Baby Turco Doğadan Yenidoğan Islak Bebek Havlusu 24x90 Yaprak

599,90 TL
(0,28 TL / yaprak)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
694,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
615,90 TL599,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Turco Doğadan Yenidoğan Islak Bebek Havlusu 24x90 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GELİŞİM CASH & CARRY Satıcı Ünvanı: GELİŞİM CASH AND CARRY MARKET ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391065337300001 Vergi Kimlik Numarası: 3910653373
    Bu ürün GELİŞİM CASH & CARRY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Cilt Tipi Hassas
  • Paket İçi Mendil Adedi 24
  • Paket İçeriği 24'lü
Geri Bildirim Ver

Baby Turco Yaprak Doğadan Yenidoğan Islak Bebek Havlusu Çeşitleri Trendyol'da!

Baby Turco 90 yaprak ıslak bebek havlusu, yediden yetmişe herkesin kullanımına uygundur. Doğal pamuk içeriğiyle kullanıcıya ekstra yumuşaklık, konfor ve sağlık sunar. Zeytinyağı içeriğiyle cildi besler ve nemlendirir. Islak havlunun üretiminde alkol, parfüm ve paraben gibi sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmaz. Ancak içeriğindeki doğal zeytinyağını muhafaza etmek için gıda koruyucusu içerir. Bu ıslak havlu; sağlıklı, güvenli, doğal, hijyenik ve dayanıklı bir üründür. El, yüz ve vücut bölgesinin temizliği için tercih edilebilir. Bebeklerde pişik yapmaz. Yetişkinlerde herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmaz. İdeal temizlik sağlayan ıslak havlu seti, çoklu paketleriyle uzun süreli kullanıma uygundur.

  • Toplam 2160 yaprak ıslak havlu içerir.
  • Ege'nin zeytinyağı ve Çukurova'nın pamuğundan üretilir.
  • Hassas ciltlere uygundur.

Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusunun Özellikleri Nelerdir?

Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusunun Özellikleri Nelerdir?

Baby Turco 90 yaprak ıslak bebek havlusu, set hâlinde satışa sunulan bir üründür. Her bir pakette 90 adet ıslak havlu yer alır. Set toplam 24 paketten oluşur ve 2160 yaprak havlu içerir. Yani bu ürünü bir kez satın aldığınızda 2160 kez temizlik yapma imkânına sahip olursunuz. Bu da aylar süren, uzun kullanım ömrü anlamına gelir. Ayrıca bu yapraklar ideal kalınlığa ve büyüklüğe sahip olduğu için konforlu bir kullanım sunar. Temizliğiniz için tek yaprak bile yeter. Havlu, içerdiği zeytinyağı sayesinde ekstra yumuşaklık sağlar. Alkol, paraben, parfüm, boya, SLS içermez. El, yüz ve komple vücut temizliği için ideal bir üründür. Uygulanan bölgede yanma, kızarıklık, kaşıntı ve tahriş gibi alerjik reaksiyonlara sebep olmaz. En hassas ciltlere bile mükemmel uyum sağlar.

Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu Dayanıklı mıdır?

Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu Dayanıklı mıdır?

Baby Turco Doğadan yenidoğan 90 yaprak ıslak bebek havlusu, Çukurova pamuğundan imal edilir. Doğal pamuğun özelliklerini taşıyan ürün, oldukça dayanıklıdır. Kolaylıkla kopmaz, parçalanmaz ve deforme olmaz. Açık veya kapalı paketlerin içerisindeki kullanılmamış ürünler, zamana bağlı olarak incelmez ve ıslaklığını kaybetmez. Baby Turco havlu, doğal pamuk içeriği sayesinde yüksek emiciliğe sahiptir. Kiri ve nemi tamamen emerek içine hapseden havlu, ıslandığında erimez. Bu sayede ıslak yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. Tek kullanımlık olarak üretilmesine rağmen aynı bölgeyi birkaç kez silmeye uygundur. Bebeğiniz üzerinden yemek artıklarını temizlerken, altını değiştirirken veya terini alırken bu havluları kullanabilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusunu Kimler Tercih Etmelidir?

Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusunu Kimler Tercih Etmelidir?

Baby Turco 90 yaprak ıslak bebek havlusu, dileyen herkesin kullanımına uygundur. Yenidoğan bebeklerin hassas cildine bile uygun olan ürün, yalnızca çocukların kullanımına hitap etmez. Sağlıklı, kaliteli ve pratik bir temizlik malzemesine ihtiyaç duyan yetişkinler de bu ıslak havluyu kullanabilir. Ege'nin zeytinyağı ve Çukurova'nın pamuğundan üretilen ıslak havlu, hassas ciltler için özel olarak hazırlanır. İnsan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal maddeyi içermeyen bu ürün, özenli ebeveynlerin tercihine uygundur. Aynı zamanda ürün, 24'lü paketiyle çok sık ıslak havlu tüketen bireyler için de son derece avantajlıdır. Bu sayede ürün hem sağlığınızı hem bütçenizi korumayı başarır. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Baby Turco Doğadan yenidoğan 90 yaprak ıslak bebek havlusu yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu ıslak havluyu online alışveriş platformu Trendyol'dan hızlı ve kolay bir şekilde satın alarak bebeğinizin hassas cildini koruyabilirsiniz.