Babyhope Royal Mama Sandalyesi Yeşil

799 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.049,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Babyhope Royal Mama Sandalyesi Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Babyhope bh-7001 royal mama sandalyesi özellikleri
  • 6-36 ay arası kulanıma uygun
  • Çıkarılabilir biberonluklu geniş ve şık tepsi tasarımı
  • Özel tasarım tepsi kilit sistemi
  • Stabil çelik ayak boruları ile daha güvenli tasarım
  • 5 nokta emniyet kemeri
  • Kaymayı önlemek için ayak altlarında pvs taban
  • Çıkarılabilir ve yıkanabilir koltuk kılıfı
  • Geniş alt oyuncak sepeti
  • Kolay katlanabilme ve taşınabilme özelliği
  • 20 kg taşıma kapasiteli
  • Ağırlık - 5,1kg
  • Yükseklik - 96cm
  • Genişlik - 81cm
  • En - 53cm

Ürün Özellikleri

  • Model Portatif
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Babyhope Royal Mama Sandalyesi Yeşil 1007353

Bebekler evin neşesi ve huzur kaynağıdır. Anne ve babalar onların rahatı, huzuru ve sağlığı için hayatın her evresinde canla başla çalışmaktadır. Bebeklerin bedensel gelişimi ve doğal seyrinde büyümesi için beslenme oranını en doğru şekilde belirleyip uygulamak gerekir. Düzenli beslenmeyen bebeklerde huzursuzluk, açlıktan gelen ağlama nöbetleri ve huysuzluk gibi belirtiler sıkça görülmektedir. En kıymetli varlıklarınız bebeklerin sağlık yönünden en doğal ve besleyici yiyeceklerle büyütülmesi gerekir. Bu noktada BabyHope royal mama sandalyesi yeşil içeriği devreye girer. Her geçen gün gelişerek devam eden teknoloji dünyasında üretilen pratik ürünlerle hayatımız daha rahat bir hal alabilir. Tasarımcılar ve üreticiler insanların hayatını kolaylaştırıcı buluşlarıyla hayatı düzene sokup vakit kaybını en aza indirmektedir. Mama sandalyeleri de bu pratik ürünler arasında yer alır. Bebekler mama sandalyeleri sayesinde bir yandan oyun oynayıp eğlenirken bir yandan da huzurla yemeklerini yiyebilmektedir. BabyHope royal mama sandalyesi yeşil özellikleri ve güvenlik tedbirleri ile hem sizin hem de bebeğinizin hayatını kolaylaştırıp beslenme zamanlarını en verimli ve sorunsuz şekilde geçirebilmeyi sağlamaktadır.

  • En Büyük Yardımcınız
  • Güvenli Oyun ve Dinlenme Alanı
  • Bebeğiniz Mutlu Siz Huzurlu

BabyHope Royal Mama Sandalyesi Özellikleri

BabyHope royal mama sandalyesi, şık tasarımı ve fonksiyonel özellikleri ile beğeni toplayan bir üründür. Farklı renk seçenekleri ile bebeğinizin cinsiyetine ve renk zevkinize göre canlı renk tonlarımız uzun zaman solmadan hayatınıza renk katacak. Bebekleriniz canlı renkteki oyuncakları gibi BabyHope royal mama sandalyesini de çok sevecektir. Konforlu oturak bölümünde vücudun esnekliğini alan ve beli destekleyen bir oturma alanı ortaya konmuştur. Oturak bölümünde kademeli sırt ayarı ile bebeğinizin en rahat beslenme pozisyonunu ayarlayabilirsiniz. Kumaşının çıkarılabilir olması ve yıkanabilme özelliği ile beslenme vakitlerinde dökülen ve lekeler bırakan mamalar pratik biçimde çamaşır makinesinde yıkanıp BabyHope royal mama sandalyesi yeşil kullanımı hazır hale gelmektedir. Bu sayede kötü kokuların da önüne geçilmiş olur. Yemek artıkları zamanında temizlenmediğinde kuruyup daha zor çıkan lekeler halini alabilir. Yıkanabilir özelliği bu sorunu kökünden ortadan kaldırmaktadır. Oturak bölümüne yerleştirilmiş olan 5 noktalı emniyet kemeri özelliği sayesinde güvenlik problemlerinin önüne geçilmiştir. Alt kısmında oldukça geniş oyuncak sepetine yer verilmiştir. Kumaş file tarzında yapılmış bu oyuncak sepeti sayesinde etraftaki dağınıklığı en aza indirebilirsiniz.

BabyHope Royal Mama Sandalyesi Kullanımı

Demir iskelet aksamı sağlam ve kaliteli malzemeden imal edilmiştir. 4 tane demir ayak üzerine mama sandalyesi yerleştirilmiştir. Ayakların alt kısımlarında zemin kavrayıcı özelliğe sahip pvs tabanlıklara yer verilmiştir. Bu sayede titreme ve kayma sonucu bebeğinizin üzerine dökülen gıda maddeleri en aza indirilmektedir. Katlanabilme özelliği sayesinde pratik şekilde boyutunu küçültüp güvenle yanınızda istediğiniz yere götürebilirsiniz. Günümüz insanı aktif iş yaşamında yoğun çalıştığı için ev dışında da kullanım gerekmektedir. BabyHope royal mama sandalyesini katlayıp araçlarınızda yer kaplamadan götürüp kullanabilirsiniz. Kaliteli iskelet bölümü, konforlu oturum alanı ve işlevsel tepsi bölümü ile oldukça kullanışlı bir üründür. Bu sayede BabyHope royal mama sandalyesi kurulumu sırasında da zorluk yaşamazsınız.

BabyHope Royal Mama Sandalyesi Fiyatı

Biberon koyma yeri de mevcut olan tepsi bölümü oldukça geniş biçimde tasarlanmıştır. İskelet bölümünde tam tutunma için alt kısımda ürün için özel tasarlanmış tepsi kilit sistemi yerleştirilmiştir. Klips şeklinde geçirilen kilit sisteminde titreme oranı minimuma indirilmiştir. Bebeklerin hassas ciltleri için alerjen içermeyen özellikte materyaller kullanılmıştır. Bebek – çocuk sağlığı ve güvenliği kriterlerine uygun olarak tasarlanmış bir mama sandalyesidir. Net ölçülerine bakılırsa yüksekliği 96 cm, eni 53 cm, genişliği ise 81 cm’dir. 6-36 ay arası çocuklar için güvenle kullanabileceğiniz BabyHope royal mama sandalyesinin kendi ağırlığı 5 kg ve taşıyabileceği ağırlık ise 20 kg’a kadardır. Dilerseniz BabyHope royal mama sandalyesi yeşil yorumları ve değerlendirmelerine Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz. BabyHope royal mama sandalyesi yeşil kullananlar tarafından yapılan bu değerlendirmelerle ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.