1
Burun Aspiratörü kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Baby-Vac Burun Aspiratörü Elektrik Süpürgesi Ile Çalışır.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
458,88 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
545,61 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
463,43 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby-Vac Burun Aspiratörü Elektrik Süpürgesi Ile Çalışır.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maynatura Satıcı Ünvanı: MAYNATURA KOZMETİK TURİZM TİCARET İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613134234700001 Vergi Kimlik Numarası: 6131342347
    Bu ürün Maynatura tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baby-Vac Burun Aspiratörü
Geri Bildirim Ver

Baby-Vac Baby Vac Burun Aspiratörü

Bebeklerin kolay bir şekilde nefes almalarını sağlayan burun aspiratörleri, rahatlıkla temizleme imkanı elde edebilmeniz için üretilir. Tıkanık bir burnun ortaya çıkardığı rahatsız edici durumları önler. Beslenme ve uyku bozukluğu gibi durumların önüne geçilebilmesine de yardım eder. Bebevak burun aspiratörü, dayanıklı malzemeler kullanılarak tasarlandığı için uzun süre kullanabileceğiniz şekilde üretilir. Çocuğunuzun canını acıtmadan güvenle kullanabilirsiniz. Burun kenarlarından kolaylıkla sığarak içerisinde bulunan mukusların temizlenmesini sağlar. Burun kanallarını rahat bir şekilde açarak nefes alma güçlüklerini ortadan kaldırır. Bu kanalların açılması sebebiyle de ciğerlerine temiz havayı kolaylıkla iletir. Siz de bebeğinizin nefes almasını kolaylaştırmak istiyorsanız Baby-Vac tarafından satışa sunulan 5999880412018 kodlu burun aspiratörünü satın alabilirsiniz. Bu sayede uyku ve beslenme bozukluğu gibi durumların önüne geçebilirsiniz.

  • Kolay nefes alma
  • Hassas yapı
  • Dayanıklı malzeme

Kolay Nefes Aldıran Baby-Vac Burun Aspiratörü

Kolay Nefes Aldıran Baby-Vac Burun Aspiratörü

Bebeklerin yaşam kalitesini sağlayabilmesi için yemeklerini iyi bir şekilde yemeleri ve düzenli bir uyku uyumaları gerekir. Bu kalitenin sağlanabilmesi ve önemli faaliyetlerin yerine getirilebilmesi için de sağlıklı bir şekilde nefes alınabilmesi gerekir. Baby-Vac Baby Vac burun aspiratörü 5999880412018 burun kanallarını açarak bebeğinizin rahat bir nefes alabilmesine yardım eder. Uyku sırasında oluşabilecek travmaların önüne geçerek apne gibi problemleri de önler. Bebeğinizi emzirmeden önce burun içinde bulunan mukusları bu aspiratörler ile temizleyerek keyifli bir şekilde emmelerine yardımcı olabilirsiniz. Bu sayede emme esnasında burun tıkanmaz ve rahatsızlık hissedilmez. Burun akıntısını da önleyerek yeni mukus oluşumunun önüne geçer, bu sayede bebeğiniz gün boyu rahat bir şekilde nefes alır. Burun kenarlarına zarar vermeyen bu burun aspiratörünü satın alarak bebeğinizin sağlıklı bir şekilde nefes almasını sağlayabilirsiniz.

Dayanıklı Malzemelere Sahip Baby-Vac Burun Aspiratörü

Dayanıklı Malzemelere Sahip Baby-Vac Burun Aspiratörü

Bebeklerin rahat nefes alabilmesi yemek ve uyku düzenlerinin sarsılmasını engelleyerek ebeveynlere kolaylık sağlar. Baby-Vac burun aspiratörü miniklerin kolay bir şekilde nefes alışverişi yapmasına yardım ettiği için ebeveynler tarafından tercih edilir. Dayanıklı malzeme kalitesi sayesinde kırılmayan ve hasar görmeyen bir yapıya sahiptir. Bebeğinizin burnuna rahatlıkla girerek burun kenarlarının acımasını önler. Temizleme esnasında da pompa hareketleriyle mukusları çekebilmenizi sağlar. Kullanımı oldukça basit ve pratik olduğundan her ebeveynin tercih ettiği bir üründür. Kolay bir nefes alışverişi için sıklıkla tercih edilerek rahat kullanım imkanı sağlar. Bu sayede bebekler akıntısız bir gün geçirebilirler. Çocuğunuza hiçbir zararı olmayan bu burun aspiratörünü güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli malzemeleri sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı elde ederek her gün rahat bir şekilde temizleme işlemi uygulayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Baby-Vac Burun Aspiratörü

Uygun Fiyatlı Baby-Vac Burun Aspiratörü

Burun aspiratörleri bebeğinizin sağlıklı bir nefes alabilmesine yardım ederek burun kanallarını açar. Bu sayede bebeklerin mukusları temizlenir ve rahat bir şekilde nefes alırlar. Baby-Vac burun aspiratörü kullananlar performansından ve dayanıklı malzemelerinden oldukça memnun müşteri kitlesinden oluşur. Bu memnunluk seviyelerini de ürün altında bulunan yorumlar kısmında belirtirler. Siz de bu yorumları okuyarak daha önce satın alan müşterilerin geri dönüşlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca ürün hakkında da detaylı bilgilere ulaşarak alınıza takılan soruların cevabına ulaşabilirsiniz. Baby Vac burun aspiratörü yorumları ile birlikte güvenli bir alışveriş deneyimi imkanı da elde edebilirsiniz. Bununla birlikte her bütçeye uyum açısından uygun ve avantajlı fiyatla Trendyol üzerinden satışa sunulur. Baby-Vac burun aspiratörü fiyatlarını kolaylıkla inceleyebilirsiniz. Bu incelemeler sonucunda ekonomik bir alışveriş deneyimi imkanı elde ederek uygun fiyat ile satın alabilirsiniz.