Baby Turco Doğadan 3 Numara Midi 340 Adet

866,54 TL
(2,55 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Turco Doğadan 3 Numara Midi 340 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BabyTurco Satıcı Ünvanı: PURETEX PLASTİK VE TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734088937800030 Vergi Kimlik Numarası: 7340889378
    Bu ürün BabyTurco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğadan 3 Numara Midi 340 Adet

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 3
  • Paket İçi Bez Adedi 200 Adet <
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Baby Turco Doğadan 3 Numara Midi 340 Adet

Bebek bezi, bebekler tuvalet eğitimi alana kadarki süreçte tercih edilen bakım ürünlerinden biridir. Öncelikle bebeğinize uygun bezi belirlemeniz rahat hareket edebilmesi için oldukça önemlidir. Bebek bezi numaraları, bebeğinizin bedenine uygun ürünü belirleyebilmeniz için kolaylık sağlar. Doğru beden aralığı için beden tablosunu inceleyebilirsiniz.1 numara ile başlayan bezler bebek büyüdükçe artarak devam eder. Baby Turco Doğadan 3 numara bez ürünleri 6-10 kg aralığındaki bebekler için uygundur. Ebeveynlerin genellikle altıncı ya da yedinci aylarına giren bebekleri için beğeniyle kullandıkları bir üründür. Bezin sıkı ya da gevşek olmaması bebeğin rahat hareket etmesi için önemlidir. Bundan dolayı bebeğinizin yaş aralığınına uygun bir ürünle rahat olmalarını sağlayabilirsiniz. Ayrıca gevşek olması durumunda sızıntı gibi rahatsızlıklarında önüne geçebilirsiniz.

  • 14 saate kadar kuruluk
  • Doğal pamuk lifler
  • Doğal zeytinyağı içeriği

Konforlu Baby Turco Doğadan 3 Numara Özellikleri

Konforlu Baby Turco Doğadan 3 Numara Özellikleri

Bebeklerin cildi son derece hassastır. Sert yapıda materyal kullanımı cilt yüzeyinde tahrişlere yol açabilir. Baby Turco Doğadan 3 numara midi 340 adet ürünü bebeklerin cilt sağlığı için özel materyaller içerir. Bezin kirlendikten sonra uzun süre bekletilmemesi gerekir. Hemen emilmeyen sıvı, bebeği rahatsız eder. Kızarıklık gibi sorunlara yol açabilir. Markanın bu ürünü emici bölgede kuruluğu arttıran doğal pamuk liflerinden üretilir. Böylelikle 14 saat etkin bir kuruluk sağlar. Altı kuru olan bebek ise huzurlu ve mutlu olur. Bebeğinizin cildinde alerji ve tahriş yapması önlendiği gibi sızıntılara karşı da etkin koruma sağlar. Bezde toplanan sıvı bebeğin cildine uzun süre temas ettiğinde pişiklere neden olabilir. Bundan dolayı ürün, sıvıyı içine hapseden özellik gösterir. Kaliteli ve güvenilir olan bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Baby Turco Doğadan 3 Numara Midi 340 Adet

Kullanışlı Baby Turco Doğadan 3 Numara Midi 340 Adet

Bebek bezinin kullandıktan sonra atılması uzun süreli temizlik ve pratik kullanım sağlar. Baby Turco 3 numara 340 adet bez sayısına sahiptir. Böylelikle uzun süre kullanabilirsiniz. Bebeğin cildinde tahriş, kızarıklık gibi problemler olmadan önce önlem alınması gerekir. Bundan dolayı ürünün iç kısımları pişikleri önlemek için doğal yağ içerir. Emici bölgelerinin üst yüzeyinde yer alan tabakaya doğal zeytinyağı uygulamaları yapılır. Böylelikle hassas bir cilde sahip bebekler her türlü cilt rahatsızlıklarından kolaylıkla korunmuş olur. Bebeğin cildinde kızarıklığı önlemesinin yanı sıra kurumasını da engeller. Böylelikle bebeğinizin cildi nemli ve yumuşak kalabilir. Cırt cırtlı bant kullanılan bu bez oldukça kullanışlıdır. Bebeğinizin bezini kontrol etmeniz gerektiğinde bu bantları rahatlıkla açıp kapatabilirsiniz. Yapışma fonksiyonunu kaybetmeyen özelliğiyle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bacak kısmında bulunan lastik kısımlar sızıntılara karşı ekstra koruma sağlar.

Avantajlı Baby Turco Doğadan 3 Numara Midi 340 Adet Fiyatı

Avantajlı Baby Turco Doğadan 3 Numara Midi 340 Adet Fiyatı

Baby Turco Doğadan 3 numara midi 340 adet fiyatları belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önüne alınır. Fiyatlar genellikle ürünün tasarımına, boyutuna, kullanılan malzeme ve materyallere göre şekil alır. Her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulan bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Birçok özellik gibi bebek bezinin hava alır özellikte olması da önemli bir detaydır. Markanın ürünleri hava alabilen malzemeden üretilir. Hava bezin içinde dolaşır. Böylece bebeğin cildi nefes alır. Tüm gün bez ile duran bebekler için ideal bir seçim olabilir. Çocuğunuzun konforlu bir uyku düzenine sahip olması için de bez seçimi önemlidir. Belini saran konforlu bez ile rahat ve uzun süreli bir uyku uyuyabilir. 3 numara midi 340 adet yorumları ve ürünü kullanan kişilerin önerileri için Trendyol’dan inceleme yapabilirsiniz.