1
Bebek Bakım Örtüsü kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Baby&Baby Bebek Bakım Örtüsü 60x60cm Alt Açma Bezi 30'lu Paket

179,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
198,90 TL
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby&Baby Bebek Bakım Örtüsü 60x60cm Alt Açma Bezi 30'lu Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cihan Group Satıcı Ünvanı: CİHAN GROUP HİJYENİK ÜRÜNLER LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209176478600001 Vergi Kimlik Numarası: 2091764786
    Bu ürün Cihan Group tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaydırmaz Silikon Bantları İle Gerekli Hallerde Bakım Örtüsünü Yüzeye Sabitleyebilirsiniz.
  • İpeksi Üst Dokusu Ve Pofuduk Pamuksu İç Yüzeyi İle Bebeğinizin Bakımı Sırasında Bulunduğunuz Her Ortamda Hijyenik Ve Yumuşacık Bir Koruma Sunar.
  • Çarşaf Altına Serip Kaydırmaz Bantları İle Sabitleyerek Yatak Koruyucu Alez Olarak Kullanabilirsiniz.
  • Süper Emici Tabaka İle Islaklığı Güvenli Bir Şekilde Emer.
  • Süper Emici İç Yüzey İle Islaklığı İçine Hapseder.
  • Kaydırmaz Bantlar Örtünüzü İstediğiniz Yüzeye Sabitlemenizi Sağlar.
Geri Bildirim Ver

Baby&Baby Bebek 30'lu Paket Bakım Örtüsü Alt Açma Bezi

Bebek bakımında kullanılmak üzere geliştirilen ürünlerin kalitesi oldukça önemlidir. Kaliteli bakım ürünleri, bebeklerin sağlığı ve gelişimi üzerinde olumlu etki yapar. Doğru tercih edilmiş ürünler, bu sürecin anne ve babalar için de daha kolay olmasına imkân tanır. Baby & Baby markalı bebek bakım örtüsü, alt değiştirmeyi çok daha kolay ve pratik hâle getiren bir üründür. Bu ürün ile bebek bakımının önemli parçalarından olan alt değiştirme işlemini bulunduğunuz ortamı kirletmeden ve bebeğin sağlığını riske atmadan gerçekleştirebilirsiniz. Bebeğinizin hareketliliği nedeniyle altını değiştirirken zorlanıyorsanız hem bebeğinizin hem de sizin hayatınızı kolaylaştıracak olan bebek bakım örtüsü ihtiyacınızı tam olarak karşılar.

  • 30’lu paket
  • Kaydırmaz bantlar ile kolay kullanım
  • 60 x 60 cm ölçülerinde

Baby & Baby Bebek Bakım Örtüsünün Özellikleri Nelerdir?

Baby&Baby Bebek 30'lu Paket Bakım Örtüsü Alt Açma Bezi Çeşitleri

Baby & Baby bebek bakım örtüsü, 30’lu paket hâlinde satışa sunulmuştur. Yeterli sayıda tekil bez barındıran bu paket, fiyat açısından ciddi bir avantaj sağlamasının yanında uzun süre boyunca bu tür bir ürüne yönelik alışveriş yapma ihtiyacı duymamanızı sağlar. Bebek bakımı gibi malzeme eksikliğinin sorun teşkil edebileceği bir süreçte bu avantaj işinizi önemli ölçüde kolaylaştırır. Paket içindeki her bir bez kare şeklindedir ve 60 x 60 cm ölçülerine sahiptir. Bu ölçüler, bebeğinizi üzerine yatırmanız ve altını kolaylıkla değiştirmeniz için fazlasıyla yeterlidir. Süper emici üst tabakaya ve iç yüzeye sahip Baby & Baby 30'lu paket bebek bakım örtüsü alt açma bezi, kaydırmaz özellikli yapışkan silikon bantlara sahiptir. Bu ürün Türkiye’de üretilmektedir.

Baby & Baby Bebek Bakım Örtüsünün Kullanımı Pratik midir?

Bebek bakım örtüsü, alt değiştirme işlemini pratik hâle getirir. Alt değiştirme esnasında alt açma bezi olarak da bilinen bu ürünü kullanarak oluşabilecek kirlenmelerin önüne geçebilirsiniz. Bebek bakım örtüsü yerine kumaş bir örtü kullanmanız ekstra bir sorumluluk yaratır. Çünkü kısa aralıklarla bu kumaş örtüyü yıkama ihtiyacı hissedersiniz. Öte yandan bebek bakım örtüsü, kullanıldıktan sonra çöpe atıldığı için bir iş yüküne neden olmaz. Bu ürünün sahip olduğu bantlar, örtünün herhangi bir yüzeye serilmesini ve tutunmasını kolaylaştırır. Bebekler özellikle alt değiştirme sırasında fazla hareket etme eğiliminde olurlar. Bu hareketlilik, bebeğin altına serilen bezin kaymasına veya belirli bir noktada toplanmasına neden olabilir. Kaydırmaz bantlı bebek bakım örtüsü, bu sorunu ortadan kaldırır. Bu özellik Türkiye’de ilk kez Baby & Baby bebek bakım örtüsü tarafından geliştirilmiştir.

Baby & Baby Bebek Bakım Örtüsü Kaliteli midir?

Bebek bakım bezi, yüksek kaliteyi uygun fiyatla sunan bir üründür. Bu açıdan bakıldığında tam anlamıyla bir fiyat/performans ürünü olduğu rahatlıkla söylenebilir. Baby & Baby 30'lu paket bebek bakım örtüsü alt açma bezi yorumları incelendiğinde birçok kullanıcının bu konuda hemfikir olduğu görülür. Ürünün süper emici üst tabakası ve iç yüzeyi, sıvıları en güçlü şekilde emer ve hiçbir şekilde sızdırma yapmaz. Yapışkanlı kaydırmaz bantlar, kaliteli yapıları sayesinde zemine sıkı bir şekilde tutunur. Bezin bebeğin altından kaymasını engeller. Bezin üretildiği materyal de oldukça kalitelidir. Bebeğin hareketliliğine rağmen kolay kolay yıpranmaz ya da yırtılmaz. Bebeğinizin cildine temas eden yüzey, tahriş gibi problemlere neden olmaz. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de yapılan yorumları inceleyerek alt değiştirme işlemini oldukça pratik bir hâle getirecek olan ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.