BabyBjörn Park & Seyahat Yatağı / Silver

10.599 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.599 TL

Ürün Bilgileri

BabyBjörn Park & Seyahat Yatağı / Silver

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby Baby Satıcı Ünvanı: BABY BABY BEBEK MAĞAZALARI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0128047015500014 Vergi Kimlik Numarası: 1280470155
    Bu ürün Baby Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BabyBjörn Park & Seyahat Yatağı Hitap Ettiği Yaş Aralığı: Doğumdan itibaren yaklaşık 3 yaşına kadar Hafif ve pratik! BabyBjörn Seyahat Yatağı, rekor sürede tek hareketle katlanabilen son derece pratik bir seyahat yatağı! Dahası, taşıma çantası dahil sadece 5 kg hafifliğinde. Kullanışlı sapları ile herhangi bir çanta kadar taşıması son derece kolaydır. Saniyeler içinde çabuk ve kolayca katlanır. Fonksiyonları: Hafifliği sayesinde BABYBJÖRN® Seyahat Yatağı şık çantasında her yere taşınabilir. Bebek için geniş alan sağlar. Yumuşak konforlu kumaşı sayesinde bebeğiniz içinde kendini rahat ve güvenli hisseder. Bebeğin içinde rahatça yatabileceği kalın ve yumuşak bir pamuk şilte bulunur. File kısmı sayesinde seyahat çantasının içindeyken bebeğinizle birbirinizi görebilirsiniz. Dengeli tasarımı sayesinde sağlam durur. Eğik köşeleri sayesinde az yer kaplar. Ağırlık & Boyutlar: Ağırlık: 6 kg (taşıma çantası dahil) Ürün Açık Ölçüleri: 82 x 112 x 64 cm Taşıma Çantası: 49 x 60 x 14 cm Test & Güvenlik: Sağlığa zararlı hiçbir malzeme içermemektedir. Tüm kumaşlar bebeğinizin cildine zarar vermeyecek şekilde test edilmiştir ve güvenlidir. Öko-Teks 100 standardı, 1. sınıf sertifikalıdır. Ürün Madde İçeriği / Kumaş Materyali: Şasesi çelikten, taşıma çantası polyester kumaştan ve şase kılıfı %65 polyester, %35 pamuklu kumaştan, şilte kılıfı % 100 organik pamuklu kumaştan üretilmiştir. Yıkama Talimatı: Dış kılıfı ve şilte kılıfı çıkartılıp makinede yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver