baby Alive bebek, çıkarılabilen üst giysisi, deniz kızı kuyruğu biçimde mayo altı, bebek bezi ve biberon yer almaktadır.
  • Kutu Ölçüsü: 23 x 10 x 35 cm’dir.
  • Yaş Aralığı: 4 yaş ve üzeri

Baby Alive Deniz Kızı Bebeğinin Genel Özellikleri Nelerdir?

Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim

Kız çocuk oyuncakları arasında yer alan Baby Alive yüzen bebek, çocukların yaratıcılığını besleyerek hayal güçlerini arttırır. Onunla oynarken hayat hakkında ipuçları edinmelerini sağlar. Baby Alive deniz kızı bebeği sayesinde çocuğunuz kendi başına keyifli vakit geçirebilir veya arkadaşlarıyla beraber yeni oyunlar keşfederek sosyalleşebilirler. Kutu halinde sizlere gönderilecek olan oyuncağın içerisinde bebek dışında, çıkarılabilen üst giysisi, deniz kızı kuyruğu biçimde mayo altı, bebek bezi ve biberon yer almaktadır. Set içerisindeki ürünlerin her biri çocuğunuzun dikkatini çeker ve ona keyifli ve oyun oynama deneyimi yaşatır. Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim sayesinde çocuğunuz suda keyifle vakit geçirecek ve hayata dair yeni tecrübeler edinecektir.

Baby Alive Deniz Kızı Bebeği Çocukların İlgisini Çeker mi?

Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim

Baby Alive deniz kızı bebeği, çocuklarını gün içerisinde enerji harcalamalarına yardımcı olur, uzun süreli kesintisiz bir oyun oynama deneyimi sunar. Baby Alive deniz kızı bebeği, çocuklar için tasarlanmış ve oldukça ilgi çekici bir oyuncaktır. Çıkarılabilen üst giysisi, deniz kızı kuyruğu biçimde mayo altı, bebek bezi ve biberona sahip olan Baby Alive denizkızı bebeğim ile çocuklar yüzmeyi öğrenebilirler. Ayrıca bebeğe biberonla süt içirebilir veya bebeğin bezi değiştirebilirler. Biberonlu oyuncak, çocuğunuzun doyurma ve beslenme gibi işlemleri yerine getirerek sorumluluk duygusunun temellerinin atılmasında etkin rol oynar. Baby Alive deniz kızı bebeğinin şık tasarımı çocuğunuzun ona kendisini yakın hissetmesine ve arkadaş olarak kabul etmesine olanak tanır. Ürün, çocuğunuzun hayal dünyasını geliştirecek ve yüzmeyi onun için daha keyifli hale getirecektir.

Baby Alive Deniz Kızı Bebeği Uygun Fiyatlı mıdır?

Oyuncak bebeklerin fiyatları, ürünlerin boyutlarına ve sahip oldukları özelliklere göre değişkenlik gösterir. Ürünler markalara göre yüksek ya da düşük fiyat aralıkları ile satışa sunulmuştur. Oyuncak bebek konusunda uzman olan Baby Alive’ın deniz kızı bebeği, son derece kaliteli ve dayanıklı bir materyal kullanılarak üretilmiştir. 4 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygun olan ürün, çocuk gelişimine de katkı sağlar. Onun hayal dünyasını geliştirir, suda oynayarak keyifli vakit geçirmesini sağlar. Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim’in sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurulduğunda bu oyuncağın oldukça ekonomik ve uygun fiyatlı bir ürün olduğu görülmektedir. Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim, Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur.Trendyol ürün sayfasının “değerlendirme” kısmından Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim yorum ve tavsiyelerini okuyarak ürünle alakalı daha ayrıntılı bilgi edinebilir, ürünü sepetinize ekleyerek kolay sipariş oluşturabilirsiniz. Baby Alive Deniz Kızı Bebeğim en kısa süre içerisinde adresinize teslim edilecektir.