Baby Home BH-760 Gold Bilyeli Teker Mama Tablalı Çift Yönlü Bebek Arabası

5.099 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baby Home BH-760 Gold Bilyeli Teker Mama Tablalı Çift Yönlü Bebek Arabası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby Home Türkiye (Ayhan Çocuk) Satıcı Ünvanı: AYHAN ÇOCUK GEREÇLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0121007492100018 Vergi Kimlik Numarası: 1210074921
    Bu ürün Baby Home Türkiye (Ayhan Çocuk) tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baby Home Bh-760 Gold Çift Yönlü Bebek Arabası Baby Home BH-760 Gold Bilyeli Teker Mama Tablalı Çift Yönlü Bebek Arabası Özellikleri Ekstra dayanıklı ve çok hafif özel alışımlı dayanıklı çift kat metal kasa (A1 High Performance Gold Kasa) Özel geriye yatık dizayn bebeğinizin puset içinde sürekli arkasına yaslanmasını sağlamakla beraber, bebeğin ağırlığını tüm arabaya eşit dağıtır buda. size araba buzda kayıyormuş hissi yaratır Takılması ve sökülmesi tek çok hızlı ve kolay kemer sistemi ekstra güvenli ve rahat Arka birleştirilmiş tek ayak hareketiyle devreye girip çıkan fren sistemi vardır
  • ön tekerlekler 360 derece dönebilir ve tek hareketle sabitlenebilir Çift Taraflı Kullanım Özelliği Tutma Kolu Yüksek ve Geniş Sepet Tamamen aşağıya kadar kapanan tente Oturma ve sırt yeri sportif görünümlü 3 kademe yatış pozisyonlu Oturma,Dinlenme.Uyuma Terletmez Kumaş{Anti Alerjiktir} su geçirmez malzemeden yapılmış olup kolayca çıkabilir ve silinebilir Ayak koyma yeri uzayıp kısalarak yatma ve oturma pozisyonuna göre ayarlanabilir Bebeğinizi gövde ve bacaklarından sabitleyen 5 noktalı emniyet kemeriyle maksimum güvenlik sağlar Emniyet kemeri bebeğin boyuna göre ve kilosuna göre ayarlanabilir Puseti tutuğunuz kolları pusetle aynı renkte desenler içerir Aynı şekilde koldaki kapakların rengide pusetle uyumludur Tente rahatlıkla sökülüp takılabilir Sportif, hafif, konforlu Mama Tablalı Teknik Özellikler Markası: Baby Home Ürünün kodu: BH-760 Ürünün Adı: GOLD Üretim Yeri: Türkiye Markanın Ait Olduğu Ülke: İspanya Ürün Ağırlığı: 7,3 Kg Taşıma Kapasitesi: Eu-15kg. / US-25kg. Kullanım zamanı: 0 aydan itibaren EU (48 ay)© 1979 Ayhan Çocuk Şablon ve fotografların hakları firmamız adına saklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 0 - 7 Kg
  • Ek Özellikler Çift Yönlü
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Tekstil
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Baby Home BH-760 Gold Bilyeli Teker Mama Tablalı Çift Yönlü Bebek Arabası

Çocuklarıyla dışarı çıkmak isteyen ebeveynler için geliştirilen Baby Home çift yönlü bebek arabası hem güvenli hem de keyifli bir kullanım sunar. Bebeğiniz ile alışverişe çıkmayı ya da güzel bir yürüyüş yapmayı sizin için kolaylaştırır. Gelişmiş özellikleri ile ebeveynlerin beğenisini kazanmayı başaran ürün, üstün kalitesi sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Dayanıklı malzemesi aynı zamanda son derece hafiftir. Bu sayede hem kullanımı hem de taşıması oldukça kolaydır. Çift yönlü kullanılabilen oturma ünitesi, güneşliği ve ayak uzatma bölümü ile Baby Home BH-760 bebek arabası maksimum konfor sunar.

