Baby Home Bh-500 Lüx Pedli Bebek Taşıma Ana Kucağı Puset Taşıma Puset

1.421,10 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baby Home Bh-500 Lüx Pedli Bebek Taşıma Ana Kucağı Puset Taşıma Puset

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby Home Türkiye (Ayhan Çocuk) Satıcı Ünvanı: AYHAN ÇOCUK GEREÇLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0121007492100018 Vergi Kimlik Numarası: 1210074921
    Bu ürün Baby Home Türkiye (Ayhan Çocuk) tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baby Home Bh-500 Comfort Ana Kucağı Bebek Oto Koltuğu Taşıma Puseti Baby Home BH-500 Comfort Alüminyum Ana Kucağı & Oto Koltuğu COMFORT İÇ PED HEDİYE ALÜMİNYUM TUTMA KOLU ÜCRETSİZ KARGO Özellikler 0-12 ay kullanım süreli,(0-13 kg) Özel Aleminyum taşıma kolu Standart kendi sınıf ölçülerinden daha uzun ve geniş Hijyenik ter yapmayan kumaş Boyun , başlık korumalı pilot emniyet kemeri,(3- nokta emniyet kemeri) Gerektiğinde boyun-başlık korumayı çıkartabilme Oturma ile yatma pozisyonu arası (bebeğin anne karnında duruş şekli) olup son derece ortopedik bir üründür Üst koruyucu tenteli, komple çıkarılıp yıkanabilir kumaş Tüm gelişmiş ülkelerde hastaneden çıkışta mecburi tutulmaktadır Kullanım Noktaları Elde taşıma olarak : BEBEK TAŞIMASI Sallanabilir - Sabitlenebilir uyumak için : ANA KUCAĞI Not: Arabada oto koltuğu olarak : KULLANILMAZ DİKKAT BABY HOME ÜRÜNLERİNDE 1-KANSEROJEN KUMAŞ İÇERMEZ2-KANSEROJEN PLASTİK İÇERMEZ.3-ISO 9001:2008 UYGUN ÜRETİM TS EN 1888.2007 SERTİFİKASINA SAHİPTİR. Teknik Özellikler Markası: Baby Home Ürünün kodu: BH-500 Comfort Üretim Yeri: Türkiye Markanın Ait Olduğu Ülke: İspanya Taşıma Kapasitesi: +0 13 Kg Kullanım zamanı: +0 12 Ay Ürün ağırlığı: 2,3 kg. Kalite belgeleri: TSE 12512 Hizmet Güvencesiyle© 1979 Ayhan ÇocukŞablon ve fotografların hakları firmamız adına saklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 0-13 Kg
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver