Baby Turco Doğadan Yenidoğan Islak Bebek Havlusu 24x60 Yaprak

454,90 TL
(0,32 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
497,41 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Turco Doğadan Yenidoğan Islak Bebek Havlusu 24x60 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GELİŞİM CASH & CARRY Satıcı Ünvanı: GELİŞİM CASH AND CARRY MARKET ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391065337300001 Vergi Kimlik Numarası: 3910653373
    Bu ürün GELİŞİM CASH & CARRY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Yenidoğan
  • Paket İçi Mendil Adedi 1440
  • Paket İçeriği 24'lü
Geri Bildirim Ver

Baby Turco Doğadan 24 x 60 Yaprak Islak Bebek Havlusu

Baby Turco yenidoğan bebek havlusu 24x60, dört haftalığa kadar ana kuzuları için Türkiye’de bir ilk olarak doğal Çukurova pamuğu ve Ege zeytinyağı kullanılarak üretilmiştir. Baby Turco Doğadan, yumuşak ve emici yapısıyla hassas cilt temizliğinde anne ve babaların tüm beklentilerini karşılar. 24 paket Baby Turco yenidoğan ıslak mendil, doğal içeriği ile son derece hesaplı bir alım fırsatı sunar. Yeni nesil temizlik havlusu baby Turco Doğadan, inovatif formülü sayesinde son derece hassas yapıdaki yenidoğan cildinin korunmasına yardımcı olur. Ürün bebeklerin el, yüz ve vücut temizliğinde güvenle kullanılabilir. Baby Turco ıslak havluyu kullanıp memnun kalan ebeveynlerin görüşlerini ürün değerlendirmeleri bölümünden okumanız mümkündür.

  • Doğal Çukurova pamuğu ve Ege zeytinyağı içeren formüle sahiptir.
  • Alkol, paraben, SLS, SLES, boya ve parfüm içermez.
  • Dört haftalığa kadar yenidoğan bebeklere özel olarak geliştirilmiştir.

Baby Turco Yenidoğan Islak Bebek Havlusu Özellikleri Neler?

Baby Turco Yenidoğan Islak Bebek Havlusu Özellikleri Neler?

Baby Turco yenidoğan bebek havlusu 24x60 adetlik paketinde son derece ekonomik bir fiyata tüketicilerin beğenisine sunulur. Sipariş verildiğinde, her birinin içerisinde tek kullanımlık 60 tane ıslak mendil bulunan 24 adet Baby Turco yenidoğan bebek havlusu gönderilir. Ürün yenidoğan bebeklerin cilt hassasiyeti göz önünde bulundurularak Çukurova pamuğu ve Ege zeytinyağı kullanılarak dokunmuştur. Yeni nesil temizlik mendili Baby Turco Doğadan yenidoğan ıslak bebek havlusu; el, yüz ve genel vücut için gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ayrıca ıslak bebek havlusu, bez değişimi sırasında da son derece yeterli ve sağlıklı bir temizlik yapılabilmesini sağlar. Baby Turco yenidoğan ıslak havlunun emici, dayanıklı ve yumuşak dokusu ilk ayında dış etkenlerle tanışan bebeğinizin cildine nazikçe bakım yapar. Ürün alkol, paraben, parfüm, boya, SLS ve SLES gibi zararlı kimyasallar içermez.

Baby Turco Yenidoğan Islak Havlusu Bebek Cildine Uyumlu mu?

Baby Turco Yenidoğan Islak Havlusu Bebek Cildine Uyumlu mu?

Baby Turco yenidoğan bebek havlusu 24x60, pamuk ve zeytinyağı ile zenginleştirilmiş, hassas bebek cildine bakım yapan formülüyle bilinçli ebeveynlerin tercihidir. Özellikle dört haftaya kadar olan yenidoğan bebeklerin son derece hassas cilt yapılarına uygun dokusu sayesinde, ana kuzuları için maksimum koruma sağlar. Böylelikle ıslak havlu, hassas yenidoğan cildinde oluşabilecek kızarıklık ve tahriş gibi sorunların minimum düzeyde yaşanmasına yardımcı olur. Baby Turco ıslak bebek havlusu ile el, yüz ve vücut temizliği kolaylıkla ve son derece sağlıklı bir şekilde yapılabilir. Hatta bu ürün bebeğinizin oyuncakları gibi eşyalarının günlük hijyeni için de kullanılabilir. Pratik kapaklı ambalajıyla bakım çantasında rahatça taşınır ve tüm havlular bitene kadar kuruma sorunu oluşmaz.

Baby Turco Yenidoğan Bebek Havlusu Kaliteli ve Güvenilir mi?

Baby Turco Yenidoğan Bebek Havlusu Kaliteli ve Güvenilir mi?

Yenidoğan bebek havlusu, Türkiye’de anne ve babaların güvenerek kullandığı Baby Turco markası tarafından geliştirilen yeni nesli bakım ürünlerinden birisidir. Ülkemizde ilk ve tek olarak Anadolu’nun kalbinden gelen Çukurova pamuğu ve Ege zeytinyağı ile dokunmuş özel bir formüle sahiptir. Baby Turco yenidoğan bebek havlusu 24x60, özenli laboratuvar ve mühendislik çalışmalarının ürünüdür. Yenidoğan bebek cildinin ihtiyaçları düşünülerek emici, dayanıklı ve yumuşak bir içerik ile üretilmiştir. Bebeğinizin yemek ve uyku döngüsü ile geçen bu ilk dört haftalık döneminde konforlu olması için gereken yüksek temizlik standardını nazik şekilde sağlar. Böylece ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanan yenidoğan bebeğinizin sağlıkla büyümesine yardımcı olur. Bu bebek bakım ürünü, kullanan anneler ve babalar tarafından birçok olumlu geri dönüş almaktadır. Trendyol’da ürün değerlendirmeleri bölümünde yer alan Baby Turco Doğadan yenidoğan ıslak bebek havlusu yorumları, gerçek ebeveynlerin deneyimlerini öğrenmek için en faydalı kaynaklar arasındadır.