  • Doğumdan itibaren kullanılabilir.
  • Port bebe olarak kullanıma uygundur.
  • Tekerlekleri 360 derece dönebilir ve sabitlenebilir.

Baby Home Mama Tablalı Çift Yönlü Bebek Arabası Özellikleri

Baby Home Mama Tablalı Çift Yönlü Bebek Arabası Özellikleri

Baby Home BH-760 gold çift yönlü bebek arabası, sunduğu rahatlık ile öne çıkar. Küçük yolculuklar sırasında bebeğinizin sanki kendi yatağındaymış gibi rahat etmesini sağlar. Bu ürün, minik yavrunuzun vücut ergonomisine uygun olarak tasarlanmıştır. Oturma, dinlenme ve uyuma olarak 3 farklı kademede yatış pozisyonuna sahiptir. Tercih edilen pozisyona göre bebek arabasının ayak koyma bölümü de uzatılıp kısaltılabilir. Özel geriye yatık dizayn ve ekstra dolgun iç pad, bebeğinizin her daim üstün konforu hissetmesini sağlar. Çift yönlü bebek arabası; terlemeye neden olmayan, su geçirmez ve antialerjik kumaş kullanılarak üretilir. Bu sayede sağlıklı bir kullanım sunar. Baby Home BH-760 gold çift yönlü bebek arabası gelişmiş özellikleri sayesinde ebeveynler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Baby Home Bebek Arabası Kaç Yaşa Kadar Kullanılır?

Baby Home Bebek Arabası Kaç Yaşa Kadar Kullanılır?

Baby Home BH-760 gold çift yönlü bebek arabası, doğumdan itibaren en büyük yardımcınız olmaya adaydır. Esnek bir kullanıma sahip olan ürün, taşıma kapasitesi bakımından O+ grubunda yer alır. Bu grupta yer alan arabalar, 13-14 kilogram ağırlık taşıyabilir. Bu da ortalama bebeğinizin 3-4 yaş aralığına tekabül eder. Yatma pozisyonuna gelebilen Baby Home bebek arabası, yeni doğanların hassas vücuduna uyum sağlar. Arabayı oturma veya dinlenme pozisyonuna getirerek çevresini tanımaya fazlasıyla meraklı olan 2-3 yaşındaki bebeğinize işlevsel bir ortam sunabilirsiniz. Bebeğinizin boyuna ve kilosuna göre ayarlayabileceğiniz emniyet kemerleri, bu pozisyonlarda güvenli bir kullanım elde etmenize olanak sağlar. Mama tablası kısmı, gezintileriniz esnasında bebeğinizin küçük atıştırmalıklar ile beslenmesine de yardımcı olur.

Baby Home Bebek Arabası Bebeğin Güvenliğini Sağlar mı?

Baby Home Bebek Arabası Bebeğin Güvenliğini Sağlar mı?

Tüm ebeveynler, bebek arabası satın almadan önce ürünün güvenliğinden emin olmak ister. Baby Home BH 760 gold çift yönlü bebek arabası yorumları, ürünün güvenlik açısından ebeveynlerin takdirini kazandığını göstermektedir. Pek çok ebeveyn tarafından onaylanan Baby Home çift yönlü bebek arabası, 5 noktalı emniyet kemeri ile öne çıkar. Bebeğinizi gövdesinden ve bacaklarından sabitleyen emniyet kemeri, maksimum güvenlik sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Emniyet kemerinin yanı sıra tek nokta fren sistemine de sahip olan ürün, ani durumlarda dahi pratik bir şekilde kontrol sağlar. Bebek arabasını durdurmanız gereken anda arka fren sistemini tek hamlede harekete geçirebilirsiniz. 360 derece dönebilen tekerlek sistemi de Baby Home BH-760 gold çift yönlü bebek arabasının kullanımı güvenli ve pratik kılan bir başka özelliktir. Hem rahat hem de güvenli olan bu ürün, ebeveynler ve bebekler için ideal seçimdir. Baby Home BH-760 gold çift yönlü bebek arabasını Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Kampanyalardan yararlanarak hesaplı bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz.