Baby Plus Comfort Otomatik Salıncak Bej

4.198 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.199 TL

Ürün Bilgileri

Baby Plus Comfort Otomatik Salıncak Bej

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Runbox Satıcı Ünvanı: ŞAHTEKİN ALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0550146020
    Bu ürün Runbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Comfort Otomatik Salıncak Bej

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 0-9 Kg
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Baby Plus Comfort Otomatik Salıncak

Anne ve babalar bebeklerini sakinleştirip uyutmak için birçok farklı yöntem uygular. Bu yöntemlerden bir tanesi de bebeği salıncağa koyup sallamaktır. Baby Plus Comfort otomatik salıncak sayesinde bebeğinizin keyfini yerine getirebilir ya da kolaylıkla uyutabilirsiniz. Salıncak bebeğinizin güvenliğini sağlayacak bir yapıya sahiptir. Bu sayede bebeğinizi gönül rahatlığıyla uzun bir süre oturtabilirsiniz. Ürün kumanda yardımıyla pratik bir şekilde çalıştırılır. Kumandayı kullanıp bebeğinizin sallanma hızını ayarlayabilirsiniz. Ayrıca bebeğinize uygun melodiyi ve ses seviyesini de belirleyebilirsiniz. Bu sayede çocuğunuzu güzel bir şekilde eğlendirmeniz mümkündür. Bunun yanı sıra ürün katlanabilir bir yapıya sahip olduğundan her odaya kolayca taşıyabilirsiniz. Comfort otomatik salıncak sayesinde bebeğiniz ile keyifli bir şekilde vakit geçirme şansı yakalayabilirsiniz.

  • Otomatik dönme özelliği
  • 3 noktadan kilitlenebilen kemerli yapı
  • 360 derecelik oturma yeri mekanizması

Baby Plus Salıncak Özellikleri

Baby Plus Salıncak Özellikleri

Bu salıncak miniklere uygun ölçülere sahiptir. Ürünün ağırlığı 8 kg, ön yüzü 80 cm, açık hali derinliği 88 cm ve yüksekliği 102 cm’dir. Bu otomatik salıncak çift kademeli yatış açısı ve çift yönlü bir kullanım sunar. Bu sayede bebeğinizin kolay bir şekilde oturmasını ve uyumasını sağlayabilirsiniz. Salıncak yumuşak dokulu kemer pedine sahiptir. Bebeğiniz yumuşak dokulu ped sayesinde kendini son derece konforlu hisseder. Bunun yanı sıra salıncağı fişe takılı bir halde, pil ve powerbank yardımı ile kullanmanız mümkündür. Dolayısıyla ürün çok yönlü bir kullanıma sahiptir. 15, 30 ve 60 dakika olmak üzere farklı sürelerde çalıştırma seçenekleri bulunur. Bu sayede ürünü bebeğinizi uyutacak sürede çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bu salıncağı alıp bebeğinizin eğlenmesini ve rahat bir şekilde uyumasını sağlayabilirsiniz.

Baby Plus Salıncak Avantajları

Baby Plus Salıncak Avantajları

Baby Plus Comfort otomatik salıncak kullananlar ürünün sahip olduğu bu avantajlardan yararlanabilir. Öncelikli olarak ürün 9, 18, 23 ve 48 ay yaş grubundaki bebeklere uygun bir şekilde tasarlanır. Dolayısıyla ürün her yaş grubundan bebeklere hitap eder. Bunun yanı sıra ürün bebeklerinizin gelişimi üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Bebeğiniz salıncakta sallanırken sadece öne ve arkaya yaslanmaz. Aynı zamanda ileriye, geriye, aşağıya ve yukarıya doğru da hareket eder. Erken yaşta bebeğinizin tüm vücut koordinasyonları kısa sürede gelişmiş olur. Bunun yanı sıra Comfort salıncak 6 farklı hız seçeneğine sahiptir. Bu sayede kumanda ile bebeğinizi istediğiniz hızda ve titreşimde sallamanız mümkündür. Ayrıca salıncağın koltuğu kolay bir şekilde çıkarılır. Kullanışlı kulpu ile bebeğinizi odadan odaya taşımanız mümkündür. Baby Plus Comfort otomatik salıncak satın al seçeneğine tıklayıp bebeğinizin gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Baby Plus Salıncak Fiyatları

Baby Plus Salıncak Fiyatları

Baby Plus Comfort otomatik salıncak fiyat seçenekleri, ürünün sahip olduğu özellikler doğrultusunda, müşterilerin bütçelerine uygun şekilde belirlenir. Ürünün kumaşı son derece kalitelidir ve nefes alabilen bir yapıya sahiptir. Bu sayede bebeğinizin terlemesini minimum seviyeye indirerek rahat uyumasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra ürün ergonomik yapılı ön tepsiye sahiptir. Bu ön tepsi ile bebeklerinizin mama zamanları eğlenceli bir hal alır. Salıncak çeşitli yaslanma pozisyonlarına sahiptir. Bebeğinizi sevdiği ve ona uygun bir pozisyonda yatırabilmeniz mümkündür. Ayrıca ürün Bluetooth üzerinden telefonunuza bağlanabilir. Böylece bebeğinize istediğiniz melodiyi ve müziği dinletebilirsiniz. Baby Plus Comfort otomatik salıncak yorum kısmına göz atmanız sizin için yararlı olabilir. Bu sayede detaylı bilgi ve deneyimlerle karar vermeniz kolaylaşır. Trendyol üzerinden bu ürünü alıp bebeğinizin oyun, eğlence ve beslenme ihtiyacını tek seferde karşılayabilirsiniz.