Babyhope 2 Flt-199 Çocuk Scooter 2in1 Yeşil - Oturaklı Katlanır Led Işıklı 3 - 4 Yaş Yeşil

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Babyhope 2 Flt-199 Çocuk Scooter 2in1 Yeşil - Oturaklı Katlanır Led Işıklı 3 - 4 Yaş Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Haftanın Fırsatları Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ÇAKIROĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2230451801
    Bu ürün Haftanın Fırsatları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flt-199 Çocuk Scooter 2in1 Yeşil - Oturaklı Katlanır Led Işıklı Babyhope flt-199 çocuk scooter babyhope flt-199 ümit scooter led ışıklı oturaklı katlanabilir yükseklik ayarlı üç tekerlekli çocuk scooteroturaklı katlanır led ışıklı ı- küçük yaşlar için oturarak güvenli scooter keyfiıı- Çıkarılabilir orta oturak ile normal scooter olarak kullanabilmeteknik özellikler: hafif alu?minyum gövdeled ışıklı silikon tekerleklerdireksiyondan yön verilebilen ön tekerlekleryu?ksekliği ayarlanabilir direksiyonoturarak kullanılabilme özelliğiayaktan fren sistemiistenildiğinde katlanabilirmaksimum 35 kg taşıma kapasitesi

Ürün Özellikleri

  • Tekerlek Sayısı 2
  • Renk Yeşil
  • Yaş 3 - 4 Yaş
Geri Bildirim Ver

Babyhope FLT-199 Çocuk Scooter 2 in 1 Yeşil - Oturaklı Katlanır LED Işıklı

Keyifli vakit geçirmenizi sağlayan scooter çeşitleri, çocukların kas ve iskelet gelişimine yardımcı olur. Eğlenceli bir yapıya sahip olan bu ürünler, çocukların mutlu olmasına da destek olur. Aynı zamanda çocukları beceri kazanmasına ve birbirinden farklı yerlere kolay bir şekilde giderek vakit geçirebilmesine imkan tanır. Babyhope oturaklı scooter çocukların kolay kullanımına destek olur. Oturarak kullanabilme özelliği sayesinde eşsiz bir deneyim yaşatır. Alüminyum gövdeye sahip olan bu ürün, uzun süre kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte herhangi bir çizik ya da görünümünde bozulma meydana gelmez. Ürün hakkında detaylı bilgileri öğrenebilmek için alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Babyhope FLT-199 çocuk scooter 2in1 yeşil - oturaklı katlanır LED ışıklı yorumları sayesinde aklınıza takılan soruları yanıtlayabilir, güvenli bir süreç elde edebilirsiniz.

  • Oturarak kullanma avantajı
  • Ayaktan fren sistemi
  • Ergonomik kullanım imkanı

Oturarak Kullanma Avantajıyla Babyhope Çocuk Scooter

Oturarak Kullanma Avantajıyla Babyhope Çocuk Scooter

Scooter çeşitleri, birçok alanda sıklıkla kullanılan araçlardan biri olarak bilinir. Özellikle çocukların gelişimine destek olduğundan ebeveynlerin dikkatini çeker. Çocukların kullanacağı scooter çeşitlerinin güvenlikli olması ve kolaylık sağlaması oldukça önemlidir. Babyhope scooter oturaklı modellerden biridir. Çocuklar diledikleri zaman ayakta diledikleri zaman da oturarak kullanım imkanı elde edebilirler. Bununla birlikte direksiyona yön veren ön tekerlekler sayesinde güvenli bir yolculuğa çıkabilirler. Aynı zamanda çeşitli faydaları sayesinde kendi gelişimlerine de destek olabilirler. Model, çocukların ilgisini çekebilmek adına LED ışık sistemiyle üretilir. Canlı renginin üzerinde parlayan ışıklar, çocukların oldukça hoşuna gider. Siz de Babyhope FLT-199 çocuk scooter 2in1 yeşil - oturaklı katlanır LED ışıklı modelini satın alabilirsiniz. Böylelikle çocuklarınızın dikkat çekici bir scooter ile güvenli yolculuğa çıkmasına yardımcı olabilir, kaliteli bir kullanım elde edebilmelerini sağlayabilirsiniz.

Güçlü Fren Sistemine Sahip Babyhope Çocuk Scooter

Güçlü Fren Sistemine Sahip Babyhope Çocuk Scooter

Scooter çeşitlerinin fren sistemleri son derece önemlidir. Bazı modellerde frenler direksiyon kısmında yer alır. Babyhope FLT-199 çocuk scooter modelinde frenler, ayak kısmında bulunur. Böylelikle kolay bir şekilde kullanılabilir. Güçlü fren sistemi, herhangi bir ani durumda hızlıca durmaya imkan tanır. Ayak değdiği andan itibaren scooter yavaşlamaya başlar. Ani durumlarda ise hızlı bir şekilde durarak çocuklarınızın güvenliğini artırır. Babyhope FLT-199 çocuk scooter 2in1 yeşil - oturaklı katlanır LED ışıklı kullananlar trafiğe kapalı bölgeler kullanılmasını tavsiye eder. Bununla birlikte ürünün güçlü fren sisteminden de oldukça memnundur. Çocuklarının güvenli bir yolculuğa çıktığını bilerek gönül rahatlığıyla onları ürüne emanet edebilirler. Siz de çocuklarınızın eğlenmesini ve güvenli bir yolculuğa çıkmasını istiyorsanız Babyhope tarafından üretilen güçlü fren sistemine sahip bu scooter modelini tercih edebilirsiniz.

Babyhope Yeşil Çocuk Scooter Katlanır LED Işıklı Fiyatı

Babyhope Yeşil Çocuk Scooter Katlanır LED Işıklı Fiyatı

Çocukların kullandığı scooter modellerinin ergonomik bir kullanım imkanı sunması son derece önemlidir. Özellikle çocukların boyuna göre ayarlanabilen direksiyon sistemi, ergonomik kullanımın ayrılmaz bir parçasıdır. Babyhope çocuk scooter modelinde bulunan direksiyonun yüksekliği kolay bir şekilde ayarlanabilir. Böylelikle çocuklarınız kendi sürme planına göre direksiyon sistemini ayarlayabilirler. Ürünün katlanabilme özelliği de bulunur. Böylelikle özel durumlarda katlayabilirsiniz. Aynı zamanda herhangi bir pikniğe ya da açık hava etkinliğine gideceğiniz zaman, çocuklarınızın kaliteli vakit geçirebilmesi için bu modeli götürebilirsiniz. Katlandığında küçük bir parçaya dönüşen bu scooter modeli sayesinde bagajınıza koyma imkanı elde edebilirsiniz. Babyhope FLT-199 çocuk scooter 2in1 yeşil - oturaklı katlanır LED ışıklı fiyatı ebeveynleri şaşırtacak kadar avantajlıdır. Trendyol sayesinde ürünün avantajlı fiyatından faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte çocuğunuzun ergonomik ve güvenli bir yolculuk yapmasına destek olabilirsiniz